Şimdi Ara

Fenerbahçe Beko | İlklerin takımı bir kez daha F4'te! (3150. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
85.287
Cevap
212
Favori
2.072.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
88 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31483149315031513152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Pana maçlarından önce de Fenerbahçe turu kesin geçer demişti . Ergin iyi bir koç , elindeki bütçeyle en iyi işleri yaptı . Ergin'in karakteri sorunluydu , önceden ortamı geriyordu şimdi ortamı ılımlı hale getirmeye çalışıyor . Kafasına birşey mi düştü bilmem de yaptığı bu hareketler çok iyi böyle iyi şekilde açıksözlülükle devam ederse herkesin saygısını kazanır .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: demisnikolaidis

    realdeki donçiç ilerde avrupa basketbolunun en iyisi olacak gibi duruyor yaşı da çok genç nba de bile iyi işler çıkartır

    dumduz topcu bir sey olmaz sisirmeyin

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BlackLead kullanıcısına yanıt
    Kompleks yapmadan açıklama yapmış bu sefer. Gregg Popovich de Obradovic'i över.





    http://www.socratesdergi.com/roportaj/obradovic/
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk


    quote:

    Orijinalden alıntı: İçen Arı


    quote:

    Orijinalden alıntı: eyoruk

    Bennet olmaz artık.Zaten uyum sağlama ihtimalini çok düşük görüyordum nitekim yanılmadım

    Reis senin ağzından olumlu bir şey çıktığını görmedim Fener ile ilgili

    O zaman düzenli bakmıyorsun yorumlara Doğruya doğru yani.Rakip takımlıyız diye cins cins yorumlar yapmam Neyse o

    Doğru hocam allahın var senin yine takıldım öylesine
  • ergin gs taraftarını kızdırmak için söylemiştir. o adamda mantık aranmaz
  • Üst üste 3 f4 rüya gibi...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baskonia-Cska maçını izledikten sonra Final Four oynanmasın kupa direk Cska'ya verilsin diye söylendim. Hakemlerde insan hatalar yapılabilir ama gözünün önünde olan şeyi çalmamak başka bir şey. Son 3-4 dakika Baskonia net şekilde doğrandı. Aklımda olan pozisyonları sayacağım.

    - Higgins'in ayağı kaydı. Baskonia topu kapmıştı. Hızlı hücumla 2 sayı atacakken, hakemler faulü verdi. Higgins 2 atış kullandı.

    - Hanga'nın dizine çarptı top hakemler ayak dedi. Hanga o pozisyonda smaça gidiyordu. Bu olay hakemin gözünün önünde oldu.

    - Larkin'in pozisyonunu herkes biliyor zaten. Çok net 3 atış ama yine es geçildi.


    Başka bir konuya değinmek istiyorum. Ben Fenerbahçe'liyim. Takımım için en iyisi neyse onu isterim. Daçka'nın f4 yapmasını isteyen Fenerbahçelilere anlam veremiyorum. Daçka seriyi 1-1'e getirdiği maçta 84 sayı atmıştı ve sadece 10 asist yapmıştı. Buradan adamların sürekli isolation oynadıklarını net çıkartabiliriz. Tabi bu şaşırtıcı değil çünkü sezon başından beri bunu oynuyorlar. Serinin 3.maçında 20 sayı geriye düştü Daçka ama geri geldi. Bu tip takımlar 20 sayı geri düşse de bir anda geri gelme potansiyeline sahip. Baskonia'da bu tip bir takım. Neyse anlatmak istediğim tek maç üzerinden oynanacak olan yarı finalde Daçka'yı karşımızda istemem. İsteyen kişilere de anlam veremiyorum.
  • Daçka 2 maçta da maçı tam çevirecekken saçma sapan hatalar yapıp evindeki maçları kaybetti ve Euroleague'e veda etti..Sağlık olsun,rakibimiz Real Madrid oldu.Finale çıkacağımızı düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real Madrid kolay lokma olur hayırlı olsun.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hakemler şampiyonluğu ne Efese verir ne Fbye :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakibi hafife almamak lazım. İnşallah yeneceğiz.
  • Efes'i çok sevmem ama F4'da karşımda Spanoulis ve Printezis gibi winner adamları görmektense Heurtel'i görmek isterim.Maçın gidişatı Olympiakos lehine ve evinde turu geçerler diye düşünüyorum.Bence her türlü Cska ile oynayıp rövanşı alacağız ama maçlar oynanmadan belli olmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Real maçı ortada bir maç. Hücum ribaund u vermezsek Real in şansı oldukça azalır. Fakat adamların kadrosu sanki hücum ribaund u için yaratılmış. Ayon, Reyes, Randolp, Hunter...Ozellikle Ayon gerçekten çok iyi bir oyuncu. Wilbekin' den tıpkı bir guard gibi top calabilecek kapasitede dengeli bir oyuncu. Real in uzunlarina bakıyorum bir tane savruk adam yok. Kadroları gerçekten çok iyi ve çok geniş. Korkulacak bir takım. Reyes in, Rudi nin tahriklerine ve cirkefliklerine misliyle karşılık vermemiz gerekiyor. Kesinlikle sert olmalıyız. Lull' e ayrı bir parantez açalım tabi. Bu sene çok formda. Rodriguez in eksikliğini aratmadı. Hatta daha üstüne çıktı. Müthiş delici ve dış atışları çok iyi. Ayrica zeki de. Ritm bulursa durdurulması çok zor bir oyuncu. Bence Real in iki kilit ismi var. Lull ve Ayon. Durdurursak Real de durur bu kadar basit. Banchde olduklarında Real çok zorlanıyor. İnşallah kazanırız maçı. Artık kupayı almanın vakti geldi. Ben takıma güveniyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • F4'deki en kek rakip Real. Carrol'u durdurursak zorlanmadan fişi çekeriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 207m

