Şimdi Ara

Fenerbahçe neden bu durumda açıklıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Fanatik bir taraftar değilim ama Fenerbahçe'nin süper ligde yaşadığı durumlar tamamen kendilerini ilgilendiren durumlardır.

    Yani şöyle geçmişe bakıyorum da Fenerbahçeli taraftarlar sanki Türkiye'den bağımsız tek başlarına Türkiye'nin en iyi takımı havasındalar senelerce. Bu havalanmalarından dolayı başlarına gelmeyen kalmıyor.



    Mesela genel olarak tüm spor severleri rahatsız eden birşey var..

    "Fenerbahçe Cumhuriyeti"


    abi siz kimsiniz de tek başınıza bir cumhuriyet kuruyorsunuz da sanki bir tek siz varmışssınız yıllardır siz temsil etmişsiniz tek büyük sizmişsiniz sizin kurallarınız geçerliymiş gibi bu ne seviyesizlik?

    bu kendilerine çok fazla tepkiye yol açıyor. sonra bize herkes düşman e olurlar tabi.



    Gelelim skor dalgasına..

    Yıllardır bu 6-0 muhabbetinin b.kunu çıkardığınız için herkes size kıl oldu ve senelerce sevilmeyen bir taraftar grubu oldunuz. Yani bir kupa değil sadece skor. Mide bulandırıcı. Sanki kupa finalinde galatasaray 5 tane atmadı size.


    Forma dalgası..

    Federasyonun bile tescillemediği halde formaya 5 yıldız takıp sahaya çıkıyorsunuz. Sanki kıskançlıktan çatlayıp inadına takmış gibi bir hava oluştu.

    Sonra herkes bize düşman. E sen böyle tepki çeken hareketler yaparsan seni kimse sevmez. Her zaman yüksekten bakıyorsunuz.


    Ha unutmadan 2002 yılıydı yanlış hatırlamıyorsam gs 3 yıldızı almıştı sanırım fenerde yine hemen geri kalmadı her tarafında yıldız dolu forma çıkarmıştı. Al işte yine bi kıl kapılacak konu daha.


    Gelelim kupa törenine..

    Kupa kaldırma merasiminde şeytan gibi bir şey çağırmışlar Allahım o nasıl tip ya bir takım böyle rezalet bir görüntü verebilir mi soruyorum size.. Bu yüzden sevmiyorlar sizi.



    20 senedir yenemiyorsunuz muhabbeti..

    Kadıköyde gs uzun yıllar maç alamadığı için dilinize sakız ettiniz. ne oldu? Gs oynadığı 4 maçın 3 tanesini almıştı geçen senenin istatistiğinde.

    yok 20 yıldır koyuyoruz, yok kadıköyden çıkış yok, yok biz şöyleyiz böyleyiz diye diye milleti uyuz ettiniz kendinize.


    30 senedir alamadığınız Türkiye kupası için basit bir kupa alsak ne olur almasak ne olur diye kupayı küçümsediğiniz içinde millet size kıl oldu.


    Aziz Yıldırım..

    Hakem odası basar, konuşursam yer yerinden oynar, hesaplaşacağız diye diye milletin gözünde küçüldünüz iyice. Millet bu sevmiyor sizi. Bunu eski başkanınız yaptı.



    bakın bunlar uzar da gider. anlatılacak bir sürü konu var.


    Bu durumlar hep Fenerbahçe'yi küçük düşürmüştür.

    Ben fenerbahçenin avrupa maçlarında aldığı başarıları da takdir ediyorum. Severek de izliyorum. Onların başarısı hepimizin başarısı. Ama böylede bir gerçek var.


    neyse hızlı hızlı yazdım detaya girmek isterdim de çıkış saatim geldi. ofisi toparlayıp çıkacağım. Fenerbahçe neden bu durumda açıklıyorum!! 








  • Senin anlayamadığın nokta Fenerbahçe Spor Kulübünün Türkiye'nin en büyük camiası olması.

  • Yani bu yaptıklarınız büyük bir camia olduğunuz için mi? Fenerbahçe neden bu durumda açıklıyorum!! 

  • Git bunları yıllardır malum şahsı yalayan yöneticilerinize anlat. Sen şunu itiraf etsene galatasaraylıydı yöneticilerimizle topcularımızla çok içli dışlıydı. Neyse yazılacak çok şey var da siz en önemli şeyi kabul etmiyorsunuz.
  • -Rusher- kullanıcısına yanıt

    O yüzden mi feto patladıktan sonra şampiyon olamıyorsunuz?  

  • madro kullanıcısına yanıt

    Sizde bitmiyorki. Biri yoksa diğerinden devam..

    Her haltı yiyip yiyip . Birde mağdura yatmanız yok mu ??? Fenerbahçe neden bu durumda açıklıyorum!! (Z den sonraki u, a olacaktı yanlış yapmışlar.. :D)




    Agucuk gucucuk hanimiş şampiyon olacak takımın başkanı.. Fenerbahçe neden bu durumda açıklıyorum!! 


    Fenerbahçe neden bu durumda açıklıyorum!!


    4:00 dan itibaren. Altaylı : Bize bu rantı vereni içeri atarlar.' dedim, Dursun Özbek bana 'Hepsi kontrol altında!' dedi.”


    Fenerbahçe neden bu durumda açıklıyorum!!Sansürsüz Futbolyoutube
    🚨 Ali Koç'un Florya projesine dair işaret ettiği olayı Fatih Altaylı, 5 yıl önceki Galatasaray Mali Genel Kurulu'nda Dursun Özbek'in yüzüne bakarak itiraf etmiş! 💥 ” 'Bize bu rantı vereni içeri atarlar.' dedim, Dursun Özbek bana 'Hepsi kontrol altında!' dedi.” 🟡🔵 Sansürsüz Futbol'a hemen abone olmak için 👉 https://www.youtube.com/@SansursuzFutbol?sub_confirmation=1 📲 Instagram: https://www.instagram.com/futbolsansursuz/ 🤳 TikTok: https://www.tiktok.com/@futbolsansursuz 🎦 Facebook: https://www.facebook.com/profile.php?id=100095167167324 🐦 Twitter: https://twitter.com/FutbolSansursuz 🔥 Fenerbahçe'den her an haberdar olmak için Sansürsüz Futbol'u tüm platformlardan takip etmeyi unutma!
    https://www.youtube.com/watch?v=RmOGEhTPP9U



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cdemir -- 4 Mart 2024; 22:33:44 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.