Şimdi Ara

FOCUS II ANİ HIZLANMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Geçen hafta 2007 tdci trend aracımla giderken yolda birden motor arıza lambası yandı araç çekişten düştü. Bir kaç defa stop edip yeniden çalıştırdım fakat düzelmedi. Ertesi gün yetkili servise götürdüm. Isıtma bujilerinin arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söylediler. Isıtma bujilerinin 4'ü de değiştirildi. Arızayıda bilgisayarla sildiler.

    Servisten bir ustayla test sürüşüne çıktık. Araç 2000 devirde yaptığı atağı yapmıyordu. Yanımdaki ustaya söyledim, aracı o da kullandı fakat normal olduğunu söyledi. 1 haftadır kullanıyorum, eskisi gibi ileri atılma, o koltuğa yapıştırma hissinden eser yok, sanki benzinli gibi hızlanıyor.

    Sizce sebebi ne olabilir, bilgisi olan ya da başına böyle bir şey gelen varmı ? Bu arada hava filtresi 2000 km önce değişti.



  • yokmu bilgisi olan ?
  • Yüksek ihtimalle turbonun hava hattında kacak var. Tam boost haline geçemiyor gibi. Yada baskı balatanizda da sorun olabilir. Debriyaj kaçırıyor olabilir. Durur vaziyetteyken siz dışarıda aracın sesini dinleyin, başka biriside gaza bassın hava kaçağı sesi mutlaka duyarsınız eğer turbo hortumlarında kacak varsa. Duman atma olayını da kontrol edin. Eğer asırı duman atma varsa aracınız havayı da tam çektmiyor olabilir. Hava filtresi orjinal olan ile mı değişti? Önerilmez ama Yinede filtreyi söküp kısacik bir kalkış yapın. Eğer normale donerse filtreniz hatalidir.
    Egr de tıkanmış olabilir, olasılıklar fazla yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ısıtma bujileri değiştiği zamana kadar bu sorun yoktu, bujilerin değişimi sırasında turbo borusu çıkmış veya buna benzer bişey olabilirmi ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.