Şimdi Ara

Galatasaray'da Son Bomba Kim? Flaş Haber !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
1.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fısıltı gazatesi gibi düşünebileceğimiz "internetspor" ilginç bir iddiayı ortaya atmış. Açıkcası kafam karıştı.

    Birinci haber 10 Temmuz 2005 Saat : 10:00
    Galatasaray'dan ikinci bomba. Pires Galatasarayda.
    Yılda 3 milyon Euro isteyen Pires ile Galatasaray arasındaki para krizi dün akşam nihayet sona erdi.
    http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=11245

    İkinci haber 10 Temmuz 2005 Saat : 12:18
    Galatasaray'a dünya yıldızı geliyor
    Evet yanlış duymadınız... G.Saray dünya çapında çok büyük bir yıldızı bitirmek için gizli çalışma yürütüyor. İnternetspor bu gizli görüşmeyi dakika dakika takip ediyor.

    Iliç ile ilk bombayı patlatan Galatasaray ikinci transfer müjdesini de Pazartesi günü taraftarına veriyor. Ancak ilgin olan şey yapılan tranfer listesinde ismi hiç kimsenin aklına gelmeyen bir dünya yıldızı bir anda açıklandı. Galatasaray Yönetimi'nin yaptığı toplantı sırasında masaya gelen bu isim herkesi önce şok etti Ardın da herkesi büyük bir heyecan aldı ve derhal girişimler başlatıldı.
    http://www.internetspor.com/v3/futbol/haber.php?haberID=11255
    ------------------------------------------------------------------------

    Yani anlayacağınız Galatasaray gazetelerde yazanların aksine başka bir dünya yıldızının peşinde. Haberi yapan Ribery'nin Marsilya ile anlaştığını 10 gün önceden yazan Selim Benezra. Adam bu sene çok şeyi doğru tutturdu. Şimdi bu bahsedilen adam Pires'mi yoksa başka biri mi merak ettim. Haberde kimsenin aklına gelmeyecek bir yıldız denilmiş.







  • hiç sanmıyorum ama inşallah bir yıldız getirirsiniz Türkiye de ne kadar çok yıldız olursa o kadar kalite artar.
  • gs bir ismi var yurt dışında ne olursa olsun ama buraya gelecek olan adam paraya bakar!! ve bu şuan için gözükmüyor ama umarım alırsınız
  • En geç işin rengi salıya belli olur. Valla Galatasaray sağ gösterip sol vurmaya alıştı. Insuda dediler Insua dediler adama fax ile anlaşma önermişler ardından Iliç ile anlaşma imzaladılar. Bence yönetim hiç bir zaman Insua için o kadar kasmadı. Arka planda Iliç için uğraşıyorlardı. Çünkü Iliç iddiası ortaya çıktı ve 2 günde transfer bitti.

    Son günlerde de sürekli Pires iddiaları var aynı Insua gibi ama son anda herşey değişebilir. Anlaşılan iddia edilen kişi Pires'den daha çok ses getirecek bir adam. Keşke kimmiş açıklasaymışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 10 Temmuz 2005, 14:21:56 >
  • yok ya iyiki açıklama yapmamışlar isim duyulduğu an fiyat katlanıyo hadi bakalım yine heycan dorukta boşa sevinmesek bari
  • Valla fısıltı gazetesi yazarı gibi bir adam şu Selim Benezra ama galatasaray forumlarına da yazıyor. Adam çok şeyi tutturdu bu sene. Ribery için ortada bir iddia yokken adam 10 gün önceden Ribery Marsilya ila anlaştı diye yazdı. Adam bir şekilde tutturuyor. Zaten sürekli yurt dışına çıkan bir adam. Yönetimden de tanıdıkları var. Bakalım ne olacak ben de çok merak ediyorum valla. Kim yahu bu adam :)
  • kim yahu çok merak ettim bak
  • Benden önce davranmışsın
  • Boşta dünya yıldızı pek yok diye biliyorum ama yine de hayırlısı! Zaten boşta olan herkesi yazdı bu basın artık kim gelse süpriz olmaz.

