Şimdi Ara

Fileserve premium indirme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
6.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar benim şöyle bir sorunumvar yaklaşık 25 gün önce fileserve premium üyelik aldım aldığım günden beri hiç memnun değilim daha öncede hotfile kulanıyordum.İDM'ile herhangi bi dosya indirirken fileserve ile bazı zaman indiriyor bazı zaman indirmeyip hata veriyor veya indirme tamamlanmadan bir başkasına geçiyor 25 gündür kulanıyorum fileserve hep bu sorunla karşılaşıyorum.İndireceğim şeyleri zar zor indiriyorum ayrıca fileserve resmi sitesine girmeye çalıştığımda çoğu zaman siteye girmiyor bu sorunlar sizdede varmı .İDM ile bu sefer hotfile linklerini indirmeyi denediğimde en ufak bi problem olmadan sorunsuzca yüzlerde part indirdim.Fileserve'de bu sorunlar genel olarak herkesdemi var yoksa sadece benmi yaşıyorum bu sorunları ayrıca şunu belirtmek istiyorum ben fileserve premiumunu gittigidiyordan aldım bana satankişi hesap bilgilerini gönderdi acaba verdiği hesapla ilgilimi bu problemleri yaşıyorum sonuçda 1 aylık üyeliği 7 tl almışdım fileserve'nin kendi sitesinde bile bukadar ucuza satılmıyor premium üyelikler.Böyle ucuza satılan premium hasaplarında netür sorunlar yaşarız arkadaşlar değerli yorumlarınızı bekliyorum herkese iyi forumlar.







  • yok arkadaşım sıkıntı hesapta değil kesinlikle fileserve'nin ta kendisinde.Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum,rapi-hotfile-fileserve derken;yeni upload sitesi bir öncekine göre daha kötü oluyor.Şu an hala araştırıyorum,bi çözüm bulabilirsem yazarım...
  • bunun çözümü idm nin forum sayfasında
    buldum :)

    it's easy.
    1. put ur password to option, site logins.
    2. do not block all link and download with IDM. just open notepad and copy all the link and save.
    3. from idm choose task-import - from text file. open it step number 2.
    4. start queque and done.

    hope it's help. and sorry for my bad english.


    ing :D yazılmış annıyamadım çevirei yapın çözün :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maho38

    yok arkadaşım sıkıntı hesapta değil kesinlikle fileserve'nin ta kendisinde.Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum,rapi-hotfile-fileserve derken;yeni upload sitesi bir öncekine göre daha kötü oluyor.Şu an hala araştırıyorum,bi çözüm bulabilirsem yazarım...


    sıkınto fileserve de olsa ben maksimum hızda download yapamazdım değil mi :D



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boçi -- 26 Mart 2011; 3:10:20 >
  • arkadaşım aynı sorunu bende yaşıyodum çözdüm, tek nedeni sevgili iexplorer. Firefox ta denedim hiç bir sıkıntı yok, kolay gelsin..
  • İori_Yâgami

    download programı ne kullanıyorsun??
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bigdede

    İori_Yâgami

    download programı ne kullanıyorsun??


    Dostum yurkarıda yazmışdım hangi programı kullandığımı sanırım gözünden kaçmış İDM (İnternet Dowload Manager 6.05 sürümü)

    Arkadaşlar şuanda başlıkda belirtiğim sorunların hepsi geç olsada kendiliğinden çözüldü nasıl olduysa bende anlamadım.Arada tek tük çok az olsada bazı fileserve dosyalarını indiremiyorum ondan başka bir sıkıntı yok şimdilik.Hız konusundada gayet iyi
  • Hiç indirme sorunu yaşamadığım Rap.Share den sonra bir ara HotFile üyeliği satın almıştım. Premium HotFile üyeliğimle, üye olmadan öncesine göre çok daha yavaş indirdiğimi görünce iptal ettim. Alternatif araştırırken bu başlığı gördüm. Benzer bir başlık da File Sonic için başka bir forumda var. Bunların RS dışında sorunsuz olanı yok mudur? Sizin sorun şu an çözüldüğüne göre acaba FileServe iyi bir alternatif midir?
  • Selam,
    Bende şuan fileserver kullanıyorum,çok dandik bir site,
    Birincisi indirme hızı çok dengesiz, düşünce parelel 2-3 link açıp max. hıza ulaşıyım diyorum,ama bu seferde inen dosyalar bozuk çıkıyor.
    İkincisi çoğu linkte(20 tane sıralı)3-4 tane error veriyor.
    üçüncüsü ise bazen(mesala eski upload olmuş dosyalarda)fileserver'da ölmüş link varsa free başka barındırıcıdan indiriyorum,ve bunun için modemi resetleyiyorum,o zaman fileserver bizim premium'u tanımıyor.
    Daha önceleri rapid ve hotfile kullanmıştım,onlarda hiç problem olmazdı.
    Önümüzdeki aylarda netload ve filesonic'i deniyecem,bakalım onlar nasılmış.

    not. ''İori_Yâgami'' bence o( 7 tl) kullandığı hesap paylaşımlı,
  • arkadaşlar bende wuploadtan üyelik aldım idm ile bir türlü indirme yapamıyorum. jdownloadta indiriyor ama sürekli yavaş, kopmalar oluyor veya inen rarlı dosyalar hep hatalı baştan indirmek zorunda kalıyorum. idmden indirmek için ne yapmalıyım. linkleri hep inyernet sayfaları olarak indiriyor dosya olarak değil. yardımınızı bekliyorum.
  • 7tl demişsiniz bu fiyata nerden alabilirim arkadaşlar? pm atarsanız çok memnun olurum
  • "Download Failure.
    Due to a violation of our Terms & Conditions, the download function for this account has been temporarily disabled. Please contact us if you have any questions regarding this action."

    Fileserve premium hesabımla indirme yapmaya çalıştığımda böyle bir sorun çıkıyor. Daha iki gün önce aldım. Bir kural falan da ihlal ettiğimi düşünmüyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.