Şimdi Ara

Fenerbahçe'yi kurtarmak biz Galatasaray'ın elinde.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
450
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fenerbahçe sahasında adam bıçaklanıyor. polis raporunda olayın stadın içinde olduğu sabit iken bıçaklanan çocuğun dayısı derin futbolda çıkıp saha dışında diyor. adamın arkasında konuşma sesleri ahmet çakarın sorularrına cevap verirken birileri buna üflüyor. adam hayır yalnızım diyor. en sonunda içieride olduğunu kabul ediyor. isteyen o bölümü izlesin.

    muzcular ameliyat oldum yaşlı çift verdi muslera vardı diye utanmadan yalan söylüyor koskoca klup basın toplantısı yapıyor. taraftarlar onlara inanıp (doğal olarak) burada forumda bizle tartışıyor saatlerce. sonunda hepsi yalan çıkıyor.

    volkanla emre maçı sonuna kadar gerip utanmadan bizi geridler diyor. galatasaray sizi neden gersin. biz şampiyon olduk. bitti lig bizim için. gerilen sizsiniz. geren de sizsiniz.

    saha dışında on kişi dalıp ve bir bıçaklama olayı ile saha içi olayları karşılaştırılamaz. birine polis birine uefa yada futbol federasyonu bakar.
    bu forum adli olaylar forumu değil spor forumudur. bıçaklama olayı bizimle alakalı değildir. allah rahmet eylesin demekten başka söylenecek bir şey yoktur.


    ama acaba o yalan söyleyen adamlar para mı aldı? fenerbahçe nin onları zorlaması ve tehdidi oldu mu? bıçaklanan çocugun ifadesinin değişmesi için aileye baskı ve tehdit yapıldığı dogru mu?


    UEFA ya şikayet edelim. maillerle. yapılanları tek tek anlatalım. bunu yaparsak özelinde fenerbahçeyi genelinde türk futbolunu kurtarırız.

    Fenerbahçeliler kendilerini kaybetti. taraftarlık ve ligden düşme korkusu doğru ile yanlışı ayırt edememlerini sağlıyor. Fenerbahçe yi kurtarmak bizim elimizde. şikayet edlim ki fenerbahçe kurtulsun.







  • hayır sever kardeşimden çok doğru bir yaklaşım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: fz18

    hayır sever kardeşimden çok doğru bir yaklaşım

    Allah kimseyi parti fikir siyaset futbol taraftarlık sebebi ile inanmadığın bir şeyi savunmak durumuna düşürmesin.

    Klubum 15 sene yenilebilir şampiyon olmayabilir. ama şerefimizle oynamaz. bana demez ki çık klup için yalan söyle. şükür.
  • Zamanında yaşadıkalrı artık doğruyla yanlışı ayırt etmelerinin önüne geçiyor.

    Emre zokoraya bişey mi dedi? Adam drogbaya muz mu gösterdi? Meirelesh sabriye bakıp malınımı avuçladı?

    İşte bunlar çok fazla gelmeye başladı fenerbahçe taraftarına. Ancak şuda bir gerçek ki bu ve bunun gibi birçok olay Aziz Yıldırımın eseri. Taraftarlar artık hep nefret ve kin besliyor etrafındakilere karşı.
  • vay haline o zaman fenerin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.