Şimdi Ara

Fujifilm X-E2 Body + XC 16-50mm OIS Kit, 3 Yıl Garantili Sıfır Makine 3468 TL'dan 1899 TL'ya düşmüş! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
4
Favori
3.234
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Teşekkür ederim. Hemen incelemeye başlıyorum.
  • bir tane sipariş etmiştim ama lens fiyatları ve sınırlılığını görünce siparişi iptal ettim.
    taytaylan arkadaşımıza söylenenin aksine 15 gün deneyip memnun kalmazsan iade edebilirsin de dediler bana. ama elimden kayıp duşeceğine emin olduğum için kargo teslim almadan iade edicem
  • Fujifilm X100T Gümüş için beklemedeyim..
  • graal kullanıcısına yanıt
    Hocam sizin bu postunu görünce tekrar aradım Fuji'yi.Ancak bana internet sitelerindeki şu paragrafı okudular:

    Almış olduğunuz ürünü ambalajını açmadan, kullanmadan, bozulmasına imkan vermeden teslim tarihinden itibaren (7) gün içinde iade edebilirsiniz. Ürünü iade etmek için siparişlerim ekranındaki ilgili siparişin iade formu doldurulmalıdır.Form doldurulduktan sonra sizinle iletişim kurularak, ürünlerin iade süreçleri hakkında bilgilendirileceksiniz. Ürünle beraber adınıza kesilen faturada tarafımıza geri gönderilmelidir. İade edilen ürün yerine bir başka ürün veya ürünün bedeli kredi kartınıza iade edilecektir. İade nedeniyle ödenecek taşıma masrafları tarafımızdan karşılanacaktır.

    Sanırım kutu açılmaz ise iade alıyorlar sadece.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taytaylan -- 10 Ekim 2015; 9:33:19 >
  • taytaylan kullanıcısına yanıt
    hocam mesafeli satış sözleşmesinde 14 gün yazdığını okumuştum. onaylanan iki farklı sözleşme var ise ve bu sözleşmelerde çelişki var ise devletin belirlemiş olduğu kanunlar geçerlidir diye düşünüyorum. zira bana cevap veren arkadaş da onu düşünmüş olmalı. internetten alışverişin yegane amacı da budur. beğenmezsen iade. bu durum hemen hemen bütün sitelerde geçerli. bazı çamur yapanlar hariç. uğraşacak dirayetiniz varsa uğraşırsınız işim başımdan aşkın derseniz kabullenir geçersiniz. yazışmamı aynen ismimi çıkartıp buraya yapıştırıyorum. VE BENİM AÇIKLAMAMDA YANILGI OLABİLECEĞİNİ, BİLGİLİ BİRİSİNE DANIŞMANIZ GEREKTİĞİNİ de capsten dolayı özür dileyerek söylüyorum =))


    Talep Nedeni: Lenslerin fiyatları çok pahalı olduğundan henüz hazırlanma aşamsında olan siparişimin iptalini, kredi kartımdan çekilen paranın iadesini talep ediyorum.
    FujifilmShop: Merhaba, Ürün kargoya verildi. Kargo size getirildiğinde kabul etmezseniz ürün bize geri döner ve iadeniz sağlanır. Ürünü incelemek isterseniz de ürünü kabul edip 15 gün içerisinde iade hakkınızı kullanarak iade edebilirsiniz. İyi günler dileriz.




  • graal kullanıcısına yanıt
    Hocam çok teşekkür ederim.Hemen aradım, pazartesi günü tekrar aramamı söylediler.
  • taytaylan kullanıcısına yanıt
    rica ederim, iyi günler ^^ iade kararı almadan önce sony'nin ekipmanlarının fiyatlarını ve lens kalitelerini fujifilm ile kıyaslamanız çok yararlı olacaktır. türk aklı ile 3000 küsür liralık fuji 1800 liralık sonyden daha iyidir diyor ama belli ki araştırmışsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.