Şimdi Ara

FIFA 20 [PS4 ANA KONU] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.899
Cevap
62
Favori
495.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: memnunov

    Nou Camp yine yokmuş oyunda.
    Geçen sene fifa'yı almamdaki en önemli etken La liga'nın stadları ile birlikte oyunda olacak olmasıydı. Ama gel gelelim Barca stadı olmadan lige bir türlü ısınamadım. Eksikliği çok fazla hissediliyor. Barca'lı futbolcuların 4,5 sene önceki yüzleri ve tek tip vücutları da cabası.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheCaliph_

    Ben sana tek bir şey yazıyorum. Bu sene maç yapalım herkese oyunu bilmiyorsun diyorsun ya bakalım anlattığın gibi top çevirip bana top yüzü göstermeden 4-5 tane atabilecek misin ??

    Ben bunu merak ediyorum. Fifa 20 çıksın 1 ay oyuna alışalım atalım maçımızı Fut'ta. Hazard'ı bir kullan bakalım biz de öğreniriz hem

    Alıntıları Göster
    top çevirip 4 5 tane atacağımı ne zaman söyledim acayip bi triplere giriyosun ve bunu da kendine inandırıyorsun bravo.




  • Tm beler, kavgaya gerenk yok.

  • 10 Numara kullanıcısına yanıt
    Böyle rekabet olmaz olsun. Olan bize oluyor iki oyunda yarım yumalak çıkıyor. Ama EA bunu hak etti. KONAMI'ye bu zülmü 16-17 yıldır çektiriyor.
  • Şu an tamamlanmaya en yakın olan oyun 800e yakın lisanslı takımıyla FIFA olduğuna göre ve tamamlanmış bir oyun istediğimiz için yapmamız gereken PES almayıp FIFAya destek olmak. Bunu yaparsak elimizde tamamlanmış bir oyun olacak. Ama biz PES alırsak asla elimizde tamamlanmış bir oyun göremeyeceğiz... Çünkü PES, FIFA Official Licensed Product değil lafın kısası.
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    FIFA olmasa sadece PES olsa yinede PES'i almam. Futbol oyunsuz kalırım hiç önemli değil. FIFA her yıl güzel yeniliklerle gelsin, oyunun değiştiğini görelim sonuna kadar desteklerim. Yenilik görmediğim için 16-18 ve 19 u almamıştım. 17'de Frostbite'a geçildiği için almıştım. 20'de sokak futbolu ve oynanışta güzel değişikler gördüğüm için alıyorum. 21'den de beklentim yeni nesil konsollardan dolayı çok büyük.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 21 Temmuz 2019; 23:28:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada fark ettiniz mi bilmiyorum, FIFA 20 oynanış trailer'ında penaltı atılırken seyircilere zoom yaparken bir bakın seyircilere. Yeni bir detay seviyesine ulaşmış seyirciler. Tipleri ve kıyafetleri daha detaylı olmuş.
  • Şu lisans olayını bi salsınlar artık ya, iki oyunda kullansın lisansları bu şekilde iki oyunda yarım yamalak lisanslarla mahvoluyor. Pes yıllardır lisans konusunda sıkıntılı zaten, şimdi fifaya bu konuda darbe vuruyorlar. Fakat bu durumu savaş haline getirende fifa arkadaşlar... yıllardır lisansları tek taraflı alıyor.

    Bırak pes’te de olsun arkadaş, sen iyiysen sırf lisans var diye kimse pes oynamaz. Fifa ve pes anlaşmalı, lisans konusunda ortak hareket edilmeli yoksa bu rekabet oyunculara zarar verir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine Kariyer Modla ilgili ciddi bir yenilik yok değil mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Tamam hemen pre-order yaptım.

    Sizin gibi düşünenler olduğu için firmalar ağırdan alıyor herşeyi 20 yıllık futbol oyunlarında geldiğimiz noktaya bak. Resmen futbol oyunları 10 sene geriden geliyor. Tamamen tekel olsun oyunlara 500 TL yerine 800 TL verirsiniz artık :))

    EA den para aldığını biliyorum. Adamlara söyle adam gibi oyun yapsınlar, istese yaparlar darphane gibi para basıyorlar her sene. Hiç gidip rakip firmaya b*k atmayın. EA tekel olsaydı zamanında oynadığımız FIFA 13 ü bu sene oynamak zorunda kalırdın




  • ya bu pes'te button delay hissine kapılan bir ben miyim?

    Ne zaman pes oynamak zorunda kalsam bu hisse kapılıyorum. mesela pas atıyorum 1 saniye sonra atıyor, oyuncular geç tepki veriyor gibi oluyor ve bu durum beni çok yoruyor.

