Şimdi Ara

ford fiesta 1.4 tdci piyasası (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
13.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bende fiesta kullandım ama hiç orasından burasından ses fln gelmiyodu 2005modeldi sorunsuzdu bu araba işi birazda şans aynı fabrikadan çıkan her araç bir olmıo fiestanın dizel ikinci elleri paraya sıkışanlar 18-19a kdr iniyolar biraz araştırmayla mutlaka acil paraya ihtiyacı olan birileri mutlaka bulunur
  • dostlar ben fiesta tdci asm vites kullanıyorum araba sehir içi için ideal araba çok az yakıyor ama şehir dışında turbo devreye girene kadar sollamalda bazen terletmiyor değil. yol sesini lastik sesini alması fordun bence çözemediği bir hadise. amortisörlerde cok sert biraz kazık. piyasa ile ilgili fikrim yok. aslında satmayı düşünüyorumaraç kasım 2005 çıkışlı ve 12000 de ne eder bilmiyorum. fikri ve bilgisi olan varsa sevinirim. ayrıca asm yani tip tronic vites tdci üretimi durdu deniyor doğrumu
  • ben de iki yıl kullandım, hiç bir tıkırtı yoktu, ki ben dikkat ederim böyle şeylere...
  • 2006 model kasım 2005 çıkışlı 1.4 asm vites fiesta tdci ım var 12 000 de piyasası nedir sizce
  • 2004 modelleri 20-22 arası ediyor. 2006 model de 25 felan diye gördüm internette. Satmayı mı düşünüyorsunnuz. Eğer öyleyse nedenini belirtirmisiniz. [simage][/simage]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: etit

    Bizim bir arkadaşın akrabası 2005 fiesta dizel 8000 km de bana satmaya çalışıyordu.22 den açtı kapıyı 20,5 a kadar indi ama dizel fiesta düşünmediğimden almadım.2 aydır hala satamadı,alacak varsa aracı olurum.



    bana aracın özelliklerini motor hacmi v.s ve aracın bir iki resmini(iç-dış) ayrıca bir irtibat teli yollarmısın. tşkler

    adresim gokhan_g34@hotmail.com
  • quote:

    Orjinalden alıntı: emre768

    Evet arkadaşım haklısın, ben 1 sene kullandım 12.000 km de aracımı sağından solundan gelen sesler yüzünden 4,5 milyar zararına sattım kurtuldum. Araç acentadan çıktığı günden beri sağ arkadan gelen sesi bulamadılar, servisler iğrenç, usta bana " abi valla şimdiye kadar baktığım fiestalar içinde en az ses senin arabadan geliyor, bunlar böyle" diyor. Çözüme bakın.
    Kışın ön plastik aksam dan gelen seslerle birleşince senfoni oluyor,.
    Sattım kurtuldum.
    Ford defterinide kapadım açmamak üzere, KOç bizi keriz buldu kakalıyor.
    Daha öncesinde 98 fiestam vardı, süper bi arabaydı bu yenisinin yanında 7 yıllık araçtan tık ses gelmezdi, zaten onun referansıyla aldım yenisini ama hataymış, döndük hatadan.
    Fiesta kullanıcılarına Allahtan sabır dilerim, almaya niyetli arkadaşlarada başka alternatifler düşünün derim.
    Fiesta hakkında yazacak o kadar çok şeyim varki, ama boşverin, dnemeden almayın...


    16.000 km Fiestam da ne tıkırtı ne gıcırtı var, çok başarılı 2005 Yeni AStra Elegance deki gıcırtıları hatırladıkça esas opeli satarak kurtuldum , çok sevdim bu fiestayı ben...

    Aracım 2006 model TDCI beyaz, GHIA modelinin CD Player mevcut ve 15" 195x50x15 lik hız lastikleri ve GMS spor jantlar var ayrıca kapı kolları ve yan sinyaller kromaj kaplı , Focus' a geçmeyi düşünüyorum ne kadardan satabilirim ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgao2000 -- 2 Ekim 2006; 12:20:27 >




  • Arkadaşlar 3 ay önce 2004 dizel Fiesta denk geldi tanıdıktan ve aldım daha 30 bin km deydi.Bende araç için çok araştırdım ve çok forumdaki yorumları okudum.Şunu diye bilirim araba işi biraz şansa bakıyor.İkinci el temiz bir araba düşerse kafanız rahat ediyor.Ama birde hor kullanılmış ama sırf dizel diye 20 bin ytl'den aşagı fiyat çekmeyenler de var 2004 fiesta için.Temiz olsun 5 fazla olsun benim için geçerliligi olan bir deyiş hala.2004 dizelleri Ankarada 20-23 bin ytl arasında tabi bu galeri ağzı, iş satmaya gelince fiyatlar hemen aşagı iniyor.Ben pazarlığa 22 bin ytl 'den başladım parayı gösterince 20,5 hallettim. Sağolsun ilk sahibide memurdu ve çok iyi bakmıştı arabaya.Yani paranızı cebinize koyunca ne internetteki fiyatlara nede galeri fiyatlarına bakmayın, o fiyatlar inanın çok fazla bu yüzden ben ankarada tam 2 ay araba pazarına her hafta gittim inanın sadece 3 tane pazarlıga bir tanede satışa rasladım.Buda araba aradıgım zamanlarda.Şimdi ise piyasanın daha makul olması lazım.




  • Şu ana kadarda bir sorunla karşılaşmadım, araç gayet güzel.Aracı seri kullanan birisi olarak performansında ve yakıtından çok memnunum.Aracın şimdiye kadar gördüğüm bir sorunu 2000 devirin altına inince araç aynı viteste kendini toparlayamıyor fites küçültmek gerekiyor.Buda max torku 2000 devirde vermesi ile alakalı.Kalkışlarda biraz zayıf kalıyor ama 2. vitesten sonra ve 2000 devirin üzerinde pekte yerinde tutmak mümkün deyil.
    Araştırmalarımda bazı fiestalarda kronik olarak 100-120 km/sa hızları arasında gecici bir titreme olayı buda rot-balans ayarındaki sorundan kaynaklanması.

    Bazen şansızlık sonucu araçlarımızda problem yaşarız ve bunlar bizi canımızdan bezdirir burada bahsedildigi zamanda kronik bir sorunmuş gibi araba almak isteyen lerin bende dahil olmak üzere kafaları karışır.İşte buda o markadan bu markaya koşturur insanı, benim yaka silktigim bir araçtan bir başkası çok memnun ve çok sorunsuz diye bahseder buda sorunu önce kendimizde aramamız gerektigini gösterir.Biz aracımıza ne kadar iyi bakarsak o da bizi o kadar sorunsuz gezdirir.
    Hatırlayın bakalım ilk araba alçagınız zamanı ayagımı yerden kessin yeter derdik şimdi vay orasından tıkırtı geliyor vay burasından tıkırtı geliyor diyoruz. Arkadaşlar şehir içersindeki hangi yollar adam gibi her yerde bir şantiye var araçlar ne yapsın, her girilen çukurda içiniz sızlamıyormuda bir üç beş derken bu çukurlar hayatın bir parçası oldu araçlar ne yapsın, yapması gerekenler hala bu araçları daha ucuz nasıl yaparızın derdinde 30 senedir murat 131'e bindirmedimi bu adamlar bizi.O kadar paraya bu kadar şeker misali !!!




  • Ortalama 25 milyarlık bir araçta bu sesleri normal karşılamak lazım yapacak birşey oki kapı gıcırtısı olan arkadaşlar plastik ve lastikleri ayakkabı yumuşatıcısı ile silsinler o zaman ses kesiliyor..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tolgao2000

    Ortalama 25 milyarlık bir araçta bu sesleri normal karşılamak lazım yapacak birşey oki kapı gıcırtısı olan arkadaşlar plastik ve lastikleri ayakkabı yumuşatıcısı ile silsinler o zaman ses kesiliyor..


    arkadaşım dediğin ürünün ismi felan varmı nerde buluruz yada linki tabi birde gerçekten işe yarıyormu?
  • kardeş ayakkabı cilası gibi bir cila ile tüm kapı lastiklerini cilaladılar , mis gibi oldu
  • Eylül sonunda bir arkadaşa aldık izmirden.2004 model 53.000 km beyaz dizel.Fiyatı 22.500.Ama araba süper.Rampalarda tırmanışa üzerine yok.Tavsiye ederim.Aynısından bende de var.
  • hayırlı olsun kardeş. bizde en kısa sürede bizim de olur inşaallah[simage][/simage]
  • quote:

    Orjinalden alıntı: remziavci

    Eylül sonunda bir arkadaşa aldık izmirden.2004 model 53.000 km beyaz dizel.Fiyatı 22.500.Ama araba süper.Rampalarda tırmanışa üzerine yok.Tavsiye ederim.Aynısından bende de var.



    Arkadaşın güle güle kullansın ama fiyatı sanki biraz fazla, araç ne kadar temiz olursa olsun 22.5 cok fazla. Yazın bile en temizine bu fiyatı cekiyorlardı ki şimdi piyasa durdu ve fiyatlar biraz daha makul olması lazım
  • isteyen varsa 24.000 e 2006 vereyim 23000 km +stil paket
  • arkdslar yenı kasa fiesta dizel istıorum ikinci el cok temiz olmalı dusuk kilometreli...takas yapmayı dusunuroum babamın arabasıyla 2005 fiat idea multıjet dynamıc ( full ) 34,000 de km..tertemiz...yenı kasa olursa kafa kafaya dusunuorum takas ı.eski kasa olursa ustte bi miktar alamm gerekir..aklnızda bulunsun ilgilenenler için adresim : medxr13@hotmail.com ( fiesta dısında pejo 307 dizel ve focus cmax dizel de takas için dusunulur)
  • Arkadaşlaar bende Ford Fiesta almayı düşünüyorum... Fakat 2003 model full dizel bir araç düşünüorum...
    Fakat bazı yorumlar şaşırtcı... Yılbaşına kadar almayı düünüorum... Umarım istediğim fiyat aralıklarıyla sahip olabilirm..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayall -- 19 Ekim 2006; 14:50:42 >
  • 2004 modeline 22.500-23.000 verdim diyen arkadaşlar var,çok geldi bana biraz daha zorlayıp aynı modeli sıfır km.benzilisi bile alınabilir.Sonuçta 2004 model 3 yaşını doldurmuş bir araç...
  • Fiestanın tadı dizel de çıkar, ışık yanmadan mazot alıyorum 75 ytl tutuyor, bir tuhaf oluyorum eski arabalarımda 130 ytl den aşağı açmazdı depo ağzını...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.