Şimdi Ara

free power leveling

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • topic başlığından acc hacklemeye çalışan bi velet olduğumu düşünebilirsiniz ama öyle değil. 2 yıl kadar wow oynadım. şimdi üni okuyorum yeterli vaktim ve param olmadığı için acc açtıramayacağım. varsa yardıma ihtiyacı olan haftada bi kaç kerede olsa yardıma hazırım özelden ulaşabilirsiniz.



  • Tehlikeli
  • bence de ama wow bağımlılığım var bunu bir tek siz anlarsınız arkadaşlar nese güvenen biri çıkarsa biraz oynarız en azından.
  • aynen ilk cümlede söyledigin seyi düsündüm
  • ilk cümledeki şeyi düşündüm ve ilerledikçe de fikrim değişmedi
  • senin de stormwindin müziği içine işlemiyormu sende winterspringde gezerken mountunu yavaşlatarak etrafı izleyerek geçmiyormusun hatta o sakin havada giderken seni rahatsız eden ally/horde u kestiktikten sonra seninde içine aynı rahatlama dolmuyormu. o zaman farkımız ne? sadece benim imkansızlıklardan dolayı acc yi açtıramam mı. bu nasıl biraz daha edebi sanırım şimdi fikrin değişti mi:D
  • Free serverde biraz oynasan rahatınmı bozulacak dostum.Piyasada kaç çeşit server var kimisi 80 den başlatıp item veriyo kimisi hılzı kasılıyo kimisi blizzlike...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shikamaru Nara

    Free serverde biraz oynasan rahatınmı bozulacak dostum.Piyasada kaç çeşit server var kimisi 80 den başlatıp item veriyo kimisi hılzı kasılıyo kimisi blizzlike...

    öyle deme , offical tadı alındıktan sonra bırakılmıyor =) en azından private te oynayamıyorsun
  • Akıl verme para ver diyeceksin ama klasik WoW şu an 10 Euro
  • bir iki acc ele geçirirsen bana da haber ver :D
    şaka bir yana kimsenin bir başkasına çok yakın arkadaşı olmadıktan sonra acc şifresini vereceğini sanmam.
    en azından oyunu bırakana kadar.

    ayrıca benim canım sıkılınca serverların durumu ne diye açıyorum bi trial hesap 10 gün lvl 5 dolanıyorum ortalıkta haa hiçbir işime yaramıyor daha fena hırs yaptırıyor ama ne yapacaksın orginal servera ancak bu kadar yakın olabiliyorsun.

    ayrıca taksit diye bir şey var olmadı 19lira wow al bir tane lvl60 a kadar olandan oyna bir ay ondan sonra 19 daha ver burning al 27-28 lira aylık.

    wowu kaldıracak makinası olup da 30lira parası olmayan birisi değilsindir. hatta gittigidiyorda 44-45 lira pre paidler (60gün).


    ama en başta da değindiğim gibi eğer acc düşürürsen de birini bana yolla :D

    kolay gelsin...
  • Gelişi güzel yazıyorsunuz..Wow'da account şifresi vermek ile hack olunmuyor..Arkadaşın kötü bir niyeti olduğunu varsayarsak bile yapabilceği en fazla şey char silmektir ya da şifre değiştir..Char silerse de gmler charınızı eksiksiz şekilde geri iade edecektir,şifre değiştirirse forget password diye birşey var ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ohhshiny

    Gelişi güzel yazıyorsunuz..Wow'da account şifresi vermek ile hack olunmuyor..Arkadaşın kötü bir niyeti olduğunu varsayarsak bile yapabilceği en fazla şey char silmektir ya da şifre değiştir..Char silerse de gmler charınızı eksiksiz şekilde geri iade edecektir,şifre değiştirirse forget password diye birşey var ?

    onlar da değiştirilmiyo mu?
  • Private serverda oyna arkadaşım.

    Hırs falan diyorsun, özlüyorum diyorsun, bir gün bir anlaşmazlığa düşerseniz ne olacak? ya da ben kastım benim de hakkım var diyip kötü şeylerde yapabilirsin :)

    Ne kadar iyi niyetlide olsan, oyun camiasında 10 senedir tek bir kural işliyor, oyun için her şeyi yap :) hele ki böyle kasılan oyunlarda, arkadaşını bile satabilen adamlar var. O yüzden karşılanması zor bir istek.

    En iyiwww.wowstatus.net ten bir server bulup takılman. Aynı map, aynı görüntüler. Madem atı yavaşlatıcaksın, yine yavaşlat :D
  • sen iyi niyetli olsan bile kullandığın bir bilgisayardaki açıktan adamın başını yakabilirsin. hacklenen bir char kapatılıyor şanslıysan bir haftada açılır account açılsa itemler hemen gelmiyor bu sefer onu bekle o hallolsa blizz payment kısmını blokluyor orayı açtırmak içinde bir hafta yazışmalar derken bu riske değer mi zaten 20 tl civarı account hem bir ay bedava.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.