Şimdi Ara

Galatasaray'lı olduğumdan utandım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Adam troll ama bu sefer çok doğru söylemiş.yürü hıncal kim tutar la seni

    galatasaray ile Fenerbahçe’nin karşılaştığı Süper Kupa maçını yorumlayan Hıncal Uluç, Galatasaray’ı çok sert eleştirdi. Sarı-kırmızılı ekibin 1-0 kazandığı maçta oynadığı futbolun çok kötü olduğunu belirten Uluç, “Galatasaraylı olduğumdan utandım” dedi.

    Kendisi de Galatasaraylı olan Hıncal Uluç, Süper Kupa maçıyla ilgili Sabah’a konuştu. Galatasaray’ın Süper Kupa’yı katiyen hak etmediğini belirten Hıncal Uluç, “Spor yorumculuğunu bir kenara bırakıyorum. Bir Galatasaraylı olarak konuşursam, özellikle golden sonra, yani kalan 20 dakika içinde Galatasaraylı olduğumdan utandım. Beni Galatasaraylı olduğumdan utandıracak kadar utanç verici bir futbol oynadı Galatasaray” ifadelerini kullandı.

    120 dakika futbol oynamanın zor olduğunu belirten Hıncal Uluç, “Bir de düşünün ki karşındaki takım bu 120 dakikanın yarısını, yani bir saatini 10 kişi oynuyor. Yani senden iki misli fazla koşmak zorunda” yorumunu yaptı.

    FENERBAHÇE 6 ATARDI

    Hıncal Uluç Galatasaray’ın Süper Kupa maçında eline geçirdiği fırsatı Fenerbahçe’nin ele geçirmesi durumunda maçın yine 6-0 olabileceğini belirtti.

    Galatasaray’ı sert bir şekilde eleştiren Hıncal Uluç şunları söyledi: “Rakip 10 kişi, rakip yorgun ve sen 1-0 galipsin, panik içindeki takım Galatasaray. İnanamadım. Aynı durumda Fenerbahçe Galatasaray’ı yakalasa, 99’da golü atıp 10 kişilik Galatasaray karşısında 1-0 öne geçse, o maç geri kalan 20 dakikada yine 6-0 biterdi. 6’lık maç öyle oldu. Fenerbahçe Galatasaray’ı yakaladığı zaman hakkını veriyor ve evire çevire de dövüyor. Galatasaray yakaladığı zaman dayak yememek için kaçacak delik arıyor. Kelime bulamıyorum. Çünkü aklıma hafif kelime gelmiyor o oynanan oyunu tarif edecek. Ağır kelimeler de suça girer.”







  • Cok mu dogru soylemis haahahaha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-0 olsaydı kupayı kim alıyordu beyler??
  • Ben bir Fenerbahçeli olarak bu adamı anlamadım. Adam her açıklamasında "GS'liyim ama.." demeye bayılıyor. GS süper de oynasa, yine eleştirir bu adam. FB'liyim de kurtul bari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hidroian

    Ben bir Fenerbahçeli olarak bu adamı anlamadım. Adam her açıklamasında "GS'liyim ama.." demeye bayılıyor. GS süper de oynasa, yine eleştirir bu adam. FB'liyim de kurtul bari.

    Aykut Kocaman ile akraba olaabilir oda her konuşmasına 3 temmuz ... diye başlıyordu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deepblue

    6-0 olsaydı kupayı kim alıyordu beyler??

    Trabzon

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakip 10 kişi rakip yorgun. He bizimkiler yorgun değil vesselam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim 20 dk lık fıtbolumuzdan utanmış, Fb li olsaydı tüm sezon oynanan rezil futboldan dolayı intihar ederdi herhalde.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OnrbK


    quote:

    Orijinalden alıntı: deepblue

    6-0 olsaydı kupayı kim alıyordu beyler??

    Trabzon

    Ozaman haklı..

     Galatasaray'lı olduğumdan utandım




  • Biz de utanıyoruz, biz de.

    Yani Hıncalın GS li olmasını diyorum yanlış anlaşılmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.