Şimdi Ara

Firefox Reklam Sebebiyle 'Yanıt vermiyor'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Firefox 3.6.13 kullanıyorum. Daha doğrusu kullanamıyorum :) Firefox'u başlattığımda gezindiğim sayfada değişik sitelerin reklamlarını yüklerken donma oluyor ve program yanıt vermiyor. Firefox'u tamamen kaldırıp tekrar kurdum fakat hata yine devam ediyor. Neden illa firefox'ta diretiyorsun diyorsanız, IE8'i kullanırken, birşeyler yazarken sürekli donmaların sebep olduğu harf atmalamarı yaşıyorum. Mesela, "donanım" yazarken bi bakmışım aradan iki harfi yazmamış, "dnanm" olmuş. Buda acayip bir hata..

    Firefox'un problemini daha iyi anlatabilmek için 2 görüntü ekliyorum. Durum çubuklarında işaretlediğim anda sayfa donuyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

     Firefox Reklam Sebebiyle 'Yanıt vermiyor'
     Firefox Reklam Sebebiyle 'Yanıt vermiyor'







  • admuncher programını kullanmanı tavsiye ederim böylece reklam derdinden kurtulmuş olursun ie,firefox,opera,chrome hepsini destekliyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 27 Ocak 2011; 21:45:01 >
  • Aynı problem bendede var ve henüz bir çözüm bulabilmiş değilim eklentileri kaldırmayı denedim aynı..
  • firefox'u güvenli kipte çalıştırıp, aynı şekilde kullanır mısın? Donma problemi devam edecek mi gözlemlemeye çalış.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

    firefox'u güvenli kipte çalıştırıp, aynı şekilde kullanır mısın? Donma problemi devam edecek mi gözlemlemeye çalış.

    Ben bunu da denedim. Ama olmadı anlamadım gitti. Sorun neyden kaynaklanıyor tam anlamıyla bilen var mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

    firefox'u güvenli kipte çalıştırıp, aynı şekilde kullanır mısın? Donma problemi devam edecek mi gözlemlemeye çalış.


    Güvenli kipte çalıştırdım. 5 seçenekli bir pencere açıldı. Hiç birini seçmeden "Güvenli kipte devam et" dedim. Yine aynı noktalarda takıldı.
    Tekrar güvenli kipte çalıştırdım ve aynı pencere açıldı. Bu sefer 5 seçenekten 1. olan "Bütün eklentileri etkisizleştir" ve 3. olan "Bütün kullanıcıları firefox öntanımlı ayarlarına getir" seçeneklerini işaretledim ve "Değişiklikleri uygula ve yeniden başlat" butonuyla devam ettim. Bu sefer donma yapmadan açıldı. Görüntüleri paylaştığım her iki sayfayada baktım, problem olmadı. Sayfalar normal kiptede problemsiz açıldı.

    Daha sonra eklentileri tek tek aktif hale getirip, her seferinde firefoxu kapatıp normal kipte yeniden açtım. Eklentileri aktif yaparken, en sona "Kaspersky URL advisor" ve "Kaspersky Anti-Banner" eklentilerini bıraktım. Onlarıda aktif yaptığım halde, yine normal kipte problemsz açtı sayfalar. Durum çubuğunda da kontrol ettim, tam reklam verilerini alırken donma olmuyor.

    Yani şu anda problem yok. Sadece atladığım bir yer var. Firefox teması seçiliydi bir tane. Öntanımlı yapınca o da silindi. Ve geriye yüklemedim; yüklemeyide düşünmüyorum.

    @CΛRNIVΛLE önerdiğin yol ve çözümün için teşekkür ederim..




  • Şimdi sitelerde shockwave uygulaması gösterilmiyor. Eklentilerde yan uygulamalar var. Oradan shockwave'yi etkinleştirmemi istiyor, etkinleştirdiğim zamanda aynı probleme geri dönüyor. Son durumumuz bu (:
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.