Şimdi Ara

Fort Solis | PS5 | ANA KONU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Fort Solis - Dark Side of the Red Planet | PS5 Games



    PlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/concept/10007627 Psychological sci-fi thriller Fort Solis launches on PS5 August 22nd ! Fort Solis is a condensed narrative thriller set on Mars, with exploration, nerve racking set pieces, and a deep plot to discover. Fort Solis is told across four chapters, each roughly an hour in length. Like a Netflix series, Fort Solis can be binged in one intense session, or played chapter by chapter like an episodic TV show. The vision of Fallen Leaf, an indie team of games industry veterans, was to create a hybrid piece of media, emphasizing narration and immersion. #ps5 #ps5games
    https://www.youtube.com/watch?v=b4Z22K13VD4
  • Bir türlü ön siparişe açılmadı şu oyun. Açılsaydı da zam yansımadan alsaydık. Umarım zamsız açılır. Under The Waves 299 san açılmıştı yanılmıyorsam bugün 549 TL olmuş.

  • Fallen Leaf Studiotwitter
    “Pickup Fort Solis digitally on August 22 2023 or physically with our Limited Edition for Playstation 5 out October 6 2023!”
    https://twitter.com/FallenLeafSA/status/1689250853247389697
  • Yok mu oynayan yahu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SacredDivinity kullanıcısına yanıt

    Ben oynayıp bitirdim :) Oynanış olarak çok bir şey yok ama atmosfer , verdiği gerilim hissi ve grafikler çok iyi bence. İyi bir bilimkurgu-gerilim filmi izliyormuş gibi bir his veriyor insana. Yürüme simülasyonu. Türü sevenlere öneririm.

  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt

    Korku durumu nasıl hocam, çok korkutacaksa giremem, kıyaslar mısın resident evillarla filan


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Onlara göre çok daha sakin kalır. Aslında gerilim daha çok korkudan ziyade. O kadar korkutucu değil bence. Yine de şöyle kısa bir oynanış izleyip karar verin hocam. Şimdi ne kadar anlatsam da oynanış izlemek daha iyi olur fikir vermesi açısından. Daha fazla açıklamayım spoiler olmasın : )

  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt

    Türü adventure mı hocam? Bulmacalar zor mu?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evo_4 E kullanıcısına yanıt

    Yürüme simülasyonu ama gerilim macera olarak geçiyor store sayfasında. Oynanış çok kolay. Bulmaca çok az ve kolay. Aslında oynanış olarak pek derin bir oyun değil. QET dediğimiz belirli anlarda tuşlara basmamızı istiyor aksiyon anlarında. Genelde bu şekilde.

  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt

    until dawn gibi sanırım

  • ozanaksu O kullanıcısına yanıt

    Quantic Dream oyunları gibi yani hocam, bir bakalım. Teşekkürler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 dk dayanamadım oyuna. Saçma saçma diyaloglar. Konuya girene kadar adamın çorabıyla ilgili bile lore yapıyor. Konuşuyor da konuşuyor. Sildim gitti. Uzay oyunu diye girdik adamların gerizekalı geçmişini bilmemnesini dinliyoruz.


    Yürüme simulasyonu bile insana biraz gizem verir bir halt verir. Bu hem yürüme hem gerizekalı simulasyonu. Oyunda boş zaman harcatmak için en aptal şeylerin bile diyaloğunu dinlemek zorunda kalıyorsunuz. Alırken ona göre düşünün. bomboş bir oyun. Callisto Protocol'ü 462 kere bitirmek daha zevkli bunu oynayacağına.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 30 Ağustos 2023; 14:40:52 >
  • "Bu 5 dakikalık özel videoda, Studios Extrairdinaires kurucu ortakları André Hedetoft ve Andreas Troedsson Fort Solis'in beyaz perdeye uyarlanma sürecini anlatıyor. Uyarlama için neden Fort Solis'in seçildiğini, filmi yönlendiren vizyonu ve bugüne kadar kaydettikleri ilerlemeyi paylaşarak izleyicilere film yapım sürecine benzersiz bir bakış sunuyorlar."


    Fort Solis Directors on Adapting the Video Game for Film and TV



    IGNyoutube
    In this exclusive 5-minute video, Studios Extrairdinaires co-founders André Hedetoft and Andreas Troedsson delve into the making of the Fort Solis production for the big screen. They share why Fort Solis was chosen for adaptation, the vision driving the film, and the progress they've made so far, offering viewers a unique glimpse into the filmmaking process.
    https://www.youtube.com/watch?v=-t-cQc9fBbc
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.