Şimdi Ara

[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (2949. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
86.923
Cevap
110
Favori
443.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29472948294929502951
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bjk bölümünde tek mesajım var o da Digiturk play hesabımı bir maç paylaşmak amacıyla yoksa mesaj falan atmıyorum.Benim mesajımı alıntılamazsan sevinirim.
    İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunlari söyleyince Terimsporlular linç etmeye kalkıyor.
    Terim Tudor'dan zımba gibi takım devraldı. Bugün sövülen birçok oyuncu geçen sezon/sezonlarda gayet iyiydi. Niye herkes oyuncularda suç buluyor? Aynı adamlar oynamıyorsa sorun hep mi oyuncunun kendisindedir?

    Bugün gördük ki pek forma fırsatı bulamayanların da hali perişan. Bu takımın idman performansı da rezalet demek ki. Terim'in taktik sistem özürlüsü olduğunu biliyorduk demek ki takım çalıştırma konusunda da bitmiş.

    Bu takım gün gün bu hale geldi 2 sene Akbilspor'la yarışarak Avrupa'da rezil olarak gün gün 2.5 sene Terim'le eridi bitti. Galatasaray'ın geleceği yok oluyor CL bileti alınamazsa takımın başına gelecekler kimsenin umrunda değil varsa yoksa Terim. Farkında değilsiniz ama en büyük zararı bu kulübe Terim veriyor egosuyla cehaletiyle. Uyanın diyorum başka da bir şey demiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • felsefesever kullanıcısına yanıt
    Seversin sevmezsin ama saygı duyacaksın kardeşim hocaya. Bu nasıl bir üslup ya? Sen daha küçücük bebekken futbolun içinde olan bir adam bu, sen daha mı iyi bileceksin? Neyse şikayet ettim mesajını, eleştiri bile adabıyla yapılır.
  • Tuzlaspor'u tebrik etmekten başka söyleyecek bir söz yok. Adamlar maça hazırlanmış 90 dakika boyunca son derece disiplinli ve sistemli şekilde oynadılar.

    Bizim takım ise gol yiyene kadar kendini göstermeye çalışan bireysel futbolcular olarak birbirinden bağımsız şekilde oynadılar. Ne zaman ki golü yedik panik başladı. İkinci golü yiyince de panik arttı.

    Adem'in kırmızı kart görmesi gerekiyordu hakem atladı. Emre Taşdemir en az 3 golü yedi. Ahmet Çalık rakip defans futbolcusu gibi ataklarımızı savuşturdu. Seri canı istemediği maçta zaten rezil oynuyor. Nagatomo maç boyu 1 tane orta açamadı. Taylan sahada var mı var. Emre Mor gereksiz çalım atmaktan top oynayamıyor...

    Maçta güzel olan tek şey defansta oynattığımız 16 yaşındaki Emin'in performansı oldu. 90 dakikada 2 tane hata yaptı biri gol oldu. Yine de 16 yaşındaki bir çocuk için bence gayet iyiydi.

    Rövanş maçına tam kadro çıkıp en az 3 fark atmak gerekiyor ama bu kadar iyi kapanan bir takıma karşı kolay değil. Maçın ilk yarısında Jimmy Durmaz ve Emre Mor kişisel şov yapacaz diye uğraşarak turu zora soktular. Bakalım rövanşta 2 golü çıkarabilecekmiyiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hunyadi Matyas

    Eski yorumlarımı okuyanlar görürler Fatih Terimi hiç sevmem ama ben futbolcuların teknik direktörü sabote ettiğini düşünüyorum. Hayır hiç taktik vermesen, lisedeki beden

    eğitimi hocası gibi "çıkın nasıl oynuyorsanız oynayın" desen bile bu kadar kötü oynayamaz bu takım. Sürekli Selçuk İnan'ı oynatmasının sebebi de bu bence. Diğer oyuncular

    Damned United filmindeki gibi maçı satıyorlar çünkü.
    Ben de Fatih Terim'i sevmeme rağmen as - yedek takım fark etmez, oyuncuların hiçbirinde kondisyonun k'si yok. İyi antrenman yapılmadığı bariz belli. Oyuncuların hiçbirine söz geçiremiyor, hiçbir ağırlığı kalmamış.
  • Kupa golcüsü diye dalga geçtiğiniz Sinan gümüş kadar bile olamayan bir takım sahadaydi bugün.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 0 mı
    Hmm

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu takım teknik direktörsüz bile çıksa Tuzlaya karşı böyle oynamamalı. Bu saatten sonra hoca niye şunu oynatmıyor, niye bunu oynatmıyor demeyeceğim. Tek olay Taylan ilk 11 de oynayabilecek bir adam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AEB0B10CD

    Bu mesaj silindi.
    E sen Fener'den tekme tokat dayak yedin, üstüne bir de 1 sene ceza aldın süt kupasından, sizden ne çıktı anlatsana biraz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rai-gy -- 4 Aralık 2019; 23:10:40 >
  • Ziraat Türkiye Kupası seviyesinde bile değiliz.

    Açın TRT Spor'u, Manchester United - Tottenham maçını izleyin. Bizim lig resmen eziyet. Hiçbirinin top oynama isteği yok, zamana oynuyorlar anca. Kalite zaten yerlerde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam yazık oldu nasıl bir çözüm bulamıyorsun şu oyuna
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -dead

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Mesaja bak yazık oğlum sana. Hayat motivasyonunu insanlara salça olarak mı buluyorsun
  • -dead kullanıcısına yanıt
    biz 6 sene kupa alamasak takımda ihtilal olur . O kadar şampiyonluk fark yemişsin , o kadar kupa sayısında fark yemişsin , takımın tarihinde başarısı yok hala burda makara yapabiliyorsunuz ya hayret ediyorum bazen. Truman Şovda falan mı yaşıyorsunuz acaba siz ?
  • 
Sayfa: önceki 29472948294929502951
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.