Şimdi Ara

Finans sektörünün beklediği devrim: Apple Pay (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
1
Favori
3.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kedi patisiyle açılan bir kilide böyle bir sistem ne kadar yerinde tartışılır.http://www.youtube.com/watch?v=PBz4tTuw3xU

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GörünmezAdam

    Google anlaşmaya gitmedi sadece böyle bir sistemin bulunduğunu söyledi tabi bankalarda sallamadı.

    quote:

    Orijinalden alıntı: Darkimore

    Yahu bu apple fanlari hakikaten isheep. Google wallet la zaten visa mastercard anlaşmalı. Sanki visa master card da apple in tekelinde zannediyorlar.

    Finans sektörünün beklediği devrim: Apple Pay





  • icloud şifrelerini patlatıp milleti rezil ettiler bide ipay i patlatıp sefil etsinler tam olsun..

  • ne kadar değişik bir milletiz Apple ile ilgili kötü haber yapılınca Apple candır babadır nasıl öle şeler söylenirrr !!! Apple ile ilgili olumlu bi haber yapılınca ohhoo sizde apple fanı oldunuz donanımhaber çok saçma insanlarız gerçekten

  • Nfc üstünden veri aktarmadan önce kimlik kontrolü yapması devrimse biz kalkalım

  • Yalnızca telefon tablet vb cihazlar üreten bir şirketten 1 sene boyunca cihaz cıkartmadan üzerinde çalışıyor ve İnsanlarda gerçekten güzel bir şey istiyor. Tutup da ekranı büyüttük diye ortaya çıkmakla olmuyor. Tasarımı üzerinde çalışılması lazım. Apple bir adım getirdi bu sene.

  • Daha kendi icloudunu korumaktan aciz bir firmaya kredi kartlarinizi emanet etmek ne kadar mantikli siz dusunun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: killnOd

    Daha kendi icloudunu korumaktan aciz bir firmaya kredi kartlarinizi emanet etmek ne kadar mantikli siz dusunun.

    Halbuki google çok güzel koruyor hesaplarını değil mi?

    http://www.dailydot.com/crime/google-gmail-5-million-passwords-leaked/




  • İşten bile değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknoloji dünyasının son 15 senesine damgasını vuran Apple’ın yenilikçi kimiliği birkez daha ortaya çıktı. Bugüne kadar birçok konuda devrim yapan Apple... diye okumaya başlamıştım ki bir gülme krizi tuttu saatlerdir gülüyorum. Bırakın bu işleri ya Apple ın neresi yenilikçi, 2008 de kaldı onlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: GoldPunch

    Ülkemizde temassız özellikli bir çok POS olmasına ve bankaların temassız özellikli kredı kartları çok yaygın olmasına rağmen maalesef pek kullanmıyoruz. Mesela çevremde temassiz ödeme ile ödemesini yapan bir iki kişi görmüşümdür en fazla. Dikkat ediyorum kartlarında Trink yani temassız özelliği var. Fakat yine de eski usul ödemesini yapıyor. (35TL altı ödemelerde temassız özelliği kullanabilirsiniz)

    Apple bu bilinci ülkemizde oturtursa çok iyi olur.

    Aslında bu temassız özelliğe en çok Garanti Bankası yatırım yapıyor. Garanti'nin temassız kredi kartı özellikli kol saati bile mevcut. Fakat kullanan hiç görmedim.

    http://www.garanti.com.tr/tr/bireysel/kredi_kartlari/bonus_card_ailesi/bonus_trink/bonus_trink_saat.page

    Kullanımı pratik gibi geliyor ama kasada sıra beklerken temassiz işlemlerin daha uzun sürdüğünü gördüm hep. Dit yap gec olmuyor oyle, bitmiyor bir turlu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dreampowder

    quote:

    Orijinalden alıntı: killnOd

    Daha kendi icloudunu korumaktan aciz bir firmaya kredi kartlarinizi emanet etmek ne kadar mantikli siz dusunun.

    Halbuki google çok güzel koruyor hesaplarını değil mi?

    http://www.dailydot.com/crime/google-gmail-5-million-passwords-leaked/

    Guvenlik ve gizlilik olayına hic girmeyelim. Dünyada güvenmediğim tek firmayı secmek zorunda kalsan düşünmeden google derim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kaçırdığınız nokta Apple bunu ben icat ettim demiyor.Fakat yaygın biçimde kullanılmasını sağlayacaklar.Geniş kitlelere yayacaklar.Olayı neden hemen Google-Apple çekismesine dönüştürüyorsunuz?Borsadaki Apple/Google kağıtlarınız mı değer kaybedecek.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Shady

    iTunes'la ilgili sorunuza cevap vereyim. iTunes'dan kayıpsız formatta içerik satılmıyor. 256'lık AAC olarak satılıyor içerikler. Ancak bunlar CD'den değil, 24bit'lik gerçek kayıtlardan sıkıştırılıyor. Müzik şirketleri bunlara "Mastered for iTunes" diyor, sadece iTunes'dan özel olarak satılıyor.

    bildiğim kadarıyla ios cihazlar zaten flac Format çalamıyor alac gibi saçma bir şeye çevirme zırvalığı var. oda müziğin kırpılmasıyla oluyor apple i7 de falan flac müziği biz bulduk diye ortaya atlayacağını düşünüyorum şimdi ki gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lamı cimi yok,tartışmanın manasıda yok;Apple yaptıysa yaygınlaşır,insanlar teknoloji cahili sırf adı için alacaklar ve böylece yaygınlaşacak

  • Selam,

    Benim de KK yenilendiğinde temassız özellikli kart geldi, talebim olmamasına rağmen. Bi heves kullanmaya çalıştım ama :)

    * Denediğim İB ATMlerinin neredeyse yarısının temassız portu çalışmıyordu.
    * Mağazaların hemen hepsinde temassız özellikli POS var; lakin ya uzun sürüyor, ya bu özellik mağaza tarafından aktif edilmemiş, ya da bendeki kart tipi için ayrılan POS makinasının temassız özelliği yok :)

    Yalan olmasın bugüne kadar sadece çok ünlü bir kahve markasının POS cihazında kullanabildim.

    @GoldPunch @simbolmina
  • Lamı cimi yok,tartışmanın manasıda yok;Apple yaptıysa yaygınlaşır,insanlar teknoloji cahili sırf adı için alacaklar ve böylece yaygınlaşacak

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

    quote:

    Orijinalden alıntı: Ygal

    Apple var olan seyleri kendi cihazlarina koydugunda dunya resmen yeniden kesfedilmis gibi davraniyor. Adamlar cunku teknolojiyi koymak icin koymuyolar cihazlara. Android cihazlarda vardi da ne oldu? Alin ayni teknolojiyi Apple sunuyor ve dunya bunu devrim olarak degerlendiriyor. Bu da Apple'nin buyuklugunu gosterir. Adamlar bir yapiyor sektorler sekilleniyor. Muzik endustrisini degistirdi adamlar otesi berisi var midir bunun? Hala gelip burada Apple'ye laf ediyorlar, yazik valla.. Bir inkar cabalari icinde millet.

    Ne devrimi yahu, Apple koydu diye devrim mi oldu. Görcez devrimi bir iki aya unutulup gider. Kredi kartını geçecek bir teknoloji değil NFC. Baştan beri söyledik. Bluetooth gibi boş beleş bir teknoloji. Wifi teknolojisi bunları her daim ezer geçer

    Apple pay sistemini Apple Watch'a koysalardı asıl devrim o zaman olurdu.




  • Bu haber resmen shady vs mesut çevik olmuş birisi de çıkıp tarafsız yorum yapsın zaten buranın objektifliği kalmamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devrim nfc devrimi değil, piyasada yaygınlaşmasının devrimi. Olaya yanlış yerden bakıyorsunuz. Apple varolan ama teoride kalan teknolojileri kullanılabilir şekle sokma, ve bunun reklamını yapma konusunda başarılı.
    Zaten o sayede ekmek yiyor, sıfırdan bulduğu şeyler en fazla yazılımsaldır. Yukarıda arkadaşın verdiği örnek çok güzel, tableti apple bulmadı ama dokunmatiğe özel yazılımsal arayüzü ve viral reklamları sayesinde ipad'i trend yaptı
    şimdi teknoloji mağazaları tablet dolu, çinliler bile harıl harıl tablet üretiyor. Bunun yolunu açan apple ipad'dir, ama ipad ilk tablet değildir yada teknolojisi ilk değildir. Apple algı yönetimi konusunda çok başarılı bir firma, ülkemizde zamanında
    resmi olarak bulunmamasına, tek bir gerçek reklamı olmamasına rağmen en çok bilinen telefonlardandı. Bakınca ünlülerin, şarkıcıların, dizilerdeki zengin karakterlerin vs. hepsinin elinde olduğunu göreceksiniz.
    Bu çok önemli bir detay. Algı yönetimi konusunda çok uzman bir firma, daha "ipod" öncesine kadar sokakta sorsan birkaç mac fanı dışında kimsenin bilmeyeceği bir markanın bu hale gelmesi üstünde çalışılması gereken bir nokta.
    Apple trend oluşturma konusunda başarılıdır bunu kabul etmek gerek, Nfc de bundan sonra gerçek kullanım alanlarına kavuşacaktır.




  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.