    Real maçı ortada bir maç. Hücum ribaund u vermezsek Real in şansı oldukça azalır. Fakat adamların kadrosu sanki hücum ribaund u için yaratılmış. Ayon, Reyes, Randolp, Hunter...Ozellikle Ayon gerçekten çok iyi bir oyuncu. Wilbekin' den tıpkı bir guard gibi top calabilecek kapasitede dengeli bir oyuncu. Real in uzunlarina bakıyorum bir tane savruk adam yok. Kadroları gerçekten çok iyi ve çok geniş. Korkulacak bir takım. Reyes in, Rudi nin tahriklerine ve cirkefliklerine misliyle karşılık vermemiz gerekiyor. Kesinlikle sert olmalıyız. Lull' e ayrı bir parantez açalım tabi. Bu sene çok formda. Rodriguez in eksikliğini aratmadı. Hatta daha üstüne çıktı. Müthiş delici ve dış atışları çok iyi. Ayrica zeki de. Ritm bulursa durdurulması çok zor bir oyuncu. Bence Real in iki kilit ismi var. Lull ve Ayon. Durdurursak Real de durur bu kadar basit. Banchde olduklarında Real çok zorlanıyor. İnşallah kazanırız maçı. Artık kupayı almanın vakti geldi. Ben takıma güveniyorum.

    Uzunlari iyi ama orasi bizim en guclu oldugumuz yer kaldiki vesely ve udohla eslemeleri cok zor vesely disardan oynayabilen 4 numaralari savunur randolp gibi ama onlar vesely nin yuksek postta aldigi toplari savunamazlar bu yuzden randolp ve reyes biraz geri planda kalabilir onlar için real icinde sikinti dis oyuncular lul u ayirirsak caroll disinda guvenilir ve istikrarli oyunculari yok , suanda avrupadaki acik ara en sizeli en sert en iyi savunma yapan takimiz bizim hucumda ne yapacagimiz onemli realmadrid kotu bi savunma takimi dis sutlarda isabet oranimiz vasati bile bulsa ben rahat gececegimizi dusunuyorum.. lul un yanina koyabilecegin 2. Bi oyun kurucu yok dixon in yapacagi baski onemli olacak uzunlari kisalara bagli uzunlar degil kendi skorlarini kendi yaratabilen uzunlar ama bizim uzunlarda herkesten 1 kafa yukarda oynuyor ozellikle savunmada ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu Real Madrid de final yolunda önümüze çıkıp duruyor 3 senedir..Ezip geçeceğiz yine olan o olacak.Şaka maka Cska ile final oynayabilirsek eğer;hikayesi,atmosferi,konsantrasyonu bambaşka bir maç olacak.İşte o zaman karşılarında sadece sıradan bir Fenerbahçe olmayacak..İntikam duygusuyla kavrulmuş,kocaman bir yıl boyunca bu maçı beklemiş bir Fenerbahçe olacak.Bunun ne demek olduğunu ise daha ilk çeyrek oynanırken sadece Cska değil tüm dünya fark edecektir..Şimdiden söylüyorum..Bu kupanın tek bir sahibi var.Aralarında ikinciyi üçüncüyü belirlesinler!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eğer finalde cska gelirse fener felaket haşlar gibime geliyor ama real bence çantada keklik değil geçen sene laboral çok zorlamıştı feneri real tüm gücüyle oynayacak her ihtimale açık bir maç olur
  • Dün izlediğim Madrid çok iyi değil, sadece iyi....
    Ama biz Madridi geçecek kadar çok iyiyiz....
    Gününde bir Fenerbahçe çok zorlanmaz.....

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi ne olursa olsun şu bilet fiyatları insin artık yaa.Gerçekten gördükçe moralim bozuluyo nolacak yanı bi 30 lira yapsanız zaten çatıdan izliyoruz bir de 80 lira para mı verecez

    Hiç indirebilme ihtimalimiz yok mu arkadaşlar bu fiyatları :/

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Final Four'u Sinan Erdem'e almak komik bir hata.

    Ya Abdi İpekçi yada Ülker Arena olmalıydı. Geçen senenin en hatalı kararlarından birisi.

    O salonda kimse maç yapmıyor. Fenerbahçe ve kalırsa Efes oraya adapte değiller.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 31483149315031513152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.