Şimdi Ara

EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA (4570. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
172.892
Cevap
788
Favori
6.108.984
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
103 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45684569457045714572
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 80den sonra zaman gecirmeyen kaybederse haketmistir benim gozumde. Benim cok agzim yandi pozitif futbol oynayacam diye. Artik ekstrem bi durum olmadigi surece 85den sonra zaman geciriyorum gol yemiyorum kafam rahat. Rakiplerim de yapiyor yapmayan olursa cezasini kesmek daha fazla zevk verior. Yani sorunu biraz da kendinizde arayin kaybetmemeniz mumkun

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • WL ye bu katilmamistim haftasonu ama son 15 macta 2-3 galibiyet alabildim rivalsta div. 5 ten dusurmeye karar verdiler beni yine dun en son 2 mac ustustuste daha yenildim 1150 puanlara dustum 1400 lerden. Zerre zevk alamiyorum her mac oyun bana kaybettiriyor 4 farkli 11 ile oynuyorum.

    div 6 ya atip beni rahat edecek oyun sonra kazanmama izin verecek daha once de basima geldi.

    Boyle bir yapi niye var ? Hadi mac mac momentumlari anliyoruz artik ama niye bi anda bi adama 20 mac seri ile kaybettiriyorlar ki ? Allahindan bulsunlar ne diyim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inonu88 -- 25 Şubat 2019; 12:26:45 >
  • gene bir haftanın daha sonuna geldik ve 2x nadir mega paketlerimiz açtık. Sonuç ne mi ? iki kartta da toplasam 10k çıkmadı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlasbltn -- 25 Şubat 2019; 12:36:12 >
  • Sattım 6m coinsi kafam rahatladı. Ne güzel dert yok tasa yok. Kuracağım bir akvaryum stres atacağım artık Fifa 20'ye kadar:)
  • gençler,

    biri bana winter upgrade olayını netleyebilir mi?

    hani bi karta upgrade gelirse informu da artacaktı? ben yedder 84 inform bende hala 84.. lala 84 inform bende hala 84? neye göre artıyor bu raiting ler?

    ben anlamadım bu işi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yunuscan86

    Sattım 6m coinsi kafam rahatladı. Ne güzel dert yok tasa yok. Kuracağım bir akvaryum stres atacağım artık Fifa 20'ye kadar:)
    En güzelini yapmışsın sinir stres yok mis gibi :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jersey Devil kullanıcısına yanıt
    haklı olabilirsin,söylediklerin doğru da olabilir ancak kaybetmeyi haketmiştir,sorununu kendinizde arayın gibi cümleler kuramazsın..
    Zaman geçirme kısmı da farketmiyor oyun istedikten sonra. Mesela karşı adam zaman geçiriyordu kaleciyle uzun vurdu ama o top 2 metre gitti benim önümde kaldı. Yada dün top çeviriyorum yakınımda hemen yukarımda oyuncum var pası verdim o top alakasız bir şekilde rakip adamın forvetine gitti adam dümdüz gitti golu attı ma. uzatmaya gitti, uzatmada da kornerden attı kaybettim. ne yapacaksın?

    ben sana bir resim yolliyim benim atağım 15/13 , rakibin 3/1 maçı 2 1 kaybettim. kime ne anlatmaya çalışıyoruz. bilen biliyor yaşıyor.
  • zerkara kullanıcısına yanıt
    hocam baktımda basic kimyada tüm özelliklere +10 veriyo ortalama bence bi tık farketti ama sen memnunsan dokunma istersen

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: insane1907

    gençler,

    biri bana winter upgrade olayını netleyebilir mi?

    hani bi karta upgrade gelirse informu da artacaktı? ben yedder 84 inform bende hala 84.. lala 84 inform bende hala 84? neye göre artıyor bu raiting ler?

    ben anlamadım bu işi?
    bir kartın upgrade almış halinin ratingi daha önce çıkmış özel kartlarından düşük ise özel kartlara bir güncelleme gelmiyor. ben yeder in 82lik upgrade almış hali 84lük informundan düşük olduğu için o kart yükselmez..
  • Satilik 3 m coins (hesap olarak verilecek aktarimi kendiniz yaparsiniz)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: muten_roshi

    bir kartın upgrade almış halinin ratingi daha önce çıkmış özel kartlarından düşük ise özel kartlara bir güncelleme gelmiyor. ben yeder in 82lik upgrade almış hali 84lük informundan düşük olduğu için o kart yükselmez..

    Alıntıları Göster
    ben cidden bu ea yaptığından aldığı kararlardan bir halt anlamaz oldum. buna nası karar veriyor. mbappe nasıl artıyor bu durumda? 87 88 oldu informları da 1er arttı. upgrade almış halinin raitingi informlardan düşük ise derken? zaten böyle olmalı?

    neyse ben pek anlamadım bu durumu? özetle her zamanki gibi yine zarar ettirdi ea.. boşuna bekledik.. ben yedder şimdi 100k.. geçen hafta satardım 150k iken.. upgrade gelecek diye beklettik..

    cevap için teşekkürler bu arada..




  • WITCHER kullanıcısına yanıt
    Ege gibi efendi birini bulamazsın.
    Tolga da iyidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • insane1907 kullanıcısına yanıt
    mesela bende van dijk in satılamaz 86lık ucl kartı vardı. normal kartı 85ten 88e upgrade olduğu için bendeki kartı da +3 alarak 89 oldu. ben yeder normal kartı 81 den 84 olsaydı if kartı 84 olduğu için otomatikman +3 upgrade alırdı 87 olurdu ama olmadı.
  • Arkadaşlar bu division rivals ödülleri neye göre değişiyor ? Örneğin bir hafta 27,5 K coins verirken bazen 24k coins veriyor sebebi nedir ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belize -- 25 Şubat 2019; 13:57:56 >
  • bu hafta da süprizi eksik etmedi. Topla oynamam %63 kaleyi bulan şut 24/17 rakibin 4/3. 70 dakika 1-0 önde götürdüm maç 3 top direkten döndü gol atamıyorum 70ten sonra bişey oldu verdiğim pas gitmez oldu. PAs yüzdem %91 falanken %85e indi rakibin %64 maç sonunda ve evet rakip 83-85 2 gol attı ve ben 85ten sonra 3 gol kaçırdım attırmadı maçı kaybettim.

    Neyse dedim sıkma canını sonraki 2 maçı aldım. 3. maçta yine benzer maç hükmediyorum ama gol atamıyorum 80. dakika gol yedim 1-0 oldu. 85. dakika kaleciyle karşı karşıyayım şutu çekemeden oyundan attı rakip hareket etmiyordu onun yarı sahasından itibaren. Bağlantıyı kopardı. Ama maçı ona verdi beni kayıp gösterdi sistem. O an tamam dedim ve bıraktım wl için strese gerek yok 14/8 galibiyet ile bıraktım bu strese gerek yok :)
  • th3sicilian T kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Oyunu bırakmak üzereyim bende son 3 hafta sadece wl oynuyorum kadroda olan oyuncularla. 1,5m nakitte bekliyorum.

    Son 3 wl senaryo şu şekilde. İlk 12-13 maç 8-9 galibiyet. Sonraki 9-10 maç 1 galibiyet. Ve 28-29. Maçta 14 ü anca görüyorum.

    Momentum gelince kesin olarak durduramıyorum. Pro oyuncuların dediği gibi pas da yapamıyorsun çünkü pasları bi şekilde rakibe veriyor. Normalde 90 civarı pas isabeti ile oynarım. Ama momentum olan maçlarda 80 i anca görüyorum. Şutların hepsi dışarı gidiyor. Neymar boş kaleye dışarı atıyor. Oyunu bi şekilde kontrol etsem de penaltı atışında hepsini rakibin kalecisi bi şekilde kurtarıyor. Yine yeniliyorsun. Wl başlarken aslında sonuç belli senaryo belli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam oyuncularınızda turkuaz renkte 10 yazıyor, onlar ne anlama geliyor, benim kadroda kimin 4 kiminin 6 kiminin 7,,, O neye göre 10 oluyor,
  • Orçunca O kullanıcısına yanıt
    elinde kaybetmeni engelleyecek bi cozum varsa bu cozumu kullanmaman senin hatandir. gayet acik bence.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncuların kimyası. Aynı ligte oynayanlar yada aynı milliyetten olan oyuncuları birbirine bağlamalısınız. Youtubeta oyuncu kimyaları diye aratırsanız çözersiniz işi hemen.
  • Gün geçmiyor ki yeni bir rage vakası yaşanmasın

    Önceki hafta işim olduğu için WL ye katılmak için gereken 2000 puanı tamamlayamamıştım. Aslında 1 maç daha yapsam yetiyordu ama fırsat olmadı. Ben de haftasonu rivals oynayayım dedim. Normalde 98 galibiyete karşı 54 yenilgi gibi bir istatistiğim vardı. Division 3 sınırında bi puana ulaşmıştım. Fakat bu haftasonu üst üste 3-4 maç kaybettim.
    Artık kendi oyunumdan çok rakipleri izler olmuştum maçlarda. Defansı onlar nasıl böyle iyi yapıyorlar da ben beceremiyorum diye. Neyse en son iyice sinirlendim ve tüm takımı sattım. Aşağıda satmadan önceki halini görebilirsiniz

    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    Yaklaşık 2,5 Milyon coins geldi. Ve hazır OTW ve Üst düzey ikonlar varken biraz paket açayım dedim. Aslında başta çok az açıp devam etmem diyordum. Ama gel gör ki, Jumbo Gold Players Pack'den , Jumbo Nadir Pakete, Üst Düzey oyuncu paketinden, diğer birçok üst düzey paket açtım. 1 walkout geldi, o da 86 lık Ederson. İyice sinirlerim bozuldu. Başlarım senin gibi oyuna da, vereceğin paketlere de dedim. Kalan paranın yarısı ile 50 den fazla Jumbo Prime Gold pack açtım. ama 1 kez bile walout gelmedi, şaka gibi

    Bu saatten sonra dönüş yoktu. Kalan parayla bari OTW Yaz görevlerini yapıp paket açayım dedim. Olur da Ronaldo gelirse, hem o kadar kaybım silinir, hem de kar etmiş olurum dedim. 20'ye yakın Satılabilir OTW Yaz paketi açtım. Gelen en iyi oyuncu Higuain oldu. O da 100 K ediyor. Gerisi saçma sapan Rus oyuncular vs den oluşuyordu.

    Şu an sıfırı tükettim doğal olarak. Kalan takımın hepsi Satılamaz oyunculardan oluşuyor ve Kasa 0 coins.
    EA FC 24 Ultimate Team (FUT) [PS/XBOX ANA KONU] #Coin satışı yasaktır! PİNG SORUNU ÇÖZÜM İLK MESAJDA

    Neden böyle yaptığımı bilmiyorum ama insan bu oyunun başında anlık olarak kendini kaybedebiliyor sanırım. Gerçi şansımı zorlamamam gerektiğini, yaptığım 2 ikon görevinde gelen Litmanen ve türevlerinden anlamalıydım

    Sanırım bu sene oyun benim için bitti. Belki de böyle daha iyi olmuştur. Uyku düzenim, çalışma düzenim, özel hayatım falan kalmamıştı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akgun17 -- 25 Şubat 2019; 15:0:15 >




  • 
Sayfa: önceki 45684569457045714572
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.