Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
96
Favori
4.061.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hesy-Ra kullanıcısına yanıt

    Szalai’nin yanına kaliteli bir stoper şart oldu.Lugano - Kjaer - Luciano gibi defans oyuncusuna ihtiyaç var bence


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesy-Ra kullanıcısına yanıt

    Lemos ikisinden de daha iyi hatta Sadık bile bu iki isimden daha iyi oynar. Futbol uleması taraftar yüzünden adam akıllı bir savunma izleyemedik. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 


    Bu taraftar ne istiyorsa o olsun artık karışmıyorum. Ali Koç'da kazık atsın bundan sonra ona da razıyım en azında taraftarı kendine getirir. Ozan'a kötü diyip Mert Hakan vitaminsizine iyi diyen var, Lemos'u beğenmeyip her maç sakat olan Serdar'ı veya kafa bile vuramayan Tisserand çöpünü mü öven, