Şimdi Ara

FOOTBALL MANAGER 2015 # OYUNDAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ GELDİ # (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
230
Cevap
1
Favori
35.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • football manager 2015 beş para etmez rakipsiz kalınca böyle oluyor normal olarak fifa manager vardı en yakın rakibi onlarda kimse oynamadığı için durdurdular oyunu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cruiser33

    football manager 2015 beş para etmez rakipsiz kalınca böyle oluyor normal olarak fifa manager vardı en yakın rakibi onlarda kimse oynamadığı için durdurdular oyunu

    Kesinlikle hocam ya. 2015 den bende tat alamadım 2014 ü saatlerde oynuyordum.
  • Arkadaslar fm 2015 dokunmatik tablet pc lerde oynanabilir mi? Bu ekrani ayrilabilenlerde? Mouse olmadan tablet kismiyla oynamak mumkun mu? Windows 8.1 yuklu. Ona gore alacagim.tesekkurler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan orjinal almadan oynayabiliyor muyuz ? Crack çıktı mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler bu oyun çok uzun sürede save yapıyor load'ın 10 katı uzunluğunda neredeyse nedir bunun çözümü???
  • Arkadaşlar dün oyunu steam'dan satın aldım. Oyunu indirdim fakat açmak için tıkladığımda açılmıyor. Tekrar tıklıyorum zaten şuan çalışıyor hatası veriyor. Arka planda çalışan uygulamalara bakıyorum, görev yöneticisinde de açık gözükmüyor. Ben steam'i ve oyunu C kaydettim önce. Okuduğum yorumlardan sonra sildim D'ye kaydettim fakat hala aynı problem devam etmekte. Steam'i ve oyunu sağ tık yapıp yönetici olarak çalıştırıyorum gene aynı problem. Windows'u update ettim gene aynı problem. Directx 11 yüklü. Bilgisayarım oyunu açabilecek özellikte.

    Windows 8.1 kullanıcıyım. Başka çözüm önerisi olan arkadaşlar varsa deneyebilirim, daha önce bu başına gelen oldu mu? iyi forumlar.
  • Football Manager 2015 oyununu torrentten indirip kurup crack yaptıktan sonra oyuna giremiyorum hata veriyor lütfen yardım edin, internette araştırıp söylenenleri yaptım fakat yine giremedim.
    Windows 7 SP1 kullanıyorum.

     FOOTBALL MANAGER 2015 # OYUNDAN EKRAN GÖRÜNTÜLERİ GELDİ #
  • arkadaşlar gecen sene torrentten indirdigimizde crasdump veriyordu. bu sene ffm 15 de torrentten indirsek aynı sorunlar varmı ? illa orjinalmi alcagız ? eger sorunluysa korsanlar orjinali 40 liraya düştü steamda.
  • Oyundaki Türkye 3.ligi tam çukur ya sandıklıspor ile üste lige çıkmam imkansız, bir sene tutumlu oldum bütçem var ama beni üste çıkaracak oyuncu gelmiyor asla sıkıldım cidden 3-3,5 luk oyuncularla küme düşme yarışının üstüne çıkamıyorum, alt lig oynayacaksan İngiltere'den şaşmayacaksın en iyisi orada alabileceğin çok oyuncu oluyor 7.ligden premier lige çıkarkan fazla zorlanmamıştım
  • arkadaşlar ben yeni oynamaya başladım 2015 i bu oyuncu özellikleri hep 2 şer rakamdan oluşuyor mesela oyuncu hızı 13-17 yazıyor performansa göre 17 ye kadar çıkabiliyor anlamınamı geliyor bu yoksa şuan 13 gelişirse en fazla 17 olacak anlamınamı geliyor kafamı karıştırdı bu özelliği hiç sevmedim ben.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.