Şimdi Ara

FOCUS RÖLANTİDE MOTORUN SARSINTILI ÇALIŞMASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, 2005 Focus ghi (lpg) aracım son zamanlarda rölantide sarsıntılı çalışmaya başladı. Buji, buji kablosu, bobini değiştirdim, sonuç değişmedi. lpg ayarına da bakıldı sonuç aynı. Son olarak servise gittim. Subablarda ayarsızlık olduğu söylendi, tamam yapın diye servise bıraktık aracı. Aracı almaya gittiğimde aynı sorunun devam ettiğini gördük. Usta baskı balata veya bir yerlerde balanssızlık olduğunu söyleyip sorunu çözemedi. Böyle bir sorun yaşayıp çözen varsa yardımlarınızı bekliyorum. Araçtan soğumaya başladım. Araç giderken bir sorun yok, sadece rölantide titreme yapıyor, devir saati dalgalanması da yok. Saygılar.



  • aynı sorun bendede var devir dalgalanması dahil ben henüz bulamadım çaresini ne denediysem araçtan soğudum tiksindim resmen :(
  • Gaz kelebeği temizliğine bakıldı mı? Ben lpg taktıktan 22 bin km sonra benzer sorunla karşılaştım gaz kelebeğine bakıldı. Bu sorundan sonra 23 bin km daha yol yaptım. Allah'a şükür şimdilik sorun yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burçak -- 3 Ağustos 2013; 3:42:50 >
  • Evet gaz kelebeğine baktırdım. Son olarak Bursa'daki ford servisinde şansımı deneyeceğim düzelirse arabayı kullanacağım, olamazsa sıfır dizel makul bir araç almayı düşünüyorum.
  • Corolla aracimfa ayni sorun var.devir 0 a dusup birden 1200 lere kadar kalkıp iniyor duzensiz ve titreme yapıyor gaz kelebegi temzlndi vs ama sonuc ayni bi usta lpg den dedi motor sokulup kurumun komple temizlnmesi lazim dedi oda uzun , pahali mesakatli is devamli olmassda arada yapiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynen dediğiniz gibi arada yapması da sinir bozuyor? olmazsa yeni araç bakacağım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.