    Fifa gibi akmıyor oyun
  • Merhaba,

    Fifa19 içinde sokak futbolu sözü çok geçmişti hayal kırıklığına uğramıştık. Pro lig ile kıyaslayınca sadece saha farkı olacağını düşünüyorum.

    gelelim olması gerekenlere BENCE

    - Neden maç öncesi takımların gerçek taraftarlarını stad girişi çevresinden gösteren bir slayt koymuyorlar ayrıca büyük maçların spiker konuşmalarınıda koysalar ?

    - Taraftar seslerini çok daha gür yapmalılar cl'ye özel olmamalı sadece.

    - Taraftarlar neden meşale yakmıyorlar ayrıca taraftarı çok olan takımların bayrak ve stad düzenlemesine özen göstermeleri lazım.

    - Teknik direktör'ler kameralara daha çok yansıtılmalı ve kaçan mutlak gol posizyonları veya penaltılarda direkt kızgın hallerini yakın çekim göstermeli.

    - Taraftarsız oynama cezaları gelmeli

    - Oyun bitiminde gerek forma değiştirmeleri gerek kısaca oyuncuların spikerler ile olan bir maçı yorumlayacak olmaları her maç için değil tabiki.(oyun motoruna eklenecek sözler dahilinde.)


    Yani oyuna gir takımı seç düdük maç başla düdük maç bitsin. Eee nerede abi gerçekcilik kesinlikle daha iyilerini yapabilirler gerçekten bir maç tadı ne yazıkki alınamıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 22 Temmuz 2019; 9:47:27 >




  • Sen de FIFAyı savun, sana da ek bütçe ayıralım. Konuşurum ben EA ile. Açta açıkta kalmassın. Senden iyi FIFA fanı olur he.
  • Onur kardeşim, sevmeyenin, saldıranın çok ama ben seni seviyorum. Beraber Co-Op Seasons oynarız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragorn Elessar -- 22 Temmuz 2019; 17:55:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sağ ol knk, aynı şekilde duygular karşılıklı. FIFAyı savunuyorum diye EAdan para aldığımı söyleyenler mi dersin, eşcinsel, dinsiz, çocuk, beyinsiz diyenler mi dersin. Her şey oldum PES konusunda. Adamlar PES ile ilgili gerçekleri söylediğimde sanki kendilerine ana bacı düz gitmişim gibi algılayıp tersliyorlar. En sonunda PES konusundaki mesajlarımı sildirdim. Artık daha dikkatliyim. Sana da tavsiyem fazla yüz göz olma, samimiyet kurma PES fanlarıyla. Sana da bana yaptıkları gibi 20 mesaja 25 kişiyle gelebilirler.
  • onur89tr kullanıcısına yanıt
    Kanka PES benden uzak olsun, Lite versiyonunu denedim, denemez olaydım. Üstüne para verseler bir daha oynamam PES'i. FIFA'da yenilik görmezsemde almam yeni FIFAyı beklerim. Ben futbolu çok seviyorum ama oyununu 1-2 sene oynamazsam birşey olmaz, bağımlı değilim. PES "Japon" kafası ürünü olduğu için hiçbir zaman FIFAya yaklaşamaz. PES te ki menü sesi bile irrite edici olur mu? Oluyor. FIFA'nın her zaman yenilikçi olması lazım. FUT yüzünden biraz duraksadılar ama 20-21 de toparlayacaklar. Seneyede bomba gibi gelecek EA Sports

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Haklısın kanak. EA'nın müziklerinin bu kadar kaliteli olmasının sebebini biliyorsundur, İllü ile birlikte çalışması. Bu sene 2 adet İllü sevinci de eklendi oyuna. Dele Alli ve Firmino'nun. Yani İllü ile çok iyi iş birliği içindeler, ciddi piyasası var İllü müziklerinin ve iyi anlaşıyorlar. Dolayısıyla kaliteli müzik görüyoruz oyunda. Lisanslar konusunda da şanslıyız ama, bu sene Piemonte gibi bir facia oldu PES yüzünden. Onun da ceremesini çekecekler, çektireceğiz. 790milyon$ zarar ettirmenin karşılığını alacaklar. İllü nurunu tamamlayacaktır, o lisansları da geri alacaktır.
  • onur89tr kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir rivayete göre copa america lisansını almış Fifa. Bir youtube kanalında da Pes'e misilleme olsun diye Libertadores kupasının full lisansının alınacağından bahsediliyor. Doğruysa bugün yarın açıklanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dutch van der Linde -- 22 Temmuz 2019; 21:44:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.