Şimdi Ara

Film İzle HD (film izlemenin en basit ve en güzel yolu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar ilk başta konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim. Böyle bir programı yazma amacım markette film izleme programlarının türkçe altyazı veya dublajlarının olmamasıydı.

    Programın her hafta güncellemesi olacaktır ve her güncellemede yeni filmler, ekstra özellikler ve varsa(saptanırsa) hatalı alanlar giderilecektir. Bu arada arkadaşlar programın ücretini 2 tl olarak belirledim, daha az ücret seçeneği olsaydı wp store'da onu seçerdim. Free yayınlamamamın nedeni ise her hafta güncelleme atacağımdan dolayı uğraşımın karşılığı olmasını istedim.

    Programın Tanıtımı = Film izleme zamanı. 150 den fazla film seçeneği ile bu uygulama tam size göre. Filmlerin tamamı ya altyazılı yada türkçe dublaj. Filmlerin çoğu HD formatında ve yeni(güncel) filmlerden oluşmakta. Sürekli yenilenen sinema haberleri ve kararsız kaldığınız zaman sizin yerinize film seçecek olan şans küpü bulunmakta.
    Kategoriler = Aksiyon,Komedi,Romantik,Drama,Korku,Animasyon.Göz e hitap eden bir arayüz hazırladık ve sizler için canlı tile özelliği ekledik. Not : Program sürekli halde güncellenecektir. Her uygulama güncellemesi sonrası yeni filmler, ek özellikler ve bulunan hatalı alanlar düzeltilecektir.Programın Linki =http://www.windowsphone.com/tr-tr/store/app/film-%C4%B0zle-hd/9086b3ef-a665-40db-a7a1-ef4d01e4c8f9







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.