Şimdi Ara

front page de indirme sayfası oluşturma

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • front page te bir tasarımım yapmaya çalışıyorum ancak bir resimin üstüne tıkladığımda bağlı olduğu dosyanın inmesi gerekiyo.. (yeni sayfada açılmasın). bir programı indirirken nasıl kaydet seçeneği çıkıyorsa onun gibi açılmasını nasıl sağlarım.



  • <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=12370924&url=../deneme.xls" data-href="../deneme.xls"><img src="resim.jpg" border="0"></a> gibi bir kodu yazarsan sanırırm istediğin olur.
    Not:deneme.xls yerine inmesini istediğn dosyanın konumunu ve adını yazmalısın
  • teşekkür ederim ama olmadı eğer doğru yaptıysam. istediğim yeni pencerede açılması sayfanın ve sorması kayıt etmek için...
    quote:

    Orjinalden alıntı: citadel®

    <a data-test="test" rel="nofollow" style="word-wrap: break-word; text-decoration: underline;" target="_blank" onclick="return dhExternalLinkRedirect(this)" href="/ExternalLinkRedirect?module=pgdcode&messageId=12372490&url=../deneme.xls" data-href="../deneme.xls"><img src="resim.jpg" border="0"></a> gibi bir kodu yazarsan sanırırm istediğin olur.
    Not:deneme.xls yerine inmesini istediğn dosyanın konumunu ve adını yazmalısın
  • eğer yapmak istediin şey resmi tıklayınca resmin bir dosya gibi bilgisayarına yüklenmesi ise bunu html ile jpg dosyalar için yapamazsın yeni sayfada resim açılır ve oradan resmi farklı kaydet diyebilirsin.
    benim yukarıda yazdığım kod bir resmin üstüne tıklayınca başka bir dosyanın (doc. xls dosyasının(word,excel)) açılması veya kaydedilmesi için.
  • rar veya zip le sıkıştırıp link verirsen direkt indirilebilir diye biliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bage -- 15 Şubat 2007; 20:02:03 >
  • teşekkür edeyiyorum link falan verdim başka sayfadan açılıyor dosya o tamam... benim istediğim link falan değildi sanırım biraz zor bu işi yapabilmem.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: citadel®

    eğer yapmak istediin şey resmi tıklayınca resmin bir dosya gibi bilgisayarına yüklenmesi ise bunu html ile jpg dosyalar için yapamazsın yeni sayfada resim açılır ve oradan resmi farklı kaydet diyebilirsin.
    benim yukarıda yazdığım kod bir resmin üstüne tıklayınca başka bir dosyanın (doc. xls dosyasının(word,excel)) açılması veya kaydedilmesi için.


    bu dediğini yapıyorlar yani bilmemne jpg dosyasına tıkladığında farklı kaydet şeklinde indirebiliyorsun ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum ve de merak de ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.