Şimdi Ara

FOOTBALL MANAGER 2015 # OYUNDAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ GELDİ # (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
35.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun guzel ama benim isteklerim var soyle baslayalim
    1-oyun belli bir yildan sonra sikiyo buna cozum mayetinde mesela cesitli seyler dusunulebilir
    2-o kadar para kazaniyoruz ama tirt hic daha islatamadik buna cesitli secenekler sunumlar olabilir
    3-menerlerde diyelim yil 2014 ama 2015 icin baska kuluple imza atabilsin
    4-baskandan daha cok sey isteme durumu olsa iyi olur
    5-ve not defteri tarzinda bisey oyun ici
    6-daha gercekci olsun mesela gsyi calistiriyosam antreman tesislerinin fotosu olsun florya falan
    7-dil kurslari olsun
    8-oyuncuyu antremandan kovma olsun
    9- gazeler olsun tv olsun altyazi olsun :)
    10-menajerlerke arkadas olabilelim tavsiye alabilelim onlarla
    11- menajeri mactan atilma olayi olsun
    12-menajerin telefonu olsun gazteciler oyuncu menajerleri arasin
    Yani haftalar daha eglenceli gecsin
    13-yonetim kurulunda bazi kisilerle anlasamama olsun
    14-yeni sezon formalari farz oldu artik
    15-lisans alsinlar
    16- yabanci kontejyani veya baska durumlar da federasyon baskani ile gorusme yapilabilsin
    17- milli takim hocasi olunca kurallara direk etki edebilelim ve kulup baskanlariyla telden mesajlasabilelim
    18-
    19-
    Listem bitmez ama telefonun sarzi bitiyo selametle

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkes görsellik istiyor fakat bu oyun menajerlik oyunu, pes veya fifa'ya benzememesi lazım. Bu oyunun motor olarak geliştirilmesi lazım, çok fazla mantıksal hata var. Ama aldığımı maaşları farklı yollarla değerlendirebilmemiz olabilir. Kendimize ev, araba falan alabilmeliyiz. En çok kazanan teknik adamlar listesi olabilir. Kısa lafın uzunu;

    - Vasatın altında bir takımı alıp nokta ve ücretsiz transferlerle, gençleri yetiştirerek 3 sezon şampiyon yapıyorum, 4. sezon işler kötü gittiği zaman vuruyorlar tekmeyi. Bu kadar kolay olmamalı, belli bir kredinin olması gerekir.

    - Dişimden tırnağımdan arttırdığım, yetiştirdiğim genç oyunculardan kazandığım 100 milyon doları 3 ay sonra kulüp nasıl 30 milyona düşürüyor anlayamıyorum. Bir çare!

    - Her ay on tane 18 yaşındaki işe yaramaz futbolcu "As takımda oynamak istiyor" şeklinde demeçle karşıma geliyor

    - Koskoca lig maratonunda ayda bir tane maç kaybettiğimde, ay sonundaki kulüp değerlendirmesinde o skoru görmek istemiyorum, yönetimin illa üzgün olduğu bir konu olmak zorunda mı? Ligi lider götürüyorum, manisasporla 1-1 kalmışım onu söylüyorlar bana

    - Kornerden bir top dönüyor, top benim stoperin yanından geçiyor, rakip forvet gerilerden gelip, topu alıp gidiyor gol atıyor Bugün hangi futbolcu yanından geçen topa bakar a dostlar !

    - Saçma sapan pas, taç, korner ve serbest vuruş hataları,

    - Sarı kartlı futbolcunun pozisyon yokken gidip adamı durduk yere biçmesi kabul edilemez.

    Bu ve bunun gibi bir çok rahatsız edici konu var. Ama yine de piyasanın büyük kısmını elinde bulundurmakta haklı, daha iyisi yok. İnşallah yeni versiyonlarla düzelerek ilerlemeye devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi supporters1963 -- 22 Temmuz 2014; 11:45:52 >




  • Direkt teknik direktör olarak değilde önce altyapı da görev alıp yavaştan kariyeri ilerletsek ayrı bi tat verir oyuna. Bir de hücum ve defans diye iki taktik paneli olsun. Bunun avantajını şöyle ornekliyim; mesela oyun planında geniş ve dar diye iki seçenek var. Takım hücumdayken geniş alanda oynamasını savunma yaparkende dar alanda oynamasını istiyorum. Mevcut sistemde bu mümkün değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birçoğunuzun istediği oyun Total Club Manager. Menejer hangi takımda bilet fiyatlarını ayarlıyor acaba, söyler misiniz?

    Bu oyunun temelde eksikleri var,

    - Saçma sapan sözleşme bedelleri, temsilci komisyonları. Adamın takımında 20k maaşı var, gelmek istese kapıyı birkaç kat yukarıdan açıyor.
    -Adamın bonservis bedeli 20k, bazen 500k teklif etsen de satmıyor. Tamam paraya ihtiyacı olmayan bir takım gelecek yıldızı diye satmayabilir, ama bilmem kaçıncı ligin takımı da satsın bir zahmet. Kim olsa satar.
    -Bazı maçların sonucu belli oluyor, oyun grafiğinden gördüğümüz son dakikalarda defans aptallaşıyor ve bazen golü yemek zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deserthawk

    Birçoğunuzun istediği oyun Total Club Manager. Menejer hangi takımda bilet fiyatlarını ayarlıyor acaba, söyler misiniz?

    Bu oyunun temelde eksikleri var,

    - Saçma sapan sözleşme bedelleri, temsilci komisyonları. Adamın takımında 20k maaşı var, gelmek istese kapıyı birkaç kat yukarıdan açıyor.
    -Adamın bonservis bedeli 20k, bazen 500k teklif etsen de satmıyor. Tamam paraya ihtiyacı olmayan bir takım gelecek yıldızı diye satmayabilir, ama bilmem kaçıncı ligin takımı da satsın bir zahmet. Kim olsa satar.
    -Bazı maçların sonucu belli oluyor, oyun grafiğinden gördüğümüz son dakikalarda defans aptallaşıyor ve bazen golü yemek zorunda olduğunuzu hissediyorsunuz.

    Hangi Menajer oyuncu alıyor,sözleşmesini yapıyor söyler misin bana ? Menajer yönetime istediği oyuncunun adını verir kalan kısımları yönetim halleder.




  • * transferler düzeltilsin. 3 m lik adama 20 m istemesinler. satacağımız oyuncularıda adam gibi fiyatında alsınlar.
    * mutlaka ve mutlaka kazandığımız parayı harcayacak bişeyler olmalı. kulüp satın almak bana çok mantıklı geliyor. böylelikle uzun süre sıkılmadan oynanabilir.
    * antreman sisteminde antrenörlerin önemi arttırılmalı. antrenörler sayesinde +bonuslar kazanılabilir.

    amma ve lakin bu yazdıklarım olmayacak. 2 3 küçük değişiklik ve kadroları değiştirip sürecekler piyasaya. yine avcumuzu yalayacaz. her sene daha kötüye gidiyor bu oyun. her geçen yıl oynama sürem azalıyor. önceden yenisi çıkana kadar 1 sene oynardım ama artık 2 ay ancak oynuyorum.
  • Efek isteyenler sinematik isteyenler gitsin pes oynasın kardeşim.Zaten oyunu bu hale getiren 3d olayıdır.Her sene 3d olayı gelişsin, daha güzel olsun , pes kalitesinde olsun diye diye oyun ne hale geldi.Fm 2008 böylemiydi oyun motoru olarak?Efektlere yüklenirken oyunu diğer tüm yerleri aksadı.Özellikle maç motoru.Ligte 5. olduğum takımla lidere oyunu dar edip maçı kazanıyorum.Hemen ertesinde 15. olan ligten düşücek takımdan ilk yarı 3 yiyorum.ulan bu ne saçmalık böyle? Oyunda bu kadar saçmalık varken hala sosyal hayat, sinematik , grafik isteyenleride hiç anlamıyorum.FM'nin özü menajer olmaktır, teknik direktör olmaktır.Oyunun temeli olan maçlar ve transferler bu kadar saçma durumdayken oyuna sosyal hayat gelse nolur, şahane efektlerde oynasan nolur?
  • Kartondan seyirciler değil, gerçeğe yakın seyirciler olmalı
    Kupa törenleri düzenlenmeli
    Oyuncuların sezon içinde 4-5 senelik sözleşmeleri varken yeni sözleşme istemeleri sorununun giderilmesi gerekli. Hadi zam istiyorsun bari bunu transfer döneminde iste dimi ama
    Kurtarışların, direkten dönüşlerin tekrarında yakından animasyonu eklenmeli
    Bazı Türkçe kelime hataları hala mevcut, bu hatalar giderilmeli
    1 milyonluk topçuya 15 milyon istemesi saçmalığı giderilmeli
    Klüp başarılarının sürekli hale gelmesi durumunda sponsor anlaşmaları yapılabilmeli, her şehrin kendi sponsorları eklenmeli ve başarıya, hedefe göre ek sponsor geliri istenebilmeli
    Kombine satışları, forma satışları fonksiyonları geliştirilmeli. Örneğin istenilen şehirlerde yeni mağazalar açılabilmeli vs vs
    Farklı ek gelir kaynakları için geliştirilebilir mod konulmalı
    antremanlarda hangi oyuncular başarılı, hangileri başarısız bunlar daha ayrıntılı olmalı
    Antreman tesisleri mükemmel olmasına rağmen yarım yıldız potansiyelli oyuncuların çıkması engellenmeli
    Küçük klüplerde genç yetenekler çıkartabilmeli
    ve en önemlisi teknik direktörün bir banka hesabı olmalı. Göya klüpten para alıyoruz ama istifa edince yada kovulunca o para sanki verilmemiş gibi nereye gittiği belli değil. Bu banka hesabı ile ilerde klüp satın alabilmeli,amatörden klüp yaratabilmeli, yeterince zengin olduğunda klüp başkanı olabilmeli.
    Klüpler birliği eklenmeli, klüplerin ve teknik direktörlerin yabancı kontejanı hakkında federasyona fikirlerini sunabilmeli.
    İstenilen şeyler biraz uçuk tabiki. İnşallah bir gün hepsinin bir arada olduğu ayrı bir mod eklerler.


    Oynanabilir maç motoru ve şu transfer saçmalıkları düzeltilsin şimdilik yeter. He bide oyun orjinalken şu crash dump hatası artık düzeltilmeli. yıllardır kurtulamadım şu hatadan her yeni oyunda illaki bir kaç kere alıyorum şu hatayı.




  • oyuna mesela şampiyonlar ligi haftasında


    bu çalmalı oyun içi müzik falan gelmeli..
  • football manager classic modunda antreman kısmı biraz daha çeşitlendirilebilir. mesela genç oyuncuya mevki öğretmek, teknik çalıştırmak, yaşlı oyuncuyla çalışmak gibi şeyler olmalı
  • Ön sipariş fiyatı Fm14 gibi 40 tl olursa alacağım yine oyunu.Ne kadar sinir etse de sezon içinde oynanıyor her türlü.
  • her maç 4684684 tane top direkten dönmezse ve geri zekalı oyuncuların her lafa alınıp moralinin düşmesi ve ligde ki takımların daha gerçekçi olması lazım bence , beşiktaşla oynuyorum en son 12 oyuncu kalmıştı trabzon un kadrosunda , küme düşmekten zor kurtuldular , fenerbahçe aynı durumda 5-10 oyuncu satıyo yerine 2 tane alıyo vb.
  • Bana göre en büyük saçmalıklardan birisi Türk takımlarının yaptığı transferler gerçekte her yıl Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş büyük yıldızları kadrosuna katar örneğin Demba Ba, Meireles, Bruno Alves, Sneijder, Drogba, Felipe Melo, Kuyt Daha önceki yıllardan F.De Boer Hoojdoonk, Kennet Anderson, Ailton, Quaresma, Simao, Elano, Lincoln, Roberto Carlos, Kezman vs vs vs daha bi çok oyuncu sayılabilir yani demek istediğim gerçek hayatta yıllardır Türkiye ligine her sezon çok büyük yıldızlar transfer oluyor ama oyuna bakınca saçma sapan transferler yapıyor Türk kulüpleri hatta bi ara FM 2012'deydi yanlış hatırlamıyosam Gs,Fb sürekli Hollanda liginde oyuncu kiralıyodu satın bile almıyodu kiralıyodu düşünün yani bence düzeltilmesi gereken en büyük yanlış bu ne bilim oyunun bi heyecanı olmuyo oyunda bana göre en zevkli olay transfer olayı ve transferler böyle saçma sapan olunca bi keyif alamıyor insan




  • ya hocam oyunda çok gereksiz şeyler var gereksiz mailler bağlantılar falan çok yoruyo insanı
  • Yabancı kontenjanının hangi yılda başladı ise 10-15 sene aynı şekilde devam etmesi çok saçma iki üç sene anladık da 5 sene geçiyor aradan yine aynı yabancı kuralı devam edip gidiyor.En azından ikinci ya da üçüncü sene sonunda oylama gibi birşey olsa güzel olur.Ayrıca sporsorlar ile anlaşmada managerin de etkisi olmalı sonuçta futbolcular ile sözleşme yapılırken manager karışabiliyor.Maçlarda futbolcunun ismi sarı olmadan sarı kart çıksın
  • Kaleci sağa yatık bir şekildeyken sola,sola yatık bir şekildeyken sağa atlayamasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackEagle03

    Yardımcı teknik direktör veya teknik kadroda başlanıp yavaş yavaş yükselerek menajer olunsa daha zevkli olur diye düşünüyorum.Bununla birlikte daha sonra kendi isteğimizle sportif direktör olup kendi menajerimizi seçip transferlere karışmak zevkli olur.Bayern Münih örneği gibi gerçek hayatta.


    Birde yeni stadyum dış görünüş seçme ve yeni sezon forma tasarımı seçme olsa çok iyi olur.

    Aynen hocam direk istediğimiz takımın manageri olabiliyoruz. Yardımcı teknik direktör ile başlayabilsek mesela, seçtiğimiz takımın manageri arada seyahetlere çıksa takımı bize bıraksa, öyle öyle alışsak. gazeteler de yardımcı teknik direktörün managerlik deneyimleri gibi haberleri okusak (:

    Takımın manageri vefat etse mesela yaşlıysa, ya da ailevi sorunlar nedeniyle kulübü bırakmak zorunda kalsa, yönetim takımı bize emanet etse, ligin ortasında biz devralsak takımı. Başarımıza göre ya sene sonunda sözleşme imzalasak, ya da yeni manager gelse ister gene tenik direktör olarak devam etsek ya da başka takım bizi beğense teklif etse (:




  • Milli takım manageri isek maçlardan önce ülkenin marşı çalsa mesela.

    Kötü giden maç grafiğimiz varsa, protesto amaçlı sahaya taraftar girebilir.

    Taraftarlar daha gerçekçi olsun.

    Formalar her sene aynı kalıyo, her sene değişse keşke hatta takıma ve bana sorulsa, nasıl diye.

    Spiker maçı anlatsın. Bari oyuncuların isimlerini söylesin.
  • arkadaş bence oyunculara fahiş rakam istemeseler benim için başka sorun yok örneğin javi martinez için 208 milyon avro istedi bayern Allah için javi martinez yapsa yapsa en fazla 50-60 yapar çok abartı olmuş. bide ben bayerni aldım gelen javi martinez tekliflerine 200 milyon avro istedim bakalım nolcak diye adamlar kabul etti teklifi şaka gibi gerçekte bile hiç kimse hiç bir oyuncuya 200 milyon avro vermez bu düzeltilmeli bence birde küçük bir şey var fifa manager oynayan bilir kazandığın maaşı ailenle veya arkadaşlarınla kullanabilmelisin ne biliyim ev almak araba almak tekne vb. şeyler almak olsa bizim kulüple imzaladığımız sözleşme daha anlamlı olacak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: -The Stig-

    quote:

    Orijinalden alıntı: Leonardo DiCaprio.
    kesinlikle katılıyorum hocam 2015 de umarım köklü ve iyi değişiklier olur taktik ekranı direktif çok kötü. oyun motoru berbat hep son dakika golü oluyor Beşiktaş ile oynarken nberaberlik takımına dönmüştüm. 2-0 öndeyken 2-2 oldu evimde ezik takıma 3-0 yenildim(formdayken)

    Saçmalıklar 1-2 değil ki.. :)

    GS ile yaptığım kariyerimde öyle saçma işler olduydu ki silip 1 hafta oyunu oynamadım.. Yine dayanamadım başka kariyer açtımsada o kariyerden bişeyler anlatayım :)

    İlk sezon ŞL gurubumda Milan'ı 5-2 ve 3-1 yenmiş diğer takımlardan da 10 puan alıp gurubumu 16 puanla lider bitirmiştim.. Ligde anasını satayım sanki Elazığ ben rakipler GS gibiydi..

    67 puanla ancak 3. bitirebildim.. Şampiyonlar Liginde ilk sezon çeyrek finale kadar çıkıp Munih'e 2-0 ve 1-0 yenilip elendim..

    Ligde Eskişehirden 4, Fenerden 3, Rizeden 3, Antepten 3 gol yedim.. Bursa desen Çanakkale.. 2-0 önde olduğum maçlarda son 10 dakkada hep mi 2-2 bitirir!?

    Oyunda çok tutarsızlık var.. Umut'un özelliklerine bakıyorsun adamda ne top sürme var nede soğukkanlılık ama ligde 10-15 gol atıyor..

    Drogba ancak ceza sahasında topla buluşursa 15'i zorlar fakat anca oda Kayseri, Elazığ maçlarında Hat Trick yapıyor diğer maçlarda golle buluşmak falan hak getire..


    Alttan Koray Günter'i alıp oynattım adam bir sezon iyi top oynadı 3m euro sözleşme ister oldu.. Sneijder zaten demirbaş.. Satabilene aşk olsun..

    Drogba gibi bir adam almaya kalksan 10mden aşağı alamazsın fakat bizim Drogbayı 1m'ye bile satamıyoruz :D

    Herşeyi geçtim takas kullanmak falan yok oyunda.. Leverkusen'e gitmek istemeyen oyuncu olur mu allah aşkına :)

    İzzet'i Leverkusen takasında kullanmak istedim adam Leverkusen'i beğenmedi :)


    Taktik ekranındaki direktiflerin küçük videolarla mutlaka ama mutlaka oyun motorundaki etkisini gösteren kısa videolar olmalı..

    Ben Türkçe ve ingilizcelerine bakıyorum bazen gerçekten alakasız oluyor.. Özellikle defanstaki direktifler..

    Oyuncu rolleri desek zaten maç motorunda ve oyundaki özeliklerine göre yeniden yenilenmeli.. Hangi oyuncunun dayanıklılık istememesi gerekir allah aşkına :D

    1. 2. ve 3. önemli veyahut en önemli, önemli ve gereken özellik diye renkle kaplanmalı..

    Atıyorum Forvet oyuncusu için 1. (en önemli) özellikler kırmızı renkte olmalı.. '' bitiricilik, teknik, ilk kontrol, kafa vuruşu vs''

    Sonra 2. (önemli) özellikler mavi renkte olup... '' hız, hızlanma, dayanaklılık, denge vs''

    Ve 3. (gerekli olan) özelliklerde sarı veya yeşil bir renkte... '' soğukkanlılık, ön sezi, topsuz alan vs'' gibi..

    Böylelikle tüm oyuncu rollerin oyun motorundaki tüm oyuna etki eden özellikleri belli olması ve anlaşılması için daha iyi olur..

    Neyse yazmaya kaltıktan sonra birazda düşününce ortaya birçok eksiklik ve yanlış şeyler çıkıyor..

    Ama bunu yapanların unutmaması gereken bişey varsa bu bir oyun.. Eğlence ön planda olmalı.. Oyunu anlamak ve bilmek herşeyden daha önemli bence..

    Mesela antrönörlerinde.. Savunma antrönörlerin olması gereken özellikleri görmek bilmek lazım.. Bu tür şeyleri gizli saklı olacağına apaçık bilinmeli ki oyundan alınan zevk artmalı..

    Hocam seni Sega'nın başına getirmek gerek.İşte o zaman bu oyun adam olur. :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kafkef95 -- 3 Ağustos 2014; 3:53:45 >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.