Şimdi Ara

Fibula kemiğimi kırıldı deneyimi olanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 35 gün önce sağ ayak fibula kemiğim ve tibia kemiğimin ucu kırıldı. İki tarafa da plaka takılıp vidalandı. 12 gün hastanede yattım başarılı bir ameliyattan sonra evdeyim ve tekerlekli sandalye kullanıyordum. Şimdilerde koltuk değneği kullanıyorum şükür biraz daha iyiyim. Tabi ki bazı şeyleri yapmak çok zor hala. Dikişlerim alındı, şimdilerde ayağımı açıyorum ve çok kısıtlı hareket ettiriyorum buda beni çok üzüyor. 5. Hafta bitmek üzere. Mutlaka bunu yaşamış arkadaşlar vardır. 6. Hafta alçı çıkacak ve yavaş yavaş basacakmışım. En büyük korkum ayağımı eskisi gibi kullanamamak. Bunu yaşamış arkadaşların bilgisine ve deneyimine çok ihtiyacım var.
    Allah herkese acil şifalar versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Geçmiş olsun. Benim de, 13 Ağustos'da sol kaval kemiğim (Tibia plato) kırıldı. 15 Ağustos'da ameliyat ile titanyum plaka ve 10 çivi takıldı ve 50 dikiş atıldı, ameliyattan 1 hafta sonra hastaneden çıktım. Alçıya almadılar, atellerle bacağımı sabitlediler.
    Dikişleri, 18 gün sonra aldılar. 6 haftadır, sol ayağıma basmadan koltuk değnekleri ile hareket ediyorum. Koltuk değnekleri ile hareket etmek oldukça zor, merdiven inmek, çıkmak...
    Bir sonraki doktor kontrolünde, röntgen çekilerek kemiklerin kaynama durumuna göre açılı dizlik takılarak, kırılan sol ayağıma yük vermeye başlamayı umut ediyorum.
    Özellikle ameliyat sonrası, ağrının çok olduğu günlerde, bir daha hiç yürüyemeyecekmişim gibi düşündüğüm anlar oldu, ancak karamsar düşünmek işe yaramıyor. İyileştiğimde, sağlıklı olmanın ne kadar büyük nimet olduğunu anlayarak, ormanda, deniz kenarında bol bol yürüyeceğimi düşünüyorum.
    Allah hepimize acil şifalar versin ve zorluklarla mücadele ederken güç versin




  • Merhaba bende salı günü ameliyat olacağım 1 adet vida takacaklar fibula alt ucum kırılmış ve ismini hatırlamadığım bir bagim hasar görmüş ameliyattan sonra çok fazla acı olurmu


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.