Şimdi Ara

Fotoğraf Makinesi İçin LCD Ekran Koruyucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Lcd ekranı korumak için şeffaf bant görmüştüm bir yerde. Aradım ama bulamıyorum. Sanırım yurtdışından getirtilebiliyor. Onu nereden bulabilirim veya benim için getirtebilecek veya elinde varsa satabilecek birisi var mı?



  • Sevgili @holydreamer,

    LCD ekranların çizilmesini engellemek için takılan plastik gard her makine/model için var mıdır bunu araştırmak gerekir. Kullandığın makine nedir?

     Fotoğraf Makinesi İçin LCD Ekran Koruyucu
    Nikon D70'den bir örnek
     Fotoğraf Makinesi İçin LCD Ekran Koruyucu




  • Mertkan, benim bahsettiğim icat biraz daha basit bişeydi.


     Fotoğraf Makinesi İçin LCD Ekran Koruyucu
  • Sevgili @holydreamer,

    O zaman şöyle bir şey önereyim, eğer örnekte gösterdiğin şekilde bir şey bulamazsan cep telefonları için satılan kapakların ekran kısımları üzerinde de bunlardan var. (Sanırım kalınlıkları hemen hemen aynı) Bir adet büyük ekranlı cep telefonu kapağı alıp, üzerindeki koruma bandını kullanabilirsin. Kısmi bir çözüm olabilir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertkan -- 4 Nisan 2005, 2:25:53 >
  • Mertkan, ilgin için teşekkür ederim. Onu bir araştırayım ben. Umarım makineye uyarlayabilirim. Yani kolay kolay çıkmaması ve iz bırakmaması önemli. Ayrıca yukarıda bahsettiğim ve örnek fotoğrafını görüntülediğim bantta, yalnızca fotoğraf makineleri için değil, mp3 player, pda vb. için de kullanılıyor. Ama Türkiye'de bulmak zor.
  • ben bi cep servisinde koli bandı gibi koruyucu bant gördüm adamlar gelen telefonların üzerine çekip yapıştırıyorlardı çizilmesin diye...üstelik çok güzel bir bant orjinal bantlar gibi iz bırakmıyor, teleservis ti galiba ismi rica etsen bi parça kesip verirler
  • Söylediğin bantlardan Ebay'da satılıyor ama ordan almak baya pahalıya mal olur sanırım. Türkiyede böyle bir ürün görmedim.

    quote:

    Orjinalden alıntı: holydreamer

    Lcd ekranı korumak için şeffaf bant görmüştüm bir yerde. Aradım ama bulamıyorum. Sanırım yurtdışından getirtilebiliyor. Onu nereden bulabilirim veya benim için getirtebilecek veya elinde varsa satabilecek birisi var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.