Şimdi Ara

Foxconn A7DA-S ethernet Driver sorunu**Çözülmüştür**

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,
    Bugun Foxconn A7DA-S anakartım geldi sistemi topladım,driver'larını kurmaya basladım fakat cd nin içinde ethernet için sadece gigabit lan driver'ı var kuruyorum fakat tanımıyor.Kitapcığından baktığımda lan olarak Broadcom lan Diverdiye yazılmıs.Su anda bir internet cafeden yazıyorum bu anakartın lan driver'ı hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse cok sevinecegim sitesinden aradıgımda lan driverı olarak Broadcom bulamadım teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mohikans -- 18 Nisan 2009; 19:30:03 >



  • quote:

    Orjinalden alıntı: ahmetkep

    http://www.foxconnchannel.com/support/downloads_detail.aspx?ID=en-us0002055


    Teşekkür ederim arkadasım gecenin o saatinde sinirden önce bulamadım daha sonra sakince dikkatli araştırınca bulabildim eline sağlık.ama çok ilginçtir driver cd'sinin içinde Broadcom lan driver'ı koyulmamış Realtek gigabit lan driver'ı vardı + amd driverları falanda yuklenmedi birde cd nin ortasında bir nokta şeklinde çizik vardı anakartın kutusuna alakasız bir driver cd'si koymuşlar ilk defa karşılaşıyorum.




  • anakartı nerden satın aldınız acaba. hata ile açılmış ürün felan yollamamışlardır inşallah. bu kadar rezalet bir driver cd si olmamalı foxconn gibi markada...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: huxi20

    anakartı nerden satın aldınız acaba. hata ile açılmış ürün felan yollamamışlardır inşallah. bu kadar rezalet bir driver cd si olmamalı foxconn gibi markada...


    Nova bilgisayardan aldım,onların hatası oldugunu sanmıyorum driver cd'sinin üzerindeki baskıda aldıgım anakartın modeli dogru bir biçimde yazıyor.cdyi calıştırdığımda arayüzde gorunen yukleme seceneklerinden broadcom lan sectiğimde E:sürücüsünde bulunamadıgının uyarısını veriyor manuel baktıgımda dogru sürücü yerine realtek lan driverları var bence fabrika kaynaklı bir hata.Tüm sürücüleri Foxconn'nun sayfasından indirip yukledim artık.
  • Şuan ben de aynı sorunla karşı karşıyayım. Kutunun içinden R78-813 kodlu yanlış driver cd si çıktı, içerisinde uygun ethernet ve chipset driver ı yok. Ne rastlantıki bende Nova'dan aldım kartı. Sanırım hata Foxconn'un, rezillik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.