Şimdi Ara

Full Orijinal Fakat Pert Kaydi var.!!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozay06

    Örneğin araç sol iki kapısı ve ön çamurluğundan hasar aldı Bu parçaları sağ taraftan hasar alıp pert olmuş bir aracın adı geçen orjinal parçalarını alıp takıyorlar Makina ile kontrol edildiğinde ise normal boya değerleri çıkıyor Özellikle kapılar, ön çamurluklar ve bagaj kapağını aynı renk başka bir araçtan çıkan parçalarla rahatlıkla orjinal hale getiriyorlar

    piyasada puştluğun her çeşidini bulmuşlar, Allah hepimizi korusun bu itlerden...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozay06

    quote:

    Orijinalden alıntı: terdal

    Başka araçtan takılan parçalar (fabrikasyon boyalı diyelim) civata yerlerindeki zedelenmelerden kendini belli eder. Yani sökme takma işlemi olmuştur. Zaten boyasız ancak değişmiş ise durum bunu gösterir.
    Sadece arka çamurlukların montajı civatalı değil. Ama onu da illaki bir yerden kesim kaynatması lazım. Ortaya çıkar bir şekilde.

    Arkadaşın aracına gelince büyük ihtimal sel hasarlıdır. Boya-kaporta da birşey yok ancak araç içi ve elektronik kısımlarından perte çıkmıştır. Onu da dışarıda tamir ettirtip oto kuaföre sokarak kamufle etmeye çalışılmış olabilir.

    Forum ana sayfasında KANI BOZUKLAR başlıklı konudan alıntıdır

    Toyota corolla marka araç atölyemize ağır hasarlı olarak geldi öncelikle aracı çektirme işlemlerini yaparak yerine getirdik daha sonra hurdadan temin edilen rengi aynı olan bir tavan arkayı araca monte ettik ve işlemimiz bitti.(NOT bu araç yetkili serviste hatasız diye onay alındıktan sonra diğer şahıslara satıldı)

    Golf marka oto çok ağır hasarlı olarak atölyemize gelmiştir yapılan incelemede kasanın gövde kısmı tavandan yırtılmış ve parçalanmıştı direkleri hasarlıydı araca hurdacıdan temin edilen aynı renkteki bir başka tavan arka olan parçayı auto robotumuzda monte ettik güzel bir çalışma sonrası araç ilk günkü haline geri döndü.(NOT bu araç tamiri bittikten sonra sahibi tarafından satıldı araca bakan servis hatasız diye rapor verdi ) Fatih oto kaporta.



    Astra atölyemize geldiğinde resimlerindede anlaşılacağı üzere çok ağır hasarlıydı aracın sökme işlemleri bittikten sonra aracı robota bağladık ve çektirme işlerini yaptık daha sonra önce sol ön çeyrek ekledik kasaya ardından sol yan ve arka olmak üzere taban kısmını keserek hurdacıdan alınan başka bir parçayı araca monte ettik kasa işlemi bittikten sonra ince işçiliğinide aynı hassasiyetle yaparak işimizi tamamladık ve aracı bize getiren x servise teslim ettik herşey Fatih oto kaporta farkıyla oldu.


    Honda cıvıc atölyemize arkadan hasarlı olarak geldi öncelikle (celette ) marka oto robotumuzla aracın hasarlı bölgesini yerine getirdikten sonra hurdacıdan temin edilen aynı renkteki bir başka araca ait olan parçayı aldık ve bu araca monte ederek işimizi tamamladık. araca ait çok daha fazla resimler elimizde olmasına rağmen araç sahibinin ve aracın deşifre olmaması için bunları saklı tutmayı uygun gördük fatih oto kaporta.

    bu kaportacının bu işlerden kazandığı paralar inşaAllah hastane parası olur kendisine...




  • Piyasada hasarsız boyasız olan ama sel yüzünden pert olmuş yüzlerce belki de binden fazla araç var.

    Alırken baktırıyorsunuz, araç kusursuz görünüyor, ama elektronik aksamların selden nasıl bir zarar görmüş olabileceğini, oksitlenmenin ne zaman arıza çıkartacağını bilemezsiniz.
  • aracı hemen geri verin tabi verebiliyorsanız....
  • 2. el alırken ustaya veya servise gitmicelsiniz, öncelikli olarak kasko ajentasına gidip bu araca kasko yapılırmı diye sorguatcaksınız... kaskodan oyna ve bilgiler geldikten sonra ister ustaya götürün ister expertize sizin bileceginiz iş tabi bu yorumu genel anlamda söylüyorumm...

    hocam size gelince kesinlikle aracı geri vermelisiniz karsı taraf kabul ediyorsa ki zaten bu işi kaar maksatlıda yapıyor olabilir... aracı 45.000 liraya satıyordur, sizden alırken noter masrafı size ait 43.000tl size satıyor...

    alıcı 45.000tl batana kadar, 2000tl batsın aracı geri alsın der.. ki 2000tl görünmez fakat dolandırıcıya yer ve artar bile o para...
    böyle seylere dkkat etmek lazım...
  • Vermeyipte ne yapacaksın hemen haftabaşı hallettir işlemleride
  • http://forum.donanimhaber.com/m_59228850/tm.htm burayı bi inceleyin dicem ama sizin durum farklı galiba tam anlamadım

    nolur nolmaz siz yinede aracı geri verin bence
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.