Şimdi Ara

FOCUS II ATEŞLEMEME SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar 2006 benzinli(gazlı) ghia sahibiyim.araç zaman zaman marş basıyor ancak ateşleme yapmıyordu.özel servis de ekzantrik mili konum sensörü arızası verdi değiştirdik sorun çözülmedi.yetkili servise gittim.yakıt pompasından şüphelendiler basıncını ölçtüler basıncı çok iyiymiş tiriger kayışında kayma olup olmadığına baktılar çok hafif kayma varmış düzelttiler.siboblarda çok az ayarsızlık vardı(mış) ayarladılar.bilgisayara bağladılar hiçbir sorrun yok.ancak sonraki kullanımlarımda sorun özellikle araç soğuk olduğu zamanlarda (1-2 saat beklemelerde dahil) zaman zaman aynı sorunu yapıyor.sizce sorunum neden olabilir ne yapmalıyım?



  • fikri olan yok mu arkadaşlar?
  • Buji ve kablolarını, bobini, aküyü kontrol ettirdinmi? benzin pompası olsa kolay calışmaz durur zaten. bende 2000 focus var. 90 binde bobini degismis.
  • sayın oshinankara ;
    aracın buji grubu geçen sene değişti.akü ve bobininin durumunu bilmiyorum ama servisteki v sanayideki ustalar bu konuda yani bunlardan olabileceği hakkında bir şey söylemediler.geçen bir usta eğer araç benzinde çalışmazsa gaz dügmesine devamlı olarak basılı tutarak( direkt gazla) çalıştırmaya çalış ve bu durumda çalışırsa kesin benzin pompasında sorun vardır dedi.aracı çalıştıramadığım bir anda ustanın dediğini yaptım araç bir marşta çalıştı yarın benzin pompasını değiştireceğim inşallah sorun düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.