    Türk basını süprize yer bırakmaz.............
  • İnşallah galatasarayın işine çok yarayacak biri gelir çok tanınmış olması gerekmez HAGI gibi mesela
    I LOVE YOU HAGI bu arada
  • valla hiç ümidim yok, ama inşallah bir yıldız alırız bu sene
  • figo olmasın
  • yok o liverpool la büyük ihtimal anlaştı diye biliyorum herlade yine piresten bahsediyolar
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ta4cmj

    figo olmasın



    umarım!! en azından izleriz adamı reklam olur!! paranda olsa kimse gelmiyor bize!! şu ana kadar işte bu dur denilen kim geldi?

    yazmayın ya hagi,alex,anelka ne demek istediğim umarım anlaşılır!!
  • ben her takımda bir superstar nitelikli lider bir yabancı olsun derim takımların havasını değiştirir.. yaş 32-33 de olsa farketmez... bu isimler pires, rui costa, figo, davids, bunlar gibi oyuncular..
  • Pires Galatasaray'da diye haber geçtiler. Bir de bu gizli yıldız var kim bu yahu meraktan çatlıyacağım... Selim Benezra yazı yazmış. Bu konuda. Pires şimdi geldimi gelmedi mi onu da anlayamadık off off !!
    ----------------------------------------------------------------
    Bu İşi Bitirin Lütfen...
    Selim Benezra

    Herşeyden önce şunu belirtmeliyim ki bu adamı Galatasaray forması ile düşündükçe heyecanlanıyor ve "umarım buraya kadar geldikten sonra bu iş biter" diyorum.

    Zira bu adam Galatasaray tribünlerinin beklediği kandır. Bu adam Galatasaray'ın yeni Hagi'sidir. Nasıl ki yıllarca Hagi'yi izlemeye doyamadık işte bu adamı da izlemeye doyamayacağız.

    Olayın perde arkasına geçmeden önce bu işte benimle çalışan site yazarlarımızdan Özer Armağan'a teşekkür ederim. Ama asıl teşekkürüm bana bu olayda yol gösteren Baki Özışık'a..

    Şimdi gelelim olayın perde arkasına ;

    Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü yurtdışından bir haber aldım ve bu bahsi geçen futbolcunun kulübü tarafından kiraya verileceğini öğrendim. Öncelikle bu haberin doğru olup olmadığını araştırdım. Bu haber doğru idi ve kulübü bu büyük futbolcuyu kiraya verecekti. Kiralanma sebebi ise takımda bu futbolcunun yerinde oynayan futbolcunun dünyanın en büyük futbolcusu olması.

    Kiralık haberini alır almaz olayın maddi boyutunu araştırdım. Bu futbolcunun yıllık 2.5 milyon Euro istediğini öğrendim. Bu rakamı Galatasaray yönetiminin verip veremeyeceğini öğrenmek için yönetimden bir yönetici ile görüştüm. Kendisine bu ismi söylediğimde çok heyecanlandı ve bu parayı karşılayabileceklerini söyledi. Daha sonra maliyetin sadece bu kadar olup olmadığını araştırdım ve gördüm ki futbolcunun kulübü, kiralık bedeli olarak yıllık 1 milyon Euro istiyordu. Galatasaray yönetimindeki yönetici ise bu paranın fazla olduğunu ancak araya hatırı sayılır kişiler giripte bu rakamı indirirse bu işi yapabileceklerini söyledi.

    Yurtdışındaki kaynaklarımdan birini arayıp bu futbolcuya nasıl ulaşabileceğimi sordum. Kendisi bana bu futbolcunun menajerinin arkadaşı olduğunu ve bana bu menajerin telefon numarasını verebileceğini söyledi.

    Bu menajerin adı ve telefon numarası şimdilik bende gizli kalacak. Kaynağım bu menajere adımı verdiğini ve arayabileceğimi söyledi. Bende kendisini arayıp bu futbolcunun Türkiye'ye ve Galatasaray'a gelip gelmeyeceğini sordum.

