Şimdi Ara

G.PUNTO EMOTİON 1.3 MULTİJET 90 HP 6 VİTES HATASIZ FUL SERVİS BAKIMLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aksaray
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • S.A . Arkadaşlar aracımı satıyorum. Daha önceki aracım Scenic ti hanımda kullansın diye Ekim ayında bunu aldım ama alışamadım. Memlekete falan gidip gelirken bagaj sorun oluyor hanım çok memnun araçtan(özellikle elektro servo direksiyondan) ama ben alışamadım. Şehir içi kullanacak bagaja pek ihtiyaç duymayanlar için dört dörtlük araçtır.


    Aracı ekim ayında Ankara'dan ilk sahibinden aldım. Araç full servis bakımlı hata boya yok. her şeyi orijinal. 80 bin bakımını da Aksaray Fiat Servisinde yaptırdım. İlk sahibi araç daha 7 bin deyken kaskodan arka tanpunu serviste değiştirmiş Birde ön tamponu plastik yola dikilen huniye çarparak hafif kırmış yine kaskodan boyatmış. Kaporta aksamında boya dahi yoktur. Araç g. Puntonun ilk versiyonu olduğu için artı özelliklere sahiptir. Emotion en full modelidir dizel 90 beygirdir. 4 cam tek dokunuşla açılır kapanır otomatik. Orijinal alarm orijinal park sensörü ,elektrikli bel ayarlı sürücü koltuğu çift bölgeli dijital klima,follov me, sürücü-yolcu yan ve perde hava yastıkları v.s v.s ile ful dolu bir araçtır. En önemlisi çok temizdir. Performans olarak çok güzeldir. Karşılaştırmak gerekirse önceki aracım 2.0 motor 140 beygirdi bu ondan daha performanslı hele yokuşlarda bana mısın demiyor. Aracın ilk plakası 06 KUP 93 tür. Sorgulatmak isteyen servisten bu plaka ile öğrenebilir. 80 bin bakımını da üstündeki plakadan öğrenebilirsiniz. Pazarlık sünnettir ama çok fazlası zarara sokar.


    Link:

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-1-sinif-hatasiz-boyasiz-servis-bakimli-emotion-90-hp-6-vites-87199117/detay/

    Takasta yapabilirim. Takas yapacağım araçlar özellikle kazasız ve 100 bini geçmemiş olacak (Bir kaç parça boyayı sorun etmem)

    2005 ve üzeri kesinlikle sanroof, esp ve hız sabitleyici olan bej döşeme Scenic Privelige

    2001-2002-2003-2004 scenic RX4 (Temiz masrafsız olması şartıyla)

    Elegant verso da düşünüyorum ama çok pahalı geliyor.

    Temiz Grant vitara 2006 kasa , 2004 makyajlı raw4 fiyatı abartılmamış.

    Kesinlikle normal hecbek, sedan türü araç düşünüyorum zaten düşünsem bunu satmazdım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaaagac -- 4 Haziran 2012; 21:35:08 >







  • Yazdığınız fiyat çok fazla..

    Aynı araç bende vardı, sadece km fazla ve dynamicti 19.500'e verdim

    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-karadenizli-gp-masrafsiz-bakimli-90-hp-6-vites-degiseni-yok-53441708/detay/

    23 - 24 liraya verirseniz alıcı olurum. O fiyata satmanız mümkün değil zaten, yinede aklınızda bulunsun.. Mal sizin tabiki




  • Dostum benim araç emotion ve hatasız bir araç. Seninkinden biraz farklılıkları var. (orijinal alaşımlı jant,elektrikli bel ayarı -arka cam otomatiği- kumandadan bütün camları açıp kapama özelliği-follov me-orijinal fabrika çıkışı park sensörü-orijinal fabrika çıkışı alarm-orijinal fabrika çıkışı diğer modellerde bulunmayan son susturucu-lastikler yeni sayılır-iç döşemede farklılıklar bej renkli bölümler v.s) Bunlar çok önemli dersen belki çok önemli mi yoktur ama aracı daha kaliteli gösteriyor. Örneğin ben kesinlikle arka camı otomatik olmayan bir araca bırakın 20 bin lirayı 15 bin bile vermem.

    Benim aracımda en önemlisi arac km km servis kayıtlıdır. Km si orijinal en ufak kazasını bırakın kaportada boya bile yok. Geçmişi belli olmayan ne masraf açacağını bilmediğimiz arac 23-24 bin liraysa benim aracım 1500-2000 lira fazlayı hakediyordur herhalde. İlanımda da belirttim bir usta bu aracın şurasında bu var atıyorum turbosu bozuk şöle böle desin 1 lira masraf ya da boya çıkarsın aracı bedava veririm. Ayrıca temiz benzinli alt model puntolara bile 22-23 diyorlar.

    Ben ekim ayında aldım. Almadan önce bir kaç araca baktım 22 bin liraya bir kırmızı emotiona pazarlık ettim arac 70 küsür bindeydi. Servis kayıtlarında en son iki yıl önce 149 bin bakımına girmiş çıktı bunun gibi 4-5 araca baktım hepsinin km si düşürülmüş çıktı temiz dediklerinde bırakın boyayı değişen bile çıktı. Bunları yaşayınca bu arabaya 2-3 bin fazla verip aldım çünkü adam ilk faturasını bile saklamış. Diğerleri 100 liraya sanayide bakım yaptırırken adam 3 yüz 5 yüz verip serviste bakım yaptırmış ki diğerlerinden fazla para istedi. Şükür ki hiç bir sorun çıkarmadı sadece kışın akküsünü değiştirdim üstünde orijinal aküsü vardı 50 amper ben yeni 72 amper akü taktırdım 80 bin bakımını da Aksaray servisinde yaptırdım. Sözün özü dediğiniz fiyatlara kesinlikle olmaz. Satılmazsa satılmasın hiç önemli değil 95 lira vergisi var 450 liraya kasko yaptırıyorum(8 senelik indirimli) ikinci araba olarak binerim. Eğer son fiyat isterseniz pm den yollarım. Ayrıca arac garajda durmakta ve hafta da iki gün okula gidilmektedir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karaaagac -- 16 Mayıs 2012; 20:02:57 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.