Şimdi Ara

Findeks notum Çakıldı ! (1310'dan 1505 yükseldi) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
336
Cevap
18
Favori
37.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar findesk hareketi 00:00 da güncellendi. Sabah dokuzda qnb finans bank kmh açılmıştır uyarısı geldi. İlk ürün açılışında önce başvuru yapılmıştır ikinci gün ise açılmıştır diye uyarısı veriyordu. Findeks notum bu ürün açılınca düşmeyecek dedim.


    Finansbank düşürdüğüm 1000 TL kmh ve enpara üzerinde önceki seneler kapattığım 600 TL lik kmh 4300 TL olarak açılmış yani özetle


    1000 Tl finansbank kmh ve tekrar finansbank 4300 TL gözükmektedir. Bu ne demek oluyor ilk açılan kredili ürünler notu düşürüyor eski kapatılıp tekrar açılan kredili ürünler düşürmüyor.


    Eski kapattığınız başka banka kredi kartlarını tekrar açtırdığınızda kredi notunuz düşmeyecektir.


    Beni şaşırtan akbanktan 2. bir defa kredi aldığımda notumda düşme olmazken Enpara/finanstan aldığım kredi yüzünden notumun düşmesinin mantıklı açıklamasını bulmuş olduk.


    Krediler bitene kadar hesabımda para bulunduracağım. Kendisi otomatik çekecektir erken ödeyince faiz indirimi derken banka karı düştüğü için kredi notunu yukarı fazla atmayabilir.

    3 kredi kartı

    4 kmh

    2 adet kredi olmak üzere 9 adet kredili ürünüm var. Kmh 'da bankaya birkaç TL kazandıracağım. Tahminim hedefim 6-9 ay sonra 1600 Üzeri atacaktır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 13 Temmuz 2022; 2:42:1 >




  • Kardeşim yeni bir kredili ürün açarsan risk aldığın için notun düşer. Sana tavsiyem tüm kmhları kapat kredi kartından nakit avans kullanma kredilerini en az 12 ay öde erken kapatma. uzun süre kullandığın kredi kartın varsa iptal ettirme. bunları yaptıkça kredilibiliten artacak puanın her ay yükselecek. Son olarak sürekli başvuru yapma çok sayıda başvuru direk ret verdirir olumsuz durum olarak gözükür. kredi çekince puanın düsmesi normal yeni riske giriyorsun cunku

  • Limonen kullanıcısına yanıt

    Hocam findeks üzerinden danışman satın aldım. 18 temmuzda randevu aldım bakalım. Notu yükseltmek için neler yapabiliriz neler söyleyecek buraya detaylı yazarım notunu yükseltmek isteyenlere yardımcı olmuş oluruz..


    KMH kullanma diyen de var küçük miktarlar bankaya para kazandır diyenlerde var. Eski kredi kartını kapattığında findeks üzerinde kapalı ürünlerinde duruyor tekrar aynı bankaya başvuru yaptığında ödemelerin kaldığın yerden devam ediyor.



    Kmh 1 yıl önceden kapatmakta sıkıntı yaratabilir danışmanda sonra burdayım Findeks notum Çakıldı ! (1310'dan 1505 yükseldi) 

  • kredi notunda en önemli şey güven inşa etmektir. gerisi boş detaylar.


    mesela senden bir arkadaşın 1000tl borç istedi 1 ay sonra geri ödeyeceğini söyledi. ve siz de arkadaşınıza 1000tl borç verdiniz ama 1 ay geçti borcu ödemedi,2 ay geçti borcu ödemedi. 3-4 ay sonra zor şar ödedi diyelim.

    şimdi siz bu arkadaşınıza bir daha borç vermek ister misiniz? bu arkadaşınızın kredi notu sizin gözünüzde yerlere düştü değil mi?

    ha işte aynı şey bankalar için geçerli.


    doktor bir arkadaşınız sizden borç istese pek çekinmeden verirsiniz,ama işsiz parasız bir arkadaşınıza borç vermekten çekinirsiniz borcunu geri ödeyemez diye korkarsınız.

    aynı şey bankalar için geçerli.


    yani bankaya paranızın yeteri kadar var oduğunu ispatlamanız gerek. bunun için tüm harcamalarınızı kayıtlı yapmanız gerekli. yani nakit kullanmamaya özen göstermelisiniz ekmak alırken bile ekmeği banka kartı veya kredi kartıyla alın. elinizde nakit varsa ve bir şey alacaksanız o parayı bankaya yatırın sonra banka kartıyla alın ne alacaksanız.

    bu sayede hem kredi notunuz artar hem de kartınızın bonus özelliği falan varsa kampanyalara katılıp bonus kazanırsınız.





  • Bir ekmeği bile karta çektiriyorum. Pazara gitmem marketten manavdan kartla alışveriş yaparım. 2 yıldır tüm kredili ürünlerim yeşil.

  • 1310 olarak güncel rapor geldi. Kmh 2 tanesini kapatmam olumlu etki yaratır mı fikri olan var mı. Ay başı gelmediği için faizlerini çekemeyecek

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Saiph

    1310 olarak güncel rapor geldi. Kmh 2 tanesini kapatmam olumlu etki yaratır mı fikri olan var mı. Ay başı gelmediği için faizlerini çekemeyecek

    taksitli nakit avans şeklinde çekmemişseniz kmh yi kapatmanız elbette olumlu yansır. 2 kmh borcunu kapatıp hesapta da 100-200tl fazladan para tutarsan kredi notun yükselmeye başlar.


    kimlik ve özel bilgilerini karartarak findeks raporunu burada paylaşırsan sorunun tam olarak nereden kaynaklandığı belli olur.

  • Tekrar merhaba arkadaşlar danışmam ile görüşmem biraz önce bitti. Sorularım ve cevaplarını ve önerilerini alta yazıyorum..

    Sorular;

    1. Kredi taksitini erken ödemek olumlu olumsuz etkisi olur mu ?
    2. Kredi kartını borcun çıktığı ilk gün ödüyorum ne zaman ödemeliyim ?
    3. Yüksek limitli kredi kartı kullanmak kredi notumu olumsuz etki gösterir mi ?
    4. KMH fazlalığı olumsuz etki gösterir mi kapatırsam notumda iyileşme olur mu ?
    5. Banka otomatik kredi kartı limit artışı yapacak iptal edeyim mi olumsuz etki olur mu ?

    Aldığım cevaplar,

    1. Ödeme günü fark etmez banka ödendi bilgisi çok sonraları raporluyor.
    2. İstediğiniz zaman ödeyebilirsin fark etmiyor bankanın ödendi rapor bilgisine bakar.
    3. Yüksek limitli kredi kartınız olması notunuzu düşürmez her kart için borç oranınız notunuzu düşürür.
    4. 4 KMH var. Aynı borç oranınızla simülasyona bakalım bilgi verelim dedi
    5. Kredi kartı limit artışı olumsuz etki yapmaz.

    Soru ve aldığım cevaplar bu şekildedir. Danışmanın söylediğine göre üç ay içerinde 4 tane ürün açılışı yapmışım notumu bunlar düşürmüş. En eski kedili ürünü Haziran 2020 tarihliymiş yıllanmış ürünleriniz olsun bunlar her zaman olumlu etki gösterir yaşları olsun dedi.

    Şuan ki borç oranımla simülasyona göre 1000 TL ve 5000 TL KMH kapatırsam güncel olan 1325 puanım 1350 üzerine çıkabilir dedi. 6 aylık kredimi ödeyip kapatırsam yıl sonunda 1470 üzerine atabilirmiş. 2023 ocak sonu itibariyle 1500 üzerine çıkmanız muhtemel dedi.

    GÜNCEL KREDİLİ ÜRÜNLERİM:

    AKBANK KMH 7200 TL : AÇIK

    AKBANK 6 AY/5AY 1000 TL KREDİ : AÇIK

    AKBANK 16500 KK : AÇIK

    FİNANSBANK 17800 KK : AÇIK

    DENİZBANK 33800 KK : AÇIK

    ENPARA 12 AY/12AY 1000 TL KREDİ : AÇIK

    DENİZBANK 5000 KMH : KAPALI / yeni kapattım

    FİNANSBANK 1000 KMH : KAPALI / yeni kapattım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 18 Temmuz 2022; 16:56:55 >




  • Süpersin, birde keşke limit arttırım talebi puan düşürür mü diye de bir sorsaydın.
  • BerkantEser kullanıcısına yanıt

    Ben her gün enpara ve akbanka limit artışım başvurusu yaptım düşmedi. Cevabını bildiğim sorular sormadım. kmh limit artırım düşürebilir.

  • Peki her gün başvuru yaptıktan sonraki limit tecrüben nasıl oldu?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BerkantEser

    Peki her gün başvuru yaptıktan sonraki limit tecrüben nasıl oldu?

    Günlük tecrübem genelde ret oldu. Haziran 2020 de gelirsiz kredi kartı aldım tam olarak 1000 TL kmh yoktu. kredi alamıyordum. Yukarda kredili ürünlerimi limitlerini yazdım hocam. Önceki aylar toplam kmh 20600 TL di



    Bu ay sonu 80.000 TL olarak limit artışı olacak. Toplam limitten bahsediyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 18 Temmuz 2022; 22:52:15 >
  • Arkadaşlar findeks notum güncellendi.


    15 Temmuz 1310

    Finans kartı erken bir miktar ödedim 1325

    18 Temmuz danışmanla görüşmem 2 KMH kapattım ve biraz finans kartı tekrar ödeme yapmıştım

    2 adet KMH kapatınca 1377 çıkmış.


    Finans kredi kartı 7350 TL borcum var 17800 TL olan limitim ay sonu 29700 TL güncellenecek buda borç oranını %41'den 20li seviyelere düşüreceği ve enpara kredimin ilk taksitini ödeyince biraz daha başını yukarı kaldıracağını umuyorum.

  • BerkantEser kullanıcısına yanıt
    Limit arttırım talebi puan düşürmez ama aşırıya kaçmamak lazım sürekli olumsuz başvurular bir süre sonra banka tarafinda otomatik rede düşer
  • Kardeşim senin yapacağın borç limit oranını düşürmek daha önce demiştim kmh kapat diye kapatmissin. borçlarını odedikce puanın yükselecek. Asla kredi kartindan avans kullanma her zaman alışverişlerde kullan.
  • Çok iyi, adına sevindim iyi gidiyorsun
  • Taksitli avans asla kullanmam. Dediğin doğru sen dedikten sonra hepsini bile kapatmayı düşündüm.

    Danışman hepsi kapanırsa bu borc oranında ne olur diye baktırdığımda yeni açılan 2 taneyi kapatmak yeterli oldu. Açılan kredi ve kredi kartının düşürdüğü puan kaldı. Şuan normale döndü. Ama mantık aramamak lazım

  • Findeks notum Çakıldı ! (1310'dan 1505 yükseldi)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.