    Kendisi bana bu futbolcunun istediği rakamı Galatasaray verirse gelebileceğini söyledi. Bende bu bilgiyi, menajerin adını ve telefonunu Galatasaray yönetimine bildirdim. Galatasaray başkanı bu bilgiyi aldıktan sonra kendi şahsi ilişkilerini kullanarak bu futbolcu ile ilgili araştırmasına başladı. Ayrıca yönetimden bir başka isim de bu menajer ile telefonla konuştu ve Galatasaray'ın bu futbolcuya talip olduğunu, bu konuda karşı karşıya gelip konuşmak istediğini söyledi. Menajer ise şu anda olduğu yerin bu konuyu konuşmaya müsait olmadığını ancak kendisinin yöneticiyi arayacağını söyledi. Bunun dışında futbolcunun kulübünün istediği para ile toplam yıllık maliyeti olan 3.5 milyon Euro'nun şu anda 3 milyon Euro'ya düştüğünü de sizinle paylaşmak isterim.

    Galatasaray ise "2.5 milyon Euro'ya bu iş biterse bu transfer gerçekleşir" diyor. Yani anlayacağınız adı uluslararası futbol piyasasında devamlı var olan bu futbolcu için şu an ki fark yarım milyon Euro. Umarım Galatasaray bu çok şöhretli, kıvrak zekasıyla herkesi kendine hayran bıraktıran ve en önemlisi 30 yaşın altında olan bu futbolcuyu 500.000 Euro için kaçırmaz.

    Bu futbolcunun ismi, menajeri, yurtdışındaki tüm bağlantı isimleri, telefon numaraları, Galatasaray yönetiminde bu futbolcu hakkındaki gelişmeleri kimlerin bilip bilmediği hatta başkan Canaydın'ın bu konudaki attığı adımların hepsi bende mevcut. Bu bilgileri transfer gerçekleşmeden açıklamayacağım zira eğer açıklanırsa Galatasaray'ın cebinden en az 1 milyon Euro fazladan çıkacak. Ama eğer bu isim bir başka basın kuruluşunda çıkar ve Galatasaray bu yüzden bu transferi gerçekleştiremezse o zaman bende bildiğim başka noktaları açıklayacağım. Umarım bunlara hiç gerek kalmadan Galatasaray bu adamı alır.

    Çünkü bu adam alınırsa satışa çıkarmaya korktukları o kombineler 1 günde biter ve Türkiye bugüne kadar görmediği bir forma satışı rakamını görür...
    http://www.internetspor.com/v3/yazar.php?yaziID=877



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoobastank -- 11 Temmuz 2005, 1:13:32 >




  • Umarım gelir Pires.. Yönetim iyi düşünsün alsın bu adamı aradaki fark bu kadar azsa merak etmesinler forma satışları patlar Pires'in gelmesiyle..
  • koko

    yanlış anladın. Şimdi şöyle bir durum var. Ortalıkta Pires imza attı iddiasi var. Birde Selim Benezra adını vermediği bir dünya yıldızında bahsediyor. Yazıyı oku bak. 30 yaşın altında falan demiş. Biliyorsun Pires 32 yaşında. Kafam resmen karıştı. Bu gizli dünya yıldızı kim yahu....
  • pires değil baba görmüyon mu adam yukarı ne yazmış yaw..

    eğer gerçekten böyle bişey olursa mükemmel ötesi olur kim varki böyle bi futbolcu tahmin edelim bakalım ..bu kadar ünlü olduğuna göre büyük bi ihtimalle avrupadan en fazla 10 takımdan birinde yerindeki futbolcu çok iyi olduğu için yedek kalan biriyse kimdir ki bu yaw tahminleri alalım....

    DECO olabilirmi dco oynuyomu yaw barçada ronaldinho falan var ya aynı yerde oynuyolar ama gerçi decoda oynuyo genellikle..

    ayrıca 30 yaşın altındaymış...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nakata -- 11 Temmuz 2005, 1:50:32 >




  • Son yazıyı şimdi okudum.. Kim acaba merak ettim ben de şimdi..

    Ama Pires gelse mükemmel olur yaşlı ama adam cidden mükemmel bir futbolcu onu canlı izlemek çok güzel olurdu..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.