Şimdi Ara

FİYATLARIN DÜŞMESİNİ BEKLEDİĞİMİZ MODELLER ÜRETİMDEN KALKARSA NE YAPARIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • malumunuz teknoloji her saniye değişiyor hele bu değişim yeni teknoloji lcd tv lerde daha fazla her markanın bir üst modeli çıkıyor ben mesala sony 32v2000 lcd tv yi almak istiyorum (bu modelin bir üstü çıktı 32v2500 )ama şu an okadar parayı gözden çıkaramam bekliyorum fiyatının düşmesini... bu bekleme sırasında bu tv üretimden kalkarda stoklarda da fazla olmayıp(malum firmalar eski modelden yenisi çıktı diye sipariş vermez )bulunamazsa kendimize yine yeni bir model beğenim onun fiyatının düşmesinimi bekliyeceğiz???



  • sevgili Huseyin kardesim

    merak etme, israrla takip edenin ulasacagi kadar
    daima cihaz bulunur..
    Bu cihazlar oyle kapis kapis gitmiyor..
    Zaten surekli yeni model cikmasi, eldeki stoklar uzerinde buyuk baski olusturuyor.
    O yuzden saticilar devamli indirim yapip, eldeki mali eritmeye calisiyorlar
    selamlar


    quote:

    Orjinalden alıntı: hsnynr

    malumunuz teknoloji her saniye değişiyor hele bu değişim yeni teknoloji lcd tv lerde daha fazla her markanın bir üst modeli çıkıyor ben mesala sony 32v2000 lcd tv yi almak istiyorum (bu modelin bir üstü çıktı 32v2500 )ama şu an okadar parayı gözden çıkaramam bekliyorum fiyatının düşmesini... bu bekleme sırasında bu tv üretimden kalkarda stoklarda da fazla olmayıp(malum firmalar eski modelden yenisi çıktı diye sipariş vermez )bulunamazsa kendimize yine yeni bir model beğenim onun fiyatının düşmesinimi bekliyeceğiz???




  • felmali kardeşim ilgin için teşekkürler benim konumum farklı uzak bir ilçede oturuyorum (en yakın İl 5 saat ) hemen köşedeki mağazadan alıp gelmek gibi bir lüksüm yok şu mazada yoksa bu mağazadan alırım diye anlıyacağın mağaza mağaza dolaşamam siparişimi internet üzerinden vermek zorundayım sende bilirsin çoğu internet sitesinde şu yazıyı görürsün (stokta yok) bende bundan korkuyorum selam
  • Sony'nin V model LCD TV'leri oldukça kaliteli, alsanda zararlı çıkmazsın merak etme.
  • Haklısın dostum,
    Kayınpeder de "bekleyelim daha da düşecek fiyatlar" diyor,
    ancak;
    bu indirim eldeki eski modelleri eritmek için yapılıyor.
    Bir bakmışsın bu gün son modeli 3500 ytl olan lcd nin bir alt modelini 2400 ytl ye alabilecekken, düşecek diye beklerken biterse 3500 ytl lik modele kalacaksın, onunda yeni modeli çıkarsa o da 2400 e düşecek ama bu süreç böyle sürüp gidecek.
    Bence ihtiyacınızı bilerek, belirleyin (pc-uydu-kablotv-rf-ps3-xbox360 vs....)
    ve en uygun tv yi alarak keyfini sürün..........

    Beklemenin pek anlamı yok.
    (bende 42" lG var, 852x480, uydu-rf-pc de memnunum, yeni alacağım 1920x1080 olacak, fiyattan ziyade teknolojisinin oturmasını bekliyorum)

    selamlar
  • dostum olayın özünü yakalamışsın Durum aynen dediğin gibi olacak.Yeni modeller çıkınca eskiler zaten gelmeyecek,en iyisi geçiş dönemindeki son indirimden bir eski tv leri almak.Mesela Samsung un 80 li serileri geliyor,bence en akıllısı bunlar gelince 70 li serilerden almak vs vs..
    Araba işinden örnek vereyim,yeni c serisi çıktı full c200k ü 60000 euro ya veriyorlar bir önceki kasanın full ünü 48000 e kadar vermişler.o arabayı 1 sene önce 60000 e satıyorlardı.ama seneye bu arabayı istesen yok.
    Şimdi aklıma geldi 20-30 lcd; bir mercedes c200k fiatı ediyor.sizce hangisi pahalı????
    Arabalar zaten pahalı ama şimdi anladım, BU LCD LER MANYAK PAHALI




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.