Şimdi Ara

🟡🔴 Galatasaray 2021 / 2022 Sezonu [ANA KONU] (3616. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
72.449
Cevap
82
Favori
2.256.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 36143615361636173618
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dursun ısmarlama haberler yaptırıyor bugün de dursun Yusuf yazıcı ile görüştü haberi çıktı. Yusuf'un transfer olurken herhangi bir Türk takımına kiralanirsa ya da satılırsa 20 milyon Euro tazminat maddesini bilmesek yerdik belki. Verir mi Lille 20 milyon Euro mal mı bu adamlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • captain_turkiye kullanıcısına yanıt

    Marcao ile beraber Keremde satılmalıdır bence. Yine sıcak para kaynağını görünce cozutmaya başladı takım. Eldeki adam para ediyorken satmalıyız. Dev klüplerin yaptığını kendini dev aynasında gören GS yapmıyor. Geçti o devir. Kerem kadar olmasa da Keremin %80 katkısını sağlayacak birini çok daha ucuza buluruz biz. Ancak bize havadan kimse 12-20m€ arası para vermez.


    Şampiyon olamadık diye dövünüyoruz, tamam şampiyonluk sevinci ayrı birşey ama maddi olarak bakarsak Marcao-keremi satsan şampiyon olmuş kadar para giriyor kasana.


    Zaten Yunus gelecek, biraz adama sabretsek (Kereme verilen sabrın yarısı yeter), zaten Yunus sağ kanatta Kerem kadar etkili olacak. Sola bi tane ayağı düzgün adam bulabiliriz bu durumda, mesela Trezeguet.


    Marcaoyu satma Keremi satma, sonra Belhanda gibi elimizde patlasın. Umarım aklı başında bi yönetim gelirde şu saçma döngüden çıkartır bizi.


    Ayrıca şu ikiliyi satsan (hata belki Nelssonu ve Muhammedi de), Elde edilecek gelir + Dursunun kasa kolaylığıyla iskeleti dahil baştan aşağı genç-orta yaştan oyuncularla kurabilirsin. Tertemiz taktiğe göre oyuncu, oyuncuya göre taktik sürdürebileceğin canavar gibi bakım olur.





  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

    2014-15 sezonu GS defans ve ortasahası.Gol yollarında etkili olan Sneijder ve Burak'ı yazarak dandik kadro değil demek güzel hareket.He bak Melo konusunda haklısın tebrikler   Unutmadan o sene Fener ile aramızda 3 puanlık fark ile şampiyon olduk.


    lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/FN1DDAPB6uGl

    Son maçlarda Muslera, isteyen özetlere de bakabilir.Şampiyonluğun mimarı Hamza mı yoksa Muslera, Sneijder, Melo gibi oyuncular mı? O dönemi hatırlayanınız vardır, herkes Hamza'ya rağmen şampiyon olduk diye seviniyordu.

    lightshot
    Screenshot
    https://prnt.sc/wpVmqU44XxbK

    Kendi oyuncunuzu kötülemeden önce tarihinizi bilin. Sen ve diğer ismi lazım değil (O bu aralar yazmıyor ama çıkar yine bir yerlerden) diğer arkadaş yediniz bitirdiniz.Her sene yok Muslera şöyle yok Muslera böyle diye diye "ben demiştim" demeye başladınız.Evet Muslera çok kötü evet Muslera'nın şu an takımdan ayrılması lazım ama bunlar Muslera'nın GS efsanesi olduğu gerçeğini değiştirmeyecek.

    Yani Muslera nefretiniz o kadar büyük ki sırf Muslera'yı kötüleyebilmek için Nelsson'a da salladın Marcao'ya da salladın.





  • Aragramir kullanıcısına yanıt
    O sene şampiyonlukta bir numara muslera iki numara melo.bu ikisinin katkısı çok büyüktü.snaijder falan sonra gelir.zaten dursun başkana meloyu gönderdiği için hala kızgınım.

    Tabi şampiyonluk dört ayaklı bir masa gibidir.yonetim görevini yapacak,teknik direktör yapacak,futbolcular yapacak,taraftar görevini yapacak.basari veya başarısızlık asla bir kişiye mal edilemez ama muslera ve melo o sene çok öne çıkmıştı.

    Musleranin takıma katkıları çok fazla.gonul isterdi jubilesini Galatasarayda yapsın.maalesef artık durum çok farklı.3 milyon civarı maaşları kulüp vermekte zorlanıyor.yabanci oyuncu sayısı her sene giderek düşüyor.ufaktan yolları ayırma zamanı geldi.

    İnşallah futbol hayatı bitince tafferel gibi Galatasaraya hizmet vermeye devam eder.Galatasarayin efsaneleri arasına çoktan adını yazdı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt
    Keremin ve marcaonun yaşları genç maaşları düşük.belhanda yüksek maaşla kulübe geldi ve sözleşme bittiğinde yine yüksek ücret istedi.yasi zaten 30 olmuştu.

    Kerem ve marcaoyu satıp yerine ozan ve trezeget alınacaksa üstünde çift haneli bir para kalacaksa olabilir ama seçilen başkan satmayacagiz falan diye açıklama yapıyorsa ya yüksek tekliflerle gelin diyordur yada gerçekten satmaya değmeyecek rakamlar kulübe gelmiştir.yani bir pazarlık dönemi varsa kulüpte satabilecegi en yüksek ücretten adam satmak için blöf yapabilir.

    Burda mühim olan keremle marcao değil.satilirsa iyi paraya satılır kalırsa takıma yararlı olmaya devam ederler.daha onemli olan Mustafa,cica,Morutan,barış gibi oyuncular için ne karar verilecek.gelen teknik direktör bu oyuncularla devam diyecek mi yoksa satılsın yada kiralansin bizde oynayamaz gibi bir rapor mu verecek.asil bu oyuncuların durumu takım için daha belirleyici olacak.ozellikle santrfor işi ciddi düşünülmesi gerekiyor.

    Çoktan yönetimin seçilmesi ve teknik direktörün belli olması lazımdı.maalesef çok gecikiriyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanhu11 -- 23 Mayıs 2022; 13:21:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Dert Sahibi kullanıcısına yanıt
    Bu dörtlüyle maça çıkarsan her maç rakip takımdan dayak yeris hocam dördü de güçsüz Kerem satılmalı ondan gelecek parayla verimli sol açık alınmalı Barış Alper'i geliştirmeliyiz sağ kanatta Yunus iyi oyuncu ama ADS'deki gibi rahat oynayamaz burası Galatasaray Galatasaray'a karşı rakipler her zaman kapanır. Emre Akbaba şampiyonluğu kılpayı kaçırdığımız sene çok hata yapmıştı Alanya'da toparladı ama küçük takımlardaki rahatlık yok Gs'de bazen iyi performanslar yanıltabiliyor kısacası seneye işimiz çok zor hele söylenildiği gibi Dursun Özbek gelip takımın başına da Terim geçecekse bu sene de bi 14-15 de tamamlarız ligi çünkü Terim evlatlarından vazgeçmez + nerede çer çöp var takıma doldurur hele o orta sahayla forvete Mbappe getir takımdan cacık olmaz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.instagram.com/reel/CdUA7d3LoII

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Hedefimiz lig olduğu sürece geri dörtlüye kontenjan harcamaya gerek yok bekler Van aanholt olmuş emre Taşdemir olmuş çok önemli değil zaten yeterli ofans katkısı alamıyoruz sezonun 5- skor katkısıyla bitiriyorlar

    Dolayısıyla asıl kontenjanı kanatlara saklamaliyiz. Bir kanattan 15 diğerinden 10 asist ve ikisinden de 5er gol katkı aldığın zaman 35 gol ediyor.

    Kerem takımın en skoreri olmasına rağmen ezdigi top sayısı çok fazla. Yetenekli ve çalışkan ama takım oyuncusu değil değerini bulursa satılsın. 12-15 milyon eurolar konuşuluyor aynı skor katkısını ölü haliyle yapacak onyekuruyu 4.3 milyona almadık

    Olimpiakosa yar olmadı uygun fiyata onyekuru ile sol kanat çözülür, sağda zaten yunus ve morutan var.

    Türkiye potansiyeline ulaşamamış genç yetenekler ülkesi boşuna oyuncuların potansiyeline ulaşmasini beklemeye gerek yok teklif varsa satılsın.

    Âsıl takımda tutulacak bir oyuncu varsa o da Yunustur. Keremin potansiyeli 9sa yunusun en az 8dir Keremin takım oyununa katkısı 2 ise Yunusun o da 8dir. Terim'in degerlendirememesi keremi yunustan iyi yapmıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Morutan yunustan iyi oyuncu 1 sene adanada mükemmel oyuncu olur. Ya da burda oynat her maç

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tanhu11 T kullanıcısına yanıt
    Malesef gecikme konusunda %100 haklısın. Takımı düşünen olsa ali veli farketmez td konusunda her iki başkan da bir isimde karar verir ve gerçekten transferden oyun planına herşey hazır olurdu. Sportif direktör aslında bunun için var ama bizde yönetimle beraber oda değişiyor saçma bir şekilde.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt

    Keremi 20 altına satmak akıl kârı değil hocam kusura bakmayın. Yabancı sınırını hiç hesaba katmadan konuşuyorsunuz, bu sene sahada 4 türk oyuncu olmak zorunda. Kerem giderse Berkan + Taylanla mı oynayacağız yine ne yapacağız? Yunus var elde 1 türk hadi kaleci de Muslera yerine Okanı koyduk etti 2, kalan 2 kişi ne olacak? Antalyaspor beki Bünyamin için 6m € para istemiş, düşün Bünyamin kim yani o bile 6'dan açılıyor ağzı kimi alıp kimi oynatacağız?


    Keremi 12ye satıp, 7-8e leş bir türk alıp ilk 11'e koymak kâr etmek değildir. Kerem'in maaşı zaten şuan yıllık 0.5m€'dan düşük, yeni alacağın oyuncuyu 0.5'e ikna etmek mümkün değil. 0.5m€ maaş alan oyuncuyu satıp yıllık 2m€ maaş verince 3 yılda zaten 4.5m€ fark çıkıyor.


    Tabi ben demiyorum takımı Kerem'in üzerine yapalım, 18-20 bandı olursa satılması gerek ancak daha düşüğü bize salt zarar ettirir, Gomise 1m vermeyip Diagneye 13m ödemeye döner bu iş.


    Marcao'da ise haklısınız, türk statüsü olmadığından daha uygun bir fiyata işimizi görecek yabancı bir stoper almak çok zor değil, o konuda size hak veririm. Örneğin Marcao'yu 15e satarsak 7-8'e işimizi görecek, eş değer bir stoper rahat bulunur, oradan kâr edilir.





  • Aragramir kullanıcısına yanıt

    Sizin gibilerde zerre utanma yok. Hamza hoca ile birde denge denge oğlu diye dalga geçtiniz. Oysa hamza o sezon savunma ağırlıklı futbolla bu takım şampiyon olabilir dedi ve ona göre oynattı. Kendisinin kurduğu bir kadro da değildi. Hamza hoca insanlara üstten bakan sinirli bir tip olsa burada tapardınız ona. Muslera defansif futbola rağmen çok gol yedi. Muslera taffarelin mondinin simoviçin arkasından gelir benim gözümde. Maçın seyir zevkinin içine eden yegane oyuncudur. Heralde istatistik tutsalar elinde en çok topla bekleyen topu en geç oyuna sokan defansla ençok yanpas geri pas yapan kalecidir. Gs kontra atağı unuttu muslera ile. Musleranın en büyük şansı iyi kadrolara denk gelmesi. Artık topu hızlı oyuna sokan kaleci istiuoruz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Parçala Aslanımtwitter
    “🗣 Necati Ateş: "Fatih Hoca 'Galatasaray'a bir miras bırakmak istiyorum' dedi ama sabredemediler ve Türkiye'de bunu yapabilecek tek adamı gönderdiler. Devre arasında bambaşka oyuncular alıp bambaşka seviyelere çıkacaktık."”
    https://twitter.com/ParcalaAslanim/status/1528679864936562689

    Çok doğru hainler yüzünden 2. Uefa kupasından olduk..

  • Terim cek cakları bitmez 1 hafta oynayıp ara transferi gösteriyordu. Dalga geçiyor
    Ben de derim 10 sene sonra dünya süper gücü olucaz :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • CoMMaNDeRCX kullanıcısına yanıt

    Ya pardon ama ne anlatıyorsun sen. Sana istatistik atıyorum sen bana yok simoviç yok mondi falan diyorsun. Defansif futbolu Sabri-Semih-Hakan Balta ile oynadığının farkındasın dimi? Açıp bütün maçları inceleyebilirsin. Kaleye kaç tane şut geldiğine bakabilirsin. Böyle üfürükten sallamayla olmuyor.


    edit: Pardon süperstar Chedjou diye efsane savunmacımız vardı onu yazmayı unuttum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 23 Mayıs 2022; 17:22:19 >
  • Şampiyonlar Ligi finali öncesi maçı yorumlayacak Terim’in piyonları sürülmüş medyaya…

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sast kullanıcısına yanıt

    Kerem ile ilgili olarak takımı tek başına atağa çıkardığı için defans yönü zayıf kalıyor eğer hücum dengeli şekilde dağılsaydı kerem defans yapabilirdi, onun arkasını berkan topluyordu

    Ayrıca ezdiği top sayısı fazla doğru çünkü hücum opsiyonu yok ve topu alan kereme dönüyor , ben kale önünde çok eleştiriyorum sadece bencil diye o nokta da ne düşünüyor bilmiyorum topu buraya kadar taşıdım vurayım bari diyor, bence böyle değerlendirmek daha doğru olabilir. Bu kadar atak yükü bir oyuncuya binerse defans yapmasını bekleyemezsiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • J.McNulty kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle para eden her adam satılmalı ..


    Hasan Şaş para ederken satılmadı elde kaldı, Kanat oyuncusu her zaman denk gelir, Hasan Şaş gider , Keita gelir , Keita gider, Ribery gelir, Ribery gider , Arda gelir , Arda Gider ,Onyekuru gelir , Onyekuru gider , G.Rodriges gelir , Rodriges Gider, Kerem gelir , Kerem gider yunus gelir vs. vs.. SADECE dikkat edilecek şey yaşlı kanat alınmaması ! Genç Potansiyelli her kanat buluruz ve satarız.


    Marcao gibi oyuncu bulmak zor , 15+ üstü rakamlar değerlendirilmeli altı bence gerek yok.


    Nelson +10 üzeri her teklife satılsın , ben beğenmiyorum.


    Mustafa Muhammed +8 üzeri her teklif bence tamam , iyi oyuncu ama bize uygun değil gibi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DA7034F2D -- 23 Mayıs 2022; 18:0:54 >
  • Bir oyuncu sırf türk diye tutulmaz. Bu ligde kimse 20 üstü etmez zaten

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Malum takimli arkadaslar Sampiyon olamadikca matematigide unutmuslar. Yada Sampiyon olamadiklari her seneye bir yildiz eklemeye basladilar

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 36143615361636173618
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.