Şimdi Ara

Galaxy A8 lanse edildi: Samsung'un en ince akıllı telefonu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
1.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fiyat politikası çok önemli işallah yanlış fiyat ile girmezler. Telefona yazık olur

  • telefon 1000, 1200 lira olursa peynir ekmek gibi satılır. Fazlasıda bu telefona verilmez. Türkiyede ki vergilendirme politikasından dolayı malesef 1700'den felan satılır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi effect68 -- 15 Temmuz 2015; 10:00:51 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3+ alacaktım ama ısınma sorunu Z5 çıkacak falan derken soğuttular ondan buna aklım takıldı bakalım fiyat ne olacak. 1500 güzel fiyat olurdu ama heralde 1800 olur rahatlıkla. A7 1600 TL mağazalarda.
  • Çantada taşınması daha mantıklı, ince, şarjı uzun giden, ekranı cafcaflı, makul performanslı ve estetik dizayna sahip olduğu için daha çok kadınlara hitap eden bir telefon olmuş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *siteci* -- 15 Temmuz 2015; 11:34:04 >
  • 3-4 ay geçmez kasmaya başlar Samsung işte

    Android alırken Sony ve Htc en iyisi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cosica

    Z3+ alacaktım ama ısınma sorunu Z5 çıkacak falan derken soğuttular ondan buna aklım takıldı bakalım fiyat ne olacak. 1500 güzel fiyat olurdu ama heralde 1800 olur rahatlıkla. A7 1600 TL mağazalarda.

    Hocam z3+ ninki yazılımsal sorun gidereceklerini düşünüyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z3+ anakonusu bomboş, heyecan yok, sanırım fiyatların da etkisi var bunda. önceden telfon satışa çıkar çıkmaz kullanıcı listeleri oluşturulurdu ilk sayfalarda. artık yok öyle listeler. dün Samsung'dan aradılar. S6 ön siparişimi neden iptal ettirdiğimi sordular. daha düşük model aldım dedim. aslında S6'nın kamera çıkıntısı hoşuma gitmemişti. sanırım satışlar düştüğü için böyle anketler yapıyorlar telefonla arayarak.
  • gunescan kullanıcısına yanıt
    test yapınca kaç puan aldığının ne önemi var?
  • Koy sd800 yada sd801,rahatına bak! Ne o öyle 615 falan filan!

  • Artık şu kasayı değiştirseler fena olmaz hani

  • A7 bundan daha güçlü. Yanlış mıyım..

  • hep aynı tip aynı kasa

  • Millet 1000 lira falan diyor muhahah 520 dlar telefonun fiyatı açıklandı bol reklamla iteleyecekler işte

  • Keşke işlemci 615 yerine 620 olsaymış A7 ile neredeyse tek farkı batarya olmuş.

  • Yap 5.2" bak nasıl satıyor

  • Çok samimi konuşacağım.iphone kullanıyorum ilk çıktığından den beri öh geldi artık.yok mu birtane firma Lg G3 g2 nin gibi kavisli arka kasasına sahip,Samsung gibi super amoled ekran kullanıp Kapasitif tuşlara yer verip bence olmasada olur ama kullananıda olan kalemi olan,iPhone yazılım kalitesinde sağlamlığında(6,6+ Hariç),parmak izi okuma kalitesi ve kamera çekim doğallığı olan,sony gibi su geçirmez,Nokia Çarli zeiss kamera lensi olan,htc gibi ses çıkaran,sharp gibi ekran malzeme kalitesi olan bir telefon yapmak bukadar mı zor? Amacınız ne? Bir firma benim dediğimi yapsın işletim sistemi önemli değil sadece office-güncel sosyal Ağlar uygulamaları-yararlı olabilecek ama sağlam belli başlı uygulamalar-biraz oyun ama konsol kalitesinde basit bile olsa- bunları birleştirsin marketini sadece en iyilere adasın, hepside Paralı olsun en azda 10tl den başlasın,kapalı bi işletim sistemi olsun(Apk falan yüklenmesin gibi yoksa iTunes gibi pc'ye bağlı yaşa bi kapalılık kastetmiyorum) ve yalnız 4 yılda bir model yenilesin buna karşın her yıl 1 büyük 4 küçük iyileştirme güncellemesi versin(güncelleme hastaları için) bunlarda 80tl küçük için 200tl büyük için olsun(küçükleri yüklemeden büyüğü yükleyemez mantığı olsun) ve bu telefon 5000mah pil kapasitesine sahip olsun 1cm kalınlığı olsun ne farkeder soruyorum size ve deseki 5000tl almazmısınız?.hem marketten kazanır bu firma hem telefon satmaktan,hem aksesuar,hem güncellemeden,hemde uygulama geliştiricilerinden.ve bu firma varya ne Samsung bırakır ne lg ne Sony ne HTC ne iPhone ne Nokia vs vs.1milyon dolarım olsa vallahi bu işe girerim.2 senede Dünya'nın en zengini insanı olurum.tabiiii YAŞARSAM!!! Anlatabildim mi?? gıdım gıdım kendilerini yormadan bütün dünyayı sömürüyolar.ve ben kendimin de dahil olduğu bu başarıya ortak Olduğum için onları önümü ilikleyerek ayakta alkışlıyorum.pektabi bu dediklerim yapılması en basit şeylerden bende cesaret varda para yok:) kolay kolayda kimse bu firmaları engelleyemez dedim size çok basit 10kuruş yok bi mermi maliyeti en büyük mafya bunlardır başa çı-ka-maz-sın! Yaptıklarıylada yetineceksin bütçene göre ya alacaksın ya alacaksın! Almayacaksın şıkkı yok.diğer Çinli firmalar yada başka ülke vs vs salakmı adamlardaki beyin zehir ötesi biz Türkler gibi koyun değiller onlar(alınan alınsın sen daha şu ülkendeki haksızlıklara gık deyip elin bilmem ne ülkesi vatandaşı gibi toplu ses çıkaramıyorsan ve duramıyorsan en çok sen üstüne alın hatta yobaz arkadaşım) bilmiyorlarmı diğerlerinden üstün bişey yapmayı elbet biliyorlar ama yapsınlarda göreyim daha proje aşamasında keserler biletini.daha neler derdim de hakaret boyuna girmesin.dediklerimi anlayanda anlar hadi eyvallah!





  • işlemci olmamış . bu işlemciyi koyacaklarına sn808 yada mediatek in 64bitlik 1.8 ve üzeri işlemcilerinden birini koysalardı olmuş diyebilirdim...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Red_Devil33

    Yap 5.2" bak nasıl satıyor

    çok zekisin maşallah . adamların çıkardıkları 4.7 - 5.0 - 5.2 - 5.5 cihazlar ne oluyor çöp mü ?
  • Tasarımı çok güzel be:)

  • "Ekran ve kasa arasındaki çerçevenin kenarlarda agresif bir şekilde azaltıldığı telefon..."

    Agresif?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.