Şimdi Ara

Fiend Destesi Biraz Eksiklerim Var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben bi fiend destesi yaptım.Ama bazı eksiklikleri var. Eksiklliklerini tamamlarsa sevinirim. Tecrübeli oyuncular yardım ederse daha iyi olur.
     Fiend Destesi Biraz Eksiklerim Var.

    Amaç:
    Spell ve Trap kartlarıyla rakibin oyuna sürdüğü yaratıkları oyundan çıkartarak. Crush gibi virüs kartlarıyla rakibin destesini mahvetmek.Daha sonra Dark Necrofar,Jinzo,Slate Warrior gibi kartlarla rakibin yaşam puanını indirmek ve son olarak yada ilk olarak(kartın ele gelmesine bağlı)rakibin kapalı sürdüğü kartları ceasefire ile açarak(effektliyse) direkt olarak rakibin yaşam puanını sıfırlamak ve oyunu kazanmak.







  • earthbount sprit ve summoned skul ekle
  • bnce stratejin teoride gzll ama pratikte sorun yaşaya bilirsin bu yüzden destene oyunu soğutucu tuzakları (theatring roar, negate attack... vb.) ve desteden aradığın kartları bulmanı sağlayacak kartları takviye etmelisin.fakat bu haliylede rahatça maç kazanabilirsin.
  • Bende de bi Fiend destesi var. Üstüne pek uğraşmadım ama yaptığım bir iki duelloyu kazandım bu desteyle. Savunması yüksek olan kartlarla kapanıp sonrada güçlü yaratıkları sürüyorum.

     Fiend Destesi Biraz Eksiklerim Var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.