Şimdi Ara

Football Manager 2022 [ANA KONU] (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.219
Cevap
22
Favori
96.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • yuzi_35 kullanıcısına yanıt

    Hocam normalde eskiden fmrte ile görüyorduk. Oyun içi editörde de görünmesi lazım. Onun dışında fm genie scout var ama onda bu özellik görünüyor mu hatırlamıyorum.


    Normalde standart performansı olan oyuncularda düşüş görünce hemen farkına varılıyor ama inişli çıkışlı performans veren oyuncuları oyun içinde farketmek zor olabiliyor. Dediğim gibi arada kolay maçlarda kenara çekerek önemli oyuncuları dinlendirebilirsiniz. Ya da yukarda söylediğim programlara bakabilirsiniz.

  • Oyunu Amazon bedava verince oynamaya başladım daha önceleri hep FB ile başlardım bu sefer boşta başladım şuan EFL LEAGUE TWO da Crawley Thow ile anlaştım.
    Sezonun ilk yarısı bitti ve şuan 4.siradayim, en büyük sıkıntım trasfer. Gidenlerden doğru dürüst para kazanıyorum, oyuncu almak içinde gözlemci ağım kısıtlı bakalım nasıl olacak.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar fm 2021 de görmüştüm kendi yamanızı kendiniz yapabilirsiniz neden yapmıyorsunuz görüyorumki baya bir arkadaş yabancı ve şimdiki transfer yaması sıkıntısı çekiyor. yanılmıyor isem youtubede yamayı yapmayı gösteren videolar var ben iş yerindeyim malesef buradan youtube giremiyorum. 2 dk lık iş basit aslında yama yapma halledersiniz.


    birde arkadaşlar şu seriler lütfen devam etsin @tnuviel37 ve dieğr arkadaşlar lütfen kariyerlerinizi paylaşın ben severek takip ediyorum

  • Keşke söylediğiniz gibi olsa orijinal oyun nasılsa getiriverseler ya sürekli güncellemeyi. Ama öyle olmuyor işte zaten bir sezon içerisinde gerçekleşen 2 büyük transfer dönemi (yaz/kış) ve oyun motoruna yönelik ortalama 3 4 güncelleme veriliyor. Bizim gibi zırt pırt her yıl kural koyup her yıl değiştiren ülkelerle uğraşılmaz ki resmi güncellemeler esnasında yapılan bir değişiklik varsa oyuna dahil ediliyor. Onun dışında kapitalizm devreye giriyor. Söylediğiniz şekilde sürekli güncelleme desteği olduğu sürece kimse yeni çıkacak olana yönelmeyecektir. Burada da şirket kârı düşünülmekte. Ha mevcut oyun üzerinden sürekli güncelleme de verilebilir ama bu sefer de şirket kârı söz konusu olacaktır çünkü sadece güncelleme alan oyunun satış değeri düşecektir. İşin güzel tarafı ise oyunun editör düzenlemelerine izin vermesi. Ben her ne kadar keyif almasam da bu tür resmi olmayan değişikliklerden yeni oyun çıkana kadar güncel kadrolarla güncel kurallarla vs. oynamak isteyenler için iyi bir seçenek.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • aurosonic kullanıcısına yanıt

    Haftasonu fırsat ayırabildim fm22 için acun bey in takımı hull city yi aldım Football Manager 2022 [ANA KONU] 


    Yönetimin isteği türkiye de futbol oynamış oyuncuların transfer edilmesi hoşuma gitti bu olay valla başladık bakalım ara ara SS atarım konuya.


    Çok şükür abuk subuk yabancı kuralı yok sadece çalışma izni olayı var oda çok mantıklı belirli kaliteye gelmiş yabancı oyuncu istiyor lige Football Manager 2022 [ANA KONU] 


    Tavsiye ederim sanada hocam Football Manager 2022 [ANA KONU] 

  • MARCO kullanıcısına yanıt

    zaten 5 sezon sonra sıkılmaya başladım. gerçi cl gruplarında nağmağlup gidiyorum ama sıkıldım baya. ayrıca oyunda grubuma zebre diye takım geldi juventus logolu dedim logo hatası olmuştur meğersem juventusmus :D isim düzeltme yaması yaptım ilginçtir ki fenerbahçe A.Ş oldu Spor Klübü. Lisanssız oyun oynuyormuşuz


    hocam ayrıca bu sortitoutsi den yüz paketin indirdim 16 gb ama updateleri var onları nereden edinebilirim? para istiyor site. arda güler vs bunların yüzleri yok




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 26 Eylül 2022; 16:29:8 >
  • aurosonic kullanıcısına yanıt
    Football Manager 2022 [ANA KONU]
    Football Manager 2022 [ANA KONU]fm scout
    Football Manager 2022 Real Names Licence Fix | FM Scout
    https://www.fmscout.com/a-fm22-real-names-license-fix.html

    Bunu yapman lazım ama yeni kariyer açınca aktif oluyor diye biliyordum.Juventus ve brezilya ligi takımlarının ismi felan düzeliyor bununla.


    Sortitoutsi den indirdiğm benim "Cut Out Player Faces Megapack" yani sadece kelle olan fotoların olduğu megapack bunun 12 tane 300mb lık uptade sı var onların hepsini ben yükledim yenisini bekliyorum.Bunların hepsi ücretsiz yaa yanlış bişey yaptın sanırım Football Manager 2022 [ANA KONU] 





  • MARCO kullanıcısına yanıt

    o 300 mb lara tıklayınca paypal hesabı istiyor ödeme olarak

  • aurosonic kullanıcısına yanıt

    Akşam bakarım hocam o zaman bi değişiklik var mı diye.


    Siteye üye girişi yapıyormusunuz bide ?

  • MARCO kullanıcısına yanıt

    Buldum hocam minnacık koymuşlar oraya gözümden kaçmış indiriyorum şimdi


    Football Manager 2022 [ANA KONU]
  • aurosonic kullanıcısına yanıt

    tamam oldu şimdi Football Manager 2022 [ANA KONU] 


    Gelsin arda şimdiFootball Manager 2022 [ANA KONU] 

  • sağolun hocam yardımcı olduğunuz için




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aurosonic -- 26 Eylül 2022; 20:46:24 >
  • arkadaşım fenerbahçe, ben de galatasaray'ı seçerek çevrim içi kariyere başladık ve gol dahi yemeden çatır çatır rakipleri eziyoruz. ancak! koca bir ancak var biz bu oyunu ilk kez ciddi ciddi oynuyoruz ve çevrim dışı kariyerlerde rakipler üzerimizden geçiyor.


    sorum şu ki: bu oyun çevrim içi kariyer modunda daha mı kolay hale bürünüyor? bir ayarla falan da oynamadık. bilen arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim...

  • İş yoğunluğundan kariyer ilerlemesi ile ilgili aldığım ssler olsa da her zaman atamıyorum. Zaman buldukça paylaşmaya devam edeceğim ama bazen uzun sürebilir.


    İlk sezonumu bitirdim. Ligde şampiyon oldum. Avrupa 2 (konferans ligi) kupasında zafere ulaştım. Türkiye kupası finalinde Trabzon'a kaybettim.


    Football Manager 2022 [ANA KONU]



    Türkiye kupasında zorlu geçen etaplar sonunda finalde geriye düştükten sonra toparlayıp 2-2 yapsam da 3. gole engel olamadım ve kaybettim.


    Football Manager 2022 [ANA KONU]


    Avrupada ilerleyen etaplarda zorlansam da finale çıktım. Kısır geçen maçta uzatmalarda Alli ve Szobozlai'nin golleri ile 2-0 galip geldim. Weghorts 17 gol ile takımı sırtladı.


    Football Manager 2022 [ANA KONU]


    Ligde rahat zafere ulaştım. Bunda Weghorts'un 52 golü etkili oldu ama kanat beklerim Rosier ile Masuaku da 14'er asist ile büyük katkı yaptılar.


    Football Manager 2022 [ANA KONU]


    Football Manager 2022 [ANA KONU]


    Football Manager 2022 [ANA KONU]


    Football Manager 2022 [ANA KONU]


    Football Manager 2022 [ANA KONU]

    Şimdi yeni sezon hazırlıklarındayım. Öncelikli hedef kiralık olmasına rağmen sağlam performans aldığım oyuncuları takımda tutmak ve gereken yerlere takviyelerle CL gruplarına kalmak.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnuviel37 -- 29 Eylül 2022; 20:18:7 >




  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt
    Hocam kariyerinizde basarilar fakat attiginiz resimler cok kalitesiz gorunuyir yani yakinlastirinca okunmuyor sizde oyle mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • evet bendede resimler çok küçük büyütünce bozuluyor. ama kariyer çok iyi ilerlemiş.

    birde taktik 4-2-3-1 ise hayal kırıklığına uğrarım oyunun resmen bugu gibi ben daha çok 3-5-2 nin çeşitli varyasyonlarını deniyorum ilk sezon sorun çıkıyor ama 2. sezon uçuyor taktik.

    mesela 3-2-2-2-1 gibi

    3 stoper ,2 merkez orta saha 8 numara ,2 kanat biri kanat forvet diğeri kanat oyuncusu ,1 de çalışkan forvet. çok agresif çok gollü maçlar geçiyor bu taktikle.

  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt

    Weghorst gidince ne olacak bakalım hocam Football Manager 2022 [ANA KONU] 

  • Hull city ile ilk sezonda playoff dan premier lige çıktım gerçekten efl cidden zorlu bir lig aşırı keyif verdi.


    u21 olan herkesi kadroya kayıt etmeye gerek yok Football Manager 2022 [ANA KONU] 


    Tam bir özgürlük kadro kurma.


    Estupiñán gol kralı oldu inanılmaz bir performans gösterdi bu akşam müsait olduğumda SS leri atacam.


    Bu arada medya nın tahmini 20.lık Football Manager 2022 [ANA KONU] 


    Bakalım premier lig de big six e karşı neler yapacaz Football Manager 2022 [ANA KONU] 


    @aurosonic aurosonic

  • Gitmeden yerine birini bulmak gerekecek ama zor. Gerçi yani sezona başladım ve yine krallıkta zirvede olsa da ilk sezon gibi atamıyor. Takım bazı maçlar gol bulmakta çok zorlanıyor. Buna çare bulmam gerekecek.


    @aurosonic Yüklerken sorun yoktu ama eve geçince bir kontrol ederim. Olmadı yeniden yüklerim.


    @Ninika Yok hocam 4-2-3-1 kullanmıyorum ne zamandır. 3-4-1-2 oynuyorum kanat bekler ile. Kanat oyuncularım yeterli performansı gösterdiği sürece hücum etkinliğim baya etkili oluyor. Oyuncular taktiğe iyice alıştığından artık savunmam Türkiye standardında çok iyi hale geldi. Avrupada da fena değil ama deneyim kazanmaları gerekecek CL takımları Konferans takımlarına benzemiyor. Hücumda ise PL'den Rosier'e teklif gelince bonuslar ile 31 milyona satmak zorunda kaldım ve onun sıkıntısını çekiyor olabilirim bazı maçlar. Ama genel olarak iyi durumdayız şimdilik.





  • tnuviel37 kullanıcısına yanıt

    Enes ünal , yusuf barasi , ali akman a yönel hocam yerli forvet önemli tr de devam edecekseniz kariyernize.Football Manager 2022 [ANA KONU] 

  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.