Şimdi Ara

Antialerjik supurge tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
16.008
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,
    antialerjik supurge tavsiyesinde bulunabilir misiniz?
    yanliz internette sulu modellerin kullaniminin zor oldugunu okudum cok sayida
    dolayisi ile su ile calisan modellerden istemiyorum.



  • thomas'ı tek geçerim. sulu olduğu için ilk başta benim de gözüm korkmuştu ama birkaç kullanımdan sonra temizliğinin hiç de zor olmadığını anlıyorsun. daha önce torbalı kullanırken ev çekildikten 2 gün sonra ev tozlanmaya başlardı, şimdi bu süre 1 haftaya kadar çıktı. dolayısıyla süpürgeyi de eskiye nazaran daha az çalıştırıyoruz. en güzel yanı da evi çektikten sonra makinenin havaya tek bir toz tanesini bırakmamanın verdiği huzur
  • sulu filtre ve her kullanimdan sonra temizlik olaylari beni korkuttu...
    baska onerisi olan var mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TuVNeRa

    http://www.paketlet.com/store/ProductDetails.aspx?productid=115970

     Antialerjik supurge tavsiyesi


    bu makina güzel cidden tozu sıkıştırıp kalıp haline getiriyor.




  • o yeşil süpürgenin nesi iyi? forumusr arkadaş alma bunlardan başın ağrır. bir kere alerjin varsa sulu al, öbürlerini düşünme bile. ikinci bunun hepası sulu olmadığı için çabuk dolar, etkisini hemen kaybeder. daimi bir emiş gücü sağlamaz, bir müddet sonra azalır. temizlikten sonra makinaya 1-2 dakikanı ayıracaksın, hepsi bu. sağlığından fedakarlık yapma, al bi thomas, beni ömür boyu duayla anacaksın.
  • tesekkurler,devastatoRReady
    fakat su filtreli supurgeleri kullananlardan anladigim kadari ile biraz ugrsamak gereken bir sey o,
    ben oyle ugrasmaya pek gelemem,supureyim,supurgeyi kenara kaldirayim ama iyi supursun anlayisindayim
    onun icin emis gucu yuksek,kaiteli birsey ariyorum
  • Philiips supurgeler icin iyi diyorlar,tecrubesi olan var mi?
  • Burada bir kaç cümle yazayım...Tavsiyede bulunurken soruya bir bakıp okuyup anlayıp sonra cevap yazın arkadaşlar..Soru en baştan yanlış....Yönlendirilmiş soru...Bana şu şu süpürgeleri tavsiye edin..Bunları bunları yazmayın....Deniliyor..Bende şunu yazıyorum..Evimde çok şükür 3 tane elektrik süpürgesi eskittim.Şu an dördüncüyü kullanıyoruz. Evinde hastası, astımı , küçük cocuğu olan varsa .SAĞLIK İÇİN SU HAZNELİ YANİ SUYA PİSLİĞİNİ TOZUNU TOPLAYAN SÜPÜRGELERİ SEÇİNİZ...Götürüp lavaboya, tuvalete çamurlu suyu döküyorsunuz iş bitiyor..Toplanan tozu ,pisi, muteyi Soluma ve ciğerlere çekme yok..Tavsiye çok ..Pazarlama çok...Gerisi stok eritme amaçlı yazılan tavsiyeler..Renkli TV lar çıktı ama siyah beyaz TV lar hemen yok olmadı....En az 20 yıl geçti...Karar sizin, para sizin...Saygılarımla..




  • Bende çok açık ve ilginç bir soru bırakıyorum. Sususz çalışan süpürgelerde bütün marifet hepa filtrede ..Altı ay bir yıl sonra .YEDEK ALIP TAKTIĞINIZ HEPA FİLTRELER SÜPÜRGENİN ÜZERİNDEKİNİN AYNISIMI OLUYOR ?..Fiyatı birazcık tuzlanmış içi biraz hafiflemişmi oluyor ?...Cevabını servislere sorunuz.. Başka bir soru..Kol saati alıyorsunuz pili 5 yıl dayanıyor...Sonraki takılanlar kaç yıl gidiyor ? Araba alıyorsunz aküsü 5 yıl dayanıyor..Sonraki takılanlar kaç yıl dayanıyor ?...Saygılarımla..
  • ben şunu anlamıyorum; hem anti alerjik olsun diyorsunuz, hem de sulu sistemin 1-2 dakikalık temizliğine vakit ayıramam, uğraşamam diyorsunuz. birinden birini tercih etmek zorundasınız. ya kuru alıp alerji olayını biraz görmezden geleceksiniz, ya da sulu alıp pratiklikten biraz fedakarlık edeceksiniz. dünya üzerinde hem sulunun temizliğine hem de kurunun pratikliğine sahip bir makine henüz yok. son mesajınızda olduğunu iddia etmişsiniz, ee o zaman ne diye burada tavsiye alacağınıza gidip makinanızı hemen almıyorsunuz. taşkafanın "yönlendirilmiş soru" dediğine katılıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumusr

    su haznesi olmadan da anti alerjik supurge yapilabiliyor

    ornek:
    http://www.hepsiburada.com/Liste/morphy-richards-performair-anti-alerji-toz-torbasiz-2000-watt-elektrikli-supurge-71040/productDetails.aspx?productId=evmorphy71040&categoryId=155123


    İki adet olumsuz yorumu da okumak lazım




  • quote:

    Orijinalden alıntı: devastatoRReady

    ben şunu anlamıyorum; hem anti alerjik olsun diyorsunuz, hem de sulu sistemin 1-2 dakikalık temizliğine vakit ayıramam, uğraşamam diyorsunuz. birinden birini tercih etmek zorundasınız. ya kuru alıp alerji olayını biraz görmezden geleceksiniz, ya da sulu alıp pratiklikten biraz fedakarlık edeceksiniz. dünya üzerinde hem sulunun temizliğine hem de kurunun pratikliğine sahip bir makine henüz yok. son mesajınızda olduğunu iddia etmişsiniz, ee o zaman ne diye burada tavsiye alacağınıza gidip makinanızı hemen almıyorsunuz. taşkafanın "yönlendirilmiş soru" dediğine katılıyorum.

    verdigim link antialerjik supurge sadece sulu filtre ile olur onyargisina karsi verilmis bir ornekdi

    ' ee o zaman ne diye burada tavsiye alacağınıza gidip makinanızı hemen almıyorsunuz.' sorunuza bu sitenin amacinin bilgi paylasimi ve tavsiye olmak oldunu hatirlatmak isterim.Tabii ki istedigim supurgeyi,istedigim zaman gidip alirim,sizin izninizi bekliyor degilim sayin devastatoRReady




  • aklın yolu bir bugün alerjik insanlar için tavsiye edilen tek sistem sulu sistem, senin amacın ne ben anlamış değilim
  • tuvnera hem süpürge öneriyorsun hem de olumsuz yorumları da okumak lazım diyorsun. bu ne çelişki?
  • Alerjisi, astımı, nefes darlığı ve mevsimsel alerji konularında sağlık sorunları yaşayanlar için evlerinde temizliklerinde kullanabilecekleri eşsiz çözümlerden birini tavsiye ediyorum. Bu tavsiyem de;

    http://www.antialerjikelektriklisupurge.com

    Bir elektrikli süpürgenin antialerjik elektrikli süpürge kabul edilebilmesi için uluslararası standartlara uygun olması gerekir. Thomas antialerjik elektrik süpürgelerinin özel filtreleri vardır ve alerjenleri ortama salmaz, elektrik süpürgesinin içine hapsederler. Antialerjik elektrik süpürgelerinin filtrelerinin toz ve kirin yanı sıra astım hastaları için zararlı olan bakteri ve miteları da temizlemesi gerekir.

    Bu nedenle Thomas Elektrikli Süpürgeler, kapalı devre hava akış sistemini geliştirmiştir. Bu sisteme sahip Thomas Elektrikli Süpürgeler havayı ortama vermeden önce son derece hassas filtrelerden geçirir ve alerjenlerden arındırır.

    Bir Thomas elektrikli süpürge kullanıcısı olarak şiddetle tavsiye ediyorum. Sağlıkla kalın




  • En çok çektiğim konulardan bir tanesi, size bir yazı gönderiyorum. Ben bu sorunu pahalı ama DYSon ile çözdüm (Cinetik Big Ball) Bu sitede de değişik öneriler mevcut.

    https://incele.io/blog/alerji-icin-supurge-onerileri

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.