Şimdi Ara

G3 Beat kullanan var mı ? Fiyatına göre nasıl bir telefon ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
7.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, bilgisayar almam gerektiği için 1 yıldır kullandığım iPhone 5s'im sattım ve şu an idareten bir telefon kullanıyorum.Bu aralar yeni bir telefon almak istiyorum ama bütçem en fazla 1000tl.Biraz daha bekleyip arttırabilirim aslında, hatta 1-2 ay bekleyip iPhone 6 bile alabilirim ama artık bir telefona o kadar para vermek istmiyorum, saçma rakamlara çıkmaya başladı artık, telefona o kadar para yatırmak anlamsız geliyor.

    Neyse asıl sorum şu.Daha önce hiç android kullanmadım.Şuan kullandığım Turkcell MaxiPlus5 android ama kıyas konusu olamaz, çok kötü bir telefon.G3 Beat modelini gördüm, mağazada biraz inceledim çok hoşuma gitti.5'' ekranı çok güzel.Kamerası da hoşuma gitti, odaklaması gayet güzel, zaten G3'te kullanılan lazer odaklama bu modelde de varmış.Ekran 720p ama benim için sorun değil, pikseller görünmüyorsa ekranda yeterli bana göre gerisi boşa performans kaybı diye düşünüyorum.4 çekirdekli snapdragon 400 işlemcisi var, 1.2GHz'de çalışıyor ve 1 gb ram'i var.Aklıma takılan şey burada başlıyor işte, sizden bu konu hakkında yardım istiyorum.

    Söylediğim gibi Android daha önce kullanmadım ve 1 GB ram ve bu işlemci performansını merak ediyorum, onu da mağazadaki teşhirden anlayamam.Benim için en önemli şey şu, atıyorum twitter, facebook vs. açıkken altta müzik dinliyorken internet sitesini açtığımda takılmasın, 2-3 sekme açıkken diğer sekmeye geçtiğimde tekrar yüklenmesin, yüklense bile çok takılmasın yeter.iPhone'da olan akıcılığı yakalasın yeterli benim için yani.Onda da en çok sinir olduğum sekmeleri değiştirince komple sayfayı yeniden yüklemesiydi.Onda da 1gb ram var bu yüzden biliyorum ama, hani o akıcılığa yakın olsun yeterli benim için.Müzik kalitesi de önemli ama o telefonun kulaklık çıkışı zaten iyidir diye düşünüyorum.

    Bir de LG'nin bu arayüzü ağır mı? Telefonu çok yoruyor mu? Samsung için o tarz yazılar okumuştum.Arayüzü çok hantal diye, en basiti rehber mesela...

    Evet arkadaşlar bu doğrultuda yorumlarınızı yazarsanız sevinirim, telefonda yaptıklarım bunlar, fazlasını beklemiyorum ve fazla para vermek istemiyorum.Bu telefonun fiyatı 949 lira ve biraz daha çıkınca G2 var biliyorum ama bunun tasarımı çok daha güzel geliyor bana G2'yi sevemedim ben bir türlü.Kullanan varsa, ya da bu işlemci, aynı miktarda rame sahip başka 4.4.2 yüklü cihaz kullanan varsa, yorumlarsa çok sevinirim.







  • Benim fikrime gore occihaz o parayi hak etmiyor. Gerci 1000 lira segmentindeki cogu cihaz haketmiyor ama neyse.

    Siz kullanacaksiniz. En iyisi gidip bi teknoloji marketinde incelemek. Lg arayuzunu arladasin g2sinde gordum gayet sempatik bi arayuzdu (tw den iyi). Sahsen ben o kadar vermem o cihaza ama gidip gormek sizin icin daha dogru olur.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu incelediğimi söyledim zaten, hoşuma gitti ama dediğim gibi kullandıkça sistemin şişmesi, tarayıcıdaki takılmalar teşhirdeki üründen anlaşılamıyor.200 liralık çin tabletleri de yağ gibi akıyor teşhirde ama 2 gün kullanınca anlıyorsunuz dandik olduğunu.
  • aynı seylerı düşünüyoruz dostum bende g2 yi pek sevemedım g3 beat e bayıldım ayrıca cok daha guncel bir telefon yanı bir yıl kadar sonra cıktı . g2 yada g3 beat alacagım ıkısıde androıd l guncellemesı alacak , bu güzel bi şey ama ustune 200 tl cıvarı koyup daha iyi donanıma sahıp olsa bıle kullanmıcam ... :) ne yapacagımı bılmıyorum ıkı kısı bızı aydınlatsa , veya neye karar verdıgını soylersen ıyı olur
  • Bende g3 beat ve g2 mini arasında kaldım arkadaslar avea da aynı fıyat ıkısıde ne dersiniz ?
  • G3 beat veya mini diyelim kullanıcısıyım 1,000 tl ye aldım telefonu fazla oyun olsun baska işlemler olsun ugrasan biri değilim. Bana yetiyor özellikleri.Şekil olarak herkez g3 sanıyor. Zaten tipi hosuma gitti diye aldım. Fakat 2 tane olumsuz yanını soyluyebilirim. 1 kamerası berbat 2. Mesaj yazarken donuyor arada.
  • Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    Aynen tasarım i gerçekten benim de çok hoşuma gitti , almaya çok hevesliyim fakat mesaj yazarken donması bana biraz anormal geldi , klavye mi tekliyor mesela .. Gecikmeli mi basıyor tuşa ...

    Bi de çektiğiniz fotoğraflardan birini atma imkânınız var mi youtube da gördüğüm görüntüler fena değildi çünkü
  • Suan atamam foto ama kamerası gercekten kotu ozellikle on kamerası berbat otesi arka kamerası karanlıkta ve gece vakti hiç bir işe yaramıyor gundüz denemedim. Mesaj yazarken harfe basıyorsunuz gecikmeli yazıyor genelde
  • g3 beat kullanıyorum kardeşim, müzik face whatsap oyun falan filan herşeyi kullanıyorum telefonumun şarjı 2 gün gidiyor abartısız. Donma ve kasma hiç yaşamadım telefonda gayet güzel bir telefon.İstediğin zaman mesaj atıp soru sorabilirsin
  • Beldekent B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim ne kadar a ve nereden aldığını ogrenebilirmiyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    Kendi standart klavye sini mi kullanıyorsunuz . ne kadara ve nereden aldığını öğrenebilir miyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Mediamarkt'ta çalışıyorum arada bir gidip bakıyorum telefon reyonuna kamerasını falan inceledim ama bana kötü gelmedi mağazada.Işıktan falan olabilir o yüzen kullananlara soruyorum, gece çekiminin kötü olması normal, 5s'te de grenler oluyordu zaten küçücük sensor var sonuçta telefon kamerası bu.Ama odaklaması falan hoşuma gitmişti, 5s'le kıyaslama yapabilir misin kamera hakkında ? Ona benzer gibi gördüm ben teşhirde incelediğimde.
  • Vatan'dan 1000 TLye aldım
  • Beldekent B kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence G2 32 GB siyah almalısın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu gece çekimlerinde 350-400 Tl lik foto makinalar bile kotu



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 3 Kasım 2014; 20:24:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evin icinde cektigim fotoraflar mesela bnce iyi degil
     G3 Beat kullanan var mı ? Fiyatına göre nasıl bir telefon ? G3 Beat kullanan var mı ? Fiyatına göre nasıl bir telefon ? G3 Beat kullanan var mı ? Fiyatına göre nasıl bir telefon ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Mbiwa M kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99075401 buradada benim çektiğim görüntüler var hocam kamerası neden öyle acaba sizde bende böyle çıkıyor
  • Konuyu yeni gördüm.G3 beat ana konusunda bolca yazdim.Ben çok sevdim telefonu.Aldığımdan beri foruma sırf bunla yazıyorum.Bir kez bile klavyede en ufak sorun olmadı.Arkadaş resim çekip koymuş ama kesinlikle o kadar kötü değil.Bilemiyorum belki ayarlarda birşey vardır.Bende ilk aldığımda bazen 6 mp cekiyormusum haberim yoktu.Ana konuya hem ben hem başka arkadaşlar çekip resimler paylaştı .Batarya süper gidiyor.Ben n11 kampanyası ile 760 tlye aldım.N11 de 870 tl civarı.Kilif hediyesi var.70 tl o olsa 800 denebilir cihaz için.G2 al diyenler oluyor üstüne biraz koy diyip.Biraz dediğin 400-500 tl.Neden dersen benim aldığım Lg Türkiye garantili onların üstüne 200 koy dediği cihazlar paralel.O yüzden kiyaslayinca herşeyi kendi kategorisinde düşünmek lazım.Bu telefonun paralelleri gelsin 700 civarına satılır onlar.Telefon ile yorumlarim o konuda bol.

    Fiyatına göre nasıl diye sormussun.Benim gibi çek falan 800 altına alırsan,birde kilif hediyesini sayarsan 10 numara telefon.Ama 950-1000 lira falan verilmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ordan Geçenbay -- 4 Kasım 2014; 0:13:50 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

    Konuyu yeni gördüm.G3 beat ana konusunda bolca yazdim.Ben çok sevdim telefonu.Aldığımdan beri foruma sırf bunla yazıyorum.Bir kez bile klavyede en ufak sorun olmadı.Arkadaş resim çekip koymuş ama kesinlikle o kadar kötü değil.Bilemiyorum belki ayarlarda birşey vardır.Bende ilk aldığımda bazen 6 mp cekiyormusum haberim yoktu.Ana konuya hem ben hem başka arkadaşlar çekip resimler paylaştı .Batarya süper gidiyor.Ben n11 kampanyası ile 760 tlye aldım.N11 de 870 tl civarı.Kilif hediyesi var.70 tl o olsa 800 denebilir cihaz için.G2 al diyenler oluyor üstüne biraz koy diyip.Biraz dediğin 400-500 tl.Neden dersen benim aldığım Lg Türkiye garantili onların üstüne 200 koy dediği cihazlar paralel.O yüzden kiyaslayinca herşeyi kendi kategorisinde düşünmek lazım.Bu telefonun paralelleri gelsin 700 civarına satılır onlar.Telefon ile yorumlarim o konuda bol.

    Fiyatına göre nasıl diye sormussun.Benim gibi çek falan 800 altına alırsan,birde kilif hediyesini sayarsan 10 numara telefon.Ama 950-1000 lira falan verilmez.

    Hocam tesadüfen gördüm telefonu taze çıkmış, tasarım fiyat ve özellik olarak 850 civarında n11.com dan alınabiliyor + kılıf hediyeli satışmatik dükkanı satıyor.

    Siz nereden aldınız. Bir de merak ediyorum Android L i alır mı bu telefon?




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.