Şimdi Ara

Fotoğraf makinesi tavsiyesi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • benim için önemli özellikleri.

    merceği büyük olmalı (tercihen cam mercek)görüntü sabitleyicisi olması (HPlerin bu özellikleri çok güzel) pixel'e afalan bakmıyorum, inanmıyorum da. mercek büyüklüğü ilk tercih sebebim.
    geniş açılı görüntüsü olması
    gece çekimlerinde güzel sonuçlar veren
    kaliteli, oyuncak gibi durmayan makina arıyorum.
    bütçem 400 YTL

    arkadaşlar daha spesifik olmak gerekirse bir PC dergisinde karşılaştırmalı bir test vardı sanırım Kodak'ın böyle bir modeli vardı bulamadım. yardımı olucak arkadaş varsa şimdiden çok teşekkürler.... :)

    .



  • Geniş açılı ve oyuncak gibi durmayan tek makina Fuji 6500fd. Iso perf ıda çok iyiymiş. Ama fiyatı yüksek
  • kodak v570

    bende var gayet kullanışl
  • kodak v570 sende var ve kullanışlı, tamam hepsi kullanışı zaten. ancak noise değerleri yüksekmiş vede görüntü netliği tatminkar değilmiş..

    Fuji 6500fd. ye baktım çok iyi makinaya benziyo da sanırım biraz pahalı??? bana hesaplı bişey lazım. 400 YTL geçmeden. mesela HPler çok iyi diye duydum, gödüm de titreşim önleme mzellikleri cidden çok iyiy. ancak işte takıntım var mercek cam olucak ve de büyük olucak. bulamaz mıyım 400 YTL civarı??

    .
  • Fuji F30 veya F31fd bak. Forumda araştır övgü dolu şeyler göreceksin.
  • Tam olarak PANASONIC FX100 den bahsetmişşin bendede fx100 var 28mm geniş açı 12 mp ve dedıgın gıbı alış nedenlerimden bırıde şipşak fotograk makınalarına benzemeyişi ufak ama tasarımı harıka kım elıne alsa hayran kalıyor.
    Gece cekımı vıdeo cekımı mukemmel sanırım uyelık yenı olması sebebıyle foto eklıyemıorum cektıgım fotolardan en kısa zamanda eklıycem.

    Yanlız makına Turkıyede 1gb kartı ıle bırlıkte 950 ytl fln.
    Bu hafta ıcınde GITTIGIDIYOR.com da bırcok fotograf makınesı satısa sunucam. Hemde Turkıye fıyatının yarısına ayrıca HEDIYE olarakta TOSHIBA 4GB sd card 4HIZLI, yedek pil, koruma çantası vede ayaklık hedıye edıyorum yanı Turkiyede 1200 fln alabilicen fx100 650 YTL den satısa sunucam hediyeleriyle birlikte. İstersen biraz daha butcenı zorla en az 10 sene severek kullanabılecegın bır makına al.
    GITTIGIDIYORDAN urunlerımı takıp edebılırsın veya bana msj atarak ulaşabilirsiniz.

    HERTURLU SORUNUZ ICIN

    EMSTRADETURKEY@HOTMAIL.COM




  • Fuji F30 hakkında övgü dolu şeyler yazılmış diyosun da
    1- forumda yollanan örnek resimlere baktım; içler acısı resimler. hiç "gerçek" resimler değil..pixellerden oluştukları çok belli. canlılık yok, parlaklık ayarsız vs vs vs.
    2-Büyük mercek diyorum hocam, gerçekçi resmim sırrı bı, büyük olucak mercek. tırnak kadar merceği olan makinaya 100YTL bile vermem, yıllarca manuel Olympus kullandım yani. kartpostal gibi resimler çekiyodu makina . kalkıp bu fujiyi falan alacağıma kullan at makinalar var 30YTLye onları alırım hem içinde film de var onların ....kullanır atarım...

    Panasonic F10: arkadaşım reklam yapmışsın. ben fiyat limitimi yazıyorum 400YTL diye, sen nelerden bahsediyosun. o kadar para vereceksem gider bi Canon alırım yahu..

    yardım etmek isteyen olursa 400YTL fiyat sınırı
    megabyte'a, pixele, CCD'ye bakmıyorum
    cam mercek, büyük mercek
    tercihen 3x den büyük optik zoom (10X falan? )

    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliibrahim -- 16 Ekim 2007; 12:43:30 >




  • arkadaşım bende fotoğraf meraklısıyım hobimdir. amatörden profesyenele adım atmaya bi metre kaldı. 2000 yılından beri canon powershot a20 kullanıyorum. görüntüler net ve canlı. 400 ytl ye profesyonel makine bulacağını zannetmiyorum bende istiyorum almak araştırdım bulamadım. limitim 500 ytl tam mercekli istiyorum bende. pixele bakmıyorum benim kullandığım 2 mp çekiyor fakat bakınca unutuyo insan net ve canlı çekmesi.

    bunu almayı düşünüyom dayımda fotoğraf meraklısı dayım bunu kullanıyor çok iyi çekiyo gerçek kalitede canlı net resim çekiyo. link vereyim

    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd93686

    bunu almayı düşünüyom siz ne düşünüyorsunuz? fiyatı çok uygun benim için. masaüstü pc yi satıp bunu alıcam.




  • http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd96255#tablnk


    bu işini görürmü?
  • Turkiyede 800 ytl ye alıcan bir makinayı 400 ytl ye satabilirim ayrıca alıcan hiçbir makinada sana 4gb sd car hemde 4 hızlı toshiba (140 ytl) yedek pil (40 ytl) vede koruma cantası (15 ytl) birde mini tripod (10 ytl) hediye etmez.

    Amacım reklam olsa sana sundugun seceneklerden bırını satmaya calısırım ben sana ap ayrı bır makına soluyorum ıncele dıyorum saydıgın şipsak makınalardan cok daha kalıtelı canondan daha guzel daha genıs vede daha detaylı foto cektını bızzat ben test ettım elıme gunde onlarca dıgıtal makına gelıyor ben sana bır tavsıyede bulundum reklam yapmadım. Yıne solım FX100 panasonıc sen yınede bır bak bu makınaya yok alamam 400 ytl var dıosan alıcan makınayı ben sana 200 ytlye satım. daha ne dıım yahu:)

    Hadı ısıgın bol olsun amacımız ucuz reklam dııl bu guzel sohbet ortamını senlendırmektır bız zaten satıcamız kadar mal satıyoruz saygılarımla...

    emstradeturkey@hotmail.com
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.