Şimdi Ara

FİFA ULTİMATE POİNTS

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese selam arkadaşlar. Fifa 22 ultimate sürümünü iki arkadaş kardeşlik yaparak almak istiyoruz. Oyunda verilen points leri p1 hesabına mı yoksa p2 hesabına mı gidiyor? Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim.


    Not: Bu sene ilk defa xbox konsolunda oynayacağım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Bunu bende merak ediyorum. up

  • "Bu teklif, 29 Eylül 2022, 23:59 PT'de sona eriyor. Origin.com , EA uygulamasından ( ea.com/ea-app ) yeni FIFA 23 (“Ürün”) satın alımları için geçerlidir) veya katılımcı perakendeciler. Tek kullanımlık kodunuzu kullanmanız (kod gerekliyse), FIFA Ultimate Team'de ("FUT") oturum açmanız ve EA sunucularına bağlıyken bir Kariyer Modu kaydı oluşturmanız gerekir (bu adımlar birlikte "kullanma" olarak anılır) ) Ultimate Sürüm içeriğinize erişmek için (takas edilemez bir İzleme Yapanlar Oyuncu Ögesi, 4.600 FIFA Puanı, takas edilemez 1. Haftanın Takımı Oyuncu Ögesi, 5 maçlı Kylian Mbappé Kiralık Oyuncu Ögesi, 3 maçlı FUT Ambassador Kiralık Oyuncu Seçimi Ögesi ve 3 FUT Elçisi ve Kariyer Modunda Yerli Yetenek Oyuncusu arasından seçim.) Bu Kariyer Modu kaydı için Yerli Yetenek Oyuncu Öğesini kullanmak için yeni bir Kariyer Modu kaydı oluştururken EA sunucularına bağlı olmanız gerekir. 30 Eylül 2022'den itibaren 17:00 GMT ve diğer tüm Ultimate Sürüm içeriği 27 Eylül 2022'den (tüketici yerel saati) itibaren mevcut olacaktır. 29 Eylül 2023'ten sonra kullanırsanız Ultimate Edition içeriği kullanılamayacak. Tüm öğeler tek bir EA hesabıyla kullanılacak. Dağıtım ayrıntıları için satıcınıza danışın."


    Tek hesapta kullanılabilir. Genel bilinirliği ile P2 hesapta yani. Onunda oyunu şahsi hesabı yerine oyunun alındığı P2 hesabı ile oynaması sureti ile elbette. Ancak şöyle de bir ayrıntı var. Oyunun pointslerin dağıtımı için microsoft ile görüşülebilir denmiş. Zaten bir önceki oyundan kalan pointsler yeni oyuna aktarılabiliyor. Belki bahsettiğiniz konuda yardımcı olurlar. Bunu yapar iseniz ilklerden olabilirsiniz. Denemekte fayda var.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.