Şimdi Ara

Firmamızda Çalışmak Üzere Webmaster & Grafiker & Muhasebeci İlanları [Kayseri]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İyi günler, firmamız bünyesinde çalışacak webmaster, grafikçi ve muhasebeci arıyoruz. Detay ilanları şu şekildedir;

    WEBMASTER

    Özetle bloglarımızı ve sosyal medyalarımızı yönetebilecek & güncel tutacak ve web sayfalarımızı idame edecek bir webmaster arıyoruz. Kişide aradığımız özellikler şunlardır;

    * Yazılım bilgisine sahip olması [HTML,CSS,JS,PHP vs]
    ->Unutmayınız ki sadece birini bile bilmeniz veya hiçbirini bilmemeniz başvurmanız için engel değildir. Sadece başvuranlar içinde +avantaj sağlayacaktır. Çünkü yeni projelerimiz ve mevcut sitelerimiz için gerekli düzenleme/kodlama işlerinde yardımcı olması bize fayda sağlar

    * Seo uyumlu makaleler hazırlayabilmeli
    ->Blog sayfalarımız için sürekli içerik girişi olacaktır. Kişinin konuyla alakalı ve SEO uyumlu makaleler hazırlayabilmesi en önemli kriterdir. Şu anki planımız günlük 2 makale.

    *Sosyal medyada içerik yönetimini sağlayabilmeli
    ->Bundan kastımız önemli günlerde, blog yazısı paylaştığında vs sosyal medya hesaplarımızda da paylaşım yapması, ürünlerimizi hoş bir sergi ile paylaşabilmelisi ve sosyal medya sayfalarımızı güncel tutabilmesidir.

    *Grafik tasarımdan anlamalı, hoş eserler ortaya koyabilmelidir
    ->Sosyal medyalarımızda yapacağı paylaşımlar göze hitap edebilmeli ve bu görselleri kendisi hazırlayabilmelidir. Corel, Photoshop kullanabilmesi büyük bir avantajdır. Hatta Sony Vegas, After effect gibi programlarla videolar üretebiliyorsa çok daha büyük bir avantaj sağlamış olacaktır.

    *SEO işlerinden anlamalı
    ->Sektörümüz için çok önemli olan SEO çalışmaları hayati öneme sahip. Gelecek kişinin hazırladığı çalışmalarda (makale, web sitesi, ürün sayfası vs) bunu göz önüne alarak eserler ortaya koyması bizim için önemlidir.

    *Web platformlarına aşinalık
    -> Bunu açıklamak gerekirse; örneğin bir wordpress nasıl kurulur&yönetilir, facebook reklamı nasıl verilir, webmaster tools ve analytics nasıl incelenir vs diye listeyi uzatabiliriz. Bu nedenle webmaster olarak ilan verdik. Alacağımız arkadaş aynı zamanda tavsiyede bulunabilmeli, yanlış yapıyorsak söyleyebilmeli, mevcut işlere yorum yapabilmelidir.


    GRAFİKÇİ

    * Matbaa sektöründe olduğumuz için afiş, broşür, kartvizit gibi tasarımlar yapabilmeli
    * Corel Draw, Photoshop gibi programları kullanabilmeli
    * Özgün eserler ortaya çıkarabilmeli, iyi bir bakış açısına sahip olmalı

    MUHASEBECİ

    * Deneyimli olması gereklidir



    Not-1: Tabikide bir insanda tüm bu özellikler olacak demiyoruz, ama seçim kriterimiz yüksekten aşağı doğru olacaktır. Bu nedenle burdakilerden hariç olarak kendi yeteneklerinizi de ilave ederseniz avantaj sağlamış olursunuz.

    Not-2: Tüm bay ve bayan arkadaşlarımız başvurabilirler. Lakin yaptığımız işlerden dolayı (bayanlara daha çok hitap eden bir sektör) bayanlar biraz daha avantajlı sayılacak.Çünkü bakış açısını önemsiyoruz.

    Not-3: İş ilanımızı bu platform üzerinde yapmak bizim için doğru kişiyi bulmakta önemli. Çünkü burda takılan arkadaşların bu konulardaki yeteneklerine daha çok güveniyoruz. Ama yanlış anlaşılmasın. Normal bir internet kullanıcısıda başvuruda bulunabilir elbette.


    SON: İş koşulları, adres ve maaş bilgisi pm ile verilecektir. Lakin öncesinde size dönüş yapabilmek için açıklayıcı bir başvuru & cv ile birlikte yaş,telefon ve email adresinizi paylaşırsanız memnun oluruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.