Şimdi Ara

Galatasaray LG Amsterdam Turnuvası'nda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Türk Futbol Tarihi'nin en başarılı kulübü ve 2005-2006 sezonu şampiyonu Galatasaray, 4-5 Ağustos tarihlerinde Amsterdam'da düzenlenecek olan ve Avrupa'nın dev ekiplerinin davet edildiği turnuvaya katılacak.

    Ajax kulübünün ev sahipliğini yaptığı LG Amsterdam Turnuvası'na Galatasaray'ın yanısıra Manchester United ve Porto kulüpleri de davet edildi.

    Galatasaray, Amsterdam Arena'da oynanayacak turnuvanın ilk gününde; 4 Ağustos Cuma günü saat 20:00'de Manchester United ile karşılaşacak. Günün ikinci maçında saat 22:15'de Ajax ve Porto karşı karşıya gelecek.

    Galatasaray, Amsterdam Turnuvası'nın ikinci gününde saat 20:00'de Porto ile karşılaşırken; saat 22:15'de evsahibi Ajax, Manchester United ile karşı karşıya gelecek.

    Yeni sezon öncesinde Avrupa'da en prestijli hazırlık turnuvası olarak kabul edilen Amsterdam Turnuvası'na 2. kez davet edilen Galatasaray, 2003 yılında turnuvaya katılan ilk Türk kulübü olmuştu.

    1999 yılından beri düzenlenen ve Ajax'ın evsahipliğini yaptığı Amsterdam Turnuvası'nda 2003 yılında Liverpool'u 2-1 mağlup eden Galatasaray, Inter'e 3-0 mağlup olmuş ve turnuvayı 3. sırada tamamlamıştı.

    LG Amsterdam Turnuvası Resmi Sitesi
    http://www.lgamsterdamtournament.com/index.php







  • GERÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE GALATASARAY
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.