Şimdi Ara

Forza Horizon 5 [PC ANA KONU ] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
4.087
Cevap
79
Favori
195.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dünkü tanıtımda grafikler gerçekten muhteşem gözüküyordu ms ekibi dx 12 ultimate'in tüm nimetlerinden yararlanacak anlaşılan bu oyun için rtx kart şart dlss desteği de gelecektir

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

    AOE IV fiyatı belli oldu aynı fiyatta çıktılar maalesef 299 olur minimum.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]



    Edit: şimdi gördüm AOE IV microsoft fiyatı 300 TL steam ile aynı microsoft tarafında neyse o gelebilir horizon 5 maalesef.

    Hocam standart versiyonu 299 lira olursa eğer en üst premium versiyonu 550 den az olmaz sanırım. Steamdan almak için sanırım indirim bekleyeceğim yada incelemelere göre fh4 çok farklı olursa alabilirim. Asıl beklediğim forza motorsport yeni oyunu onun fiyatıda bundan az olmaz yinede incelemelere göre tercih edicem ikisinden birini.


    Not : FH4 92 liraya FM7 yi 65 liraya standart versiyonlarını almıştım. İkisi toplamda 157 lira vermiştim ne günlerdi :)





  • Güzel ama farklı bir tema da harita beklerdim.Örneğin ormanlık yol bana forza horizon 3 gibi hissettirdi, çünkü çok fazla benzer mekan her iki önceki oyunda da kanıksadık. Fotogometri farkı kaplamalarda oldukça dikkat çeksede gene de farklı bir harita olsa daha iyi olurdu sanki,mesela keywest ile florida arası yollar olsa ve florida şehir merkezi de olsaydı şehir otoyolları arası olsa daha farklı soluk getirirdi.

    Kesinlikle oyunun yapısına çok uygun bir harita ama olmadı.Ele aldıkları haritayı artık 1:1 ölçekte yapsalar dahada güzel olucak.

    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 14 Haziran 2021; 17:3:55 >




  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]
  • Harita ne kadar büyük olacak tam olarak
  • Oyun fiyatları yine halay çekiyor : )




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 15 Haziran 2021; 0:6:13 >
  • Yerimizi alalım sabırsızlıkla bekliyoruz.

  • Ruhsuz, grafik dolu, araç dolu bir oyun daha geliyor. Aga bir şehir koyun, ne biliyim gece olsun gökdelenlerin, parlayan ışıkların arasından geçip gidelim otobanda. Kimse gerekeni yapamıcak sanırım rockstar midnight club’la geri dönemediği sürece..

  • Önerilen sistem gereksinimleri niye açıklanmadı? ne zaman belli olur?
  • Arcade ile sim arasında seçim olsa ne güzel olur. Zamanında TDU'da vardı.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

    AOE IV fiyatı belli oldu aynı fiyatta çıktılar maalesef 299 olur minimum.


    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]



    Edit: şimdi gördüm AOE IV microsoft fiyatı 300 TL steam ile aynı microsoft tarafında neyse o gelebilir horizon 5 maalesef.

    yıllık gamepass alın geçin, oyuna para mı yetişir..

  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Started_With_FX5200 -- 1 Ekim 2021; 13:30:33 >
  • Siz yazdıktan sonra foruma şöyle bir göz gezdirdim Forza horızon meksika diye bir konunuz var ve bu konunuzu yeni gördüm. Şu konuda sadece haklı olabilirsiniz tarih itibariyle sizinki önce açıldığından ortada hiç bir duyuru yokken başlık atıp konuyu bırakmışssınız. Konu içeriğinde tek bir twit (Atılan twit için arama kısmına forza horizon 5 yazıp atılan bir twit) 1 adet ekran görüntüsü var. Konunuza giren insanlar'da haliye hiçbir bilgi alamamış..Forza horizon 5 duyurusu geldikten sonra hiçbir güncellemenizi konunuza eklememişsiniz. Ne bir gameplay video, fiyat bilgisi, oyun için bilgi yazısı, Sistem gereksinimleri vs gibi önemli bilgiler konunuzda yer vermemişsiniz. Başlık atıp köşeye çekilmekle olmuyor.. Şimdi buraya kadar olan kısım Gördüklerim.


    Diğer kısım gelip buraya hesap sorar gibi yazmadan özelden mesaj atsaydınız size ana konunuza nasıl içerikleri ekleminizi ve ana konu içeriğini tamamlamanızı gerektiğini söyler ve sizde tamamladıktan sonra gerekirse bu konuyu silerdim.


    Ama her zaman diyalog benim için önemlidir. Soruş tarzınızdan dolayı ben bu konuyu kaldırmıyorum. Bilgi almak isterseniz konuya uğrarsınız. İyi forumlar.





  • XBOX SHOWCASE 'de yayınlanan videoda geliştiricilerden biri 12K HDR kameralarla Gökyüzünü çektik.400 saatten fazla gökyüzü verimiz oldu diye bilgi verdiler. Yalnız bunlar manyak veriler. Oyunun diğer oyunlarından büyük olduğunu falanda söylediler. Ama özellikle Forza Horizon 5 için grafiklerinden dolayı gerçeklikten yana övündüler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 17 Haziran 2021; 22:21:26 >
  • FH5 çevresel grafik anlamında çok iyi bir deneyim sunacak tek endişem çöl teması çok baskınsa bu bir yerden sonra bıkkınlık verir özellikle haritanın%60 kısımlarının yeşillik içinde olması oyuna canlılık katacaktır.

  • Oturdum öylece Steam'de ön siparişe açılmasını bekliyorum, direk alacağım.

  • Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]

    Türkçe meali > Neredeyse herkes bana aynı soruyla geliyor. "5. oyunda araç sesleri düzeltilecek mi?" Bu konu hakkında sizinle paylasmak istedigim bazı heyecan verici bilgiler var. Araç sesleri konusunda önemli yatırımlar yaptık. Yakın zamanda sizlere bu konuda daha fazla bilgilendirme yapacağız.

    Forza Horizon 5  [PC ANA KONU ]




  • Bob Seger kullanıcısına yanıt

    Belki de oynanış videosunda gösterilen daha herseyi tamamlanmamış halidir.

    Seslerin yanında tam 900 derece desteği ve arac içi geniş 120 derecelik fov ve opsiyonel simulasyon fiziği de gelmeli artık




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi claudecan -- 20 Haziran 2021; 23:3:7 >
  • Bob Seger kullanıcısına yanıt

    nfs kalitesinde olmasa da 4. oyundan daha iyi olacağı kesin. gameplay videosunda yansıyordu. fh4'ü uzun süre oynayınca başım ağrıyor araç sesi kalitesizliğinden dolayı.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.