Şimdi Ara

Galatasaray'da Son Bomba Kim? Flaş Haber !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
1.412
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Hoobastank

    Beyler su an sicak gelismeler var. Londra ve Barcelona'ya ucak kalkti. Isim veremem. Londra'ya giden Bulent abi. Barcelona'ya giden Turgay abi. Haydi yarin dosdogru havaalanina davulu zurnayi ve bayragi kapin gelin mutlak. İsimler tahmin ettiğiniz gibi biri Pires diğeri ya arjantinli ya da portekizli !



    usta nerden duydun bu haberi
  • alisamiyen.net duyumları olan insanlar var... diğer konu da yazmıştım zaten. resmi siteyi hazırlayanlar pires wallpaperi hazırlıyorlarmış diye duyum alanlarda var... bakalım ne olacak bekleyelim. fırlatma şeyler değil ama gerçekten var olan şeylerde bilirsin yinede herşeyin son anda bozulma ihtimali var. umarım bu sefer bozulmaz.
  • Özür : Turgay Kıran İstanbuldaymış. kusura bakmayın. Bende güvendiğim birine dayanarak yazdım. Ama onun yalancısıydım. Birşey duyarsam yazacağım ama...
  • @Hoobastank

    Hocam açıkçası iki transfer zor. Ancak Mondi ve Concenin gitmesi gerek.Zaten Conce gidici, Mondi de öyle ama bizimkiler iki transfer yapamazlar sanırım. Bana kalsa Davids ve Pires gelsin ama tek başına Pires te kabülüm
  • GS_1905
    Conce gitti zaten. Mondi belli değil. Pires konusuna gelince aradaki fark sanırım 500bin euro. Alınmayacak adam değil. Ama Galatasaray içindeki dengeleri bozabilir dersen o ayrı. Ama alınmaz adam değil. Bekleyelim bakalım. Yalnız Gerets ısrarla sol kanata adam istiyor. Yani oraya illa biri olacak. 2. bir tansfer olacak yani.
  • @ Hoobastank
    Ya işte Pires müthiş bi transfer.Adamın ismini duyunca bile heyecanlanıyorum valla!!! Param olsa o farkı verecem valla ya!!! Ah para ah!!
  • Sorun 500 bin dolar değil.Sorun juventus ve valencia.+GS çünkü gs şl de oynamıyor.başka yorum yok.
  • fuzbing

    okadarını bilmiyorum. Yabancı basın, yahoo sport bile Piresi hep Galatasarayla anıyor. Bu sene Partizan şampiyonlar ligine katılıyor. Ama Kaptanları Sasa Iliç UEFA kupasına gidecek olan Galatasaraya geldi neden acaba ???????????
  • dün akşam TRT futbolvizyonda BÜLENT TULUN ve MONDRAGON'un MENAJERİ telefonla bağlandı;
    -Mondragon milli takımda kaptanlık yapıyor şuan( sözleşmesinde madde varmış, milli takıma giderse kampa katılmayabilir diye)
    -Palermo MONDİ için yönetime resmi teklif yapmış, görüşüyorlarmış
    -PIRES adı küçük pürüzlerde,ama başka isimlerde varmış henüz medyada adı geçmeyen
    -PANATHINAIKOS CONCE için resmi teklif sunmuş, kararı GERETS verecekmiş 2-3 güne kesinlik kazanacakmış

    tüm bunlar B.TULUN ve MENAJERİNİN açıklamalarıdır.
  • Valla ben en son Valencia ve Juventus'un ilgilenmekten vazgeçtiğini duydum. Ve şu aralar Pires adı sadece Galatasarayla anılıyor!!!
  • BENCE O KADAR DA İYİ BİR TRANSFER OLMAZ SADECE İSMİ WAR DİEE O KADAR PARA WERMEYE DEĞMEZ!!FRANK DE BOUR'U DA YILDIZ DİEE ALMIŞTIK BİZE ÇOK PAHALIYA MAL OLDU YA BU DA ÖYLE OLURSA!!!!AYRICA ADAM HALA ESKİSİ GİBİ İYİ OYNUYOSA ARSENAL NİYE GÖNDERSİN Kİ??




  • [Deleted by Admins]
  • ben hala piresi geleceğine i-nan-mı-yo-ruuuuuuum...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: RaMbO_23

    BENCE O KADAR DA İYİ BİR TRANSFER OLMAZ SADECE İSMİ WAR DİEE O KADAR PARA WERMEYE DEĞMEZ!!FRANK DE BOUR'U DA YILDIZ DİEE ALMIŞTIK BİZE ÇOK PAHALIYA MAL OLDU YA BU DA ÖYLE OLURSA!!!!AYRICA ADAM HALA ESKİSİ GİBİ İYİ OYNUYOSA ARSENAL NİYE GÖNDERSİN Kİ??


    Arsenalin Piresi gönderme gibi bir çabası asla yok.Piresin 32 yaşında olduğuna bakmayın adam bu sene bazen yedek başladığı ve orta sahada oynadığı halde premier ligde tam 14 gol attı ve gol krallığında 3.oldu,Manchester utd ve chelseanin hiçbir forveti gol sayısında orta saha oyuncusu Piresi geçemedi.Ayrıca geçenlerde Arsene wenger Piresin bu sene de takımda kalacağını söyledi ama Arsenalde 30 yaşını geçen oyunculara 1 er yıllık kontrat önerdikleri için Pires galatasaraya gelebilir tabii arsenal çok para istemezse.Eğer gelirse yılın bombası olur,süper olur ve çok sevinirim




  • quote:

    Orjinalden alıntı: iloveyouhagi

    ben hala piresi geleceğine i-nan-mı-yo-ruuuuuuum...




    valla bende öyle düşünüyorum ...özellikle son iki yıldır okadar çok olduki böyle çok hayal kırıklığı yaşadık buda her an olmadı haberi gelcekmiş gibi ouyo
  • bu arada kombineler perşembe günü çıkıyo yani bu ne demek gs perşembee kadar kesinlikle bir yıldıza imza attırmak zorunda.....
  • GALATASARAY BU İŞİ ONUR MESELESİ YAPTI BENCE . NE YAPIP PIRES'İ ALACAK. RIBERY OLAYINDAN SONRA BÖYLE BİR TRANSFER YAPMAK (Kİ PIRES DE FRANSIZ) ZORUNDALAR.
  • gelmezse ben boyle yonetimin derim artık, ya ne ince hesabı yapıyosun artık getir adamı doldur tribunu ordan gelcek parayı hesapla, formaları hesapla yok illa 250.000$ ucuza olsun, olsun diye bekle başkaları kapsın..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ta4cmj

    gelmezse ben boyle yonetimin derim artık, ya ne ince hesabı yapıyosun artık getir adamı doldur tribunu ordan gelcek parayı hesapla, formaları hesapla yok illa 250.000$ ucuza olsun, olsun diye bekle başkaları kapsın..


    kesin katılıyorum 250 000 fazla verip kara geçmek var vermeyip boştribüne oynamak var
  • Galatasaray'da Pires için kritik dakikalar. Galatasaray yöneticileri saat 12 den beri girdikleri toplantıda karşı tarafla halen kıran kırana bir pazarlık içerisindeler.



    Galatasaray'da Pires için kritik dakikalar.

    İnternetspor ailesi yine bir adım önde davranıdı ve bu pazarlığı ilk sizlere açıkladı.

    Şu anda İnternetspor'daki yazarlarımızdan Selim Benezra ve Özer Armağan'ın bizzat takip ettiği bu toplantıda taraflar uzlaşmak için kıran kırana bir pazarlık içindeler.

    Taraflar saat 12'den beri girdikleri toplantıdan halane çıkmadılar.Aslan'da tek hedef taraftara Pires müjdesini vermek.

    Şimdi herkes toplantının bitmesini ve kararın açıklanmasını bekliyor.




    ----------------------------------------------------------

    ULEN ne gün ama ha sabahtan beri takip ediyom bi belli olsada şu iş kurtulsak yaaaaaaawwwwww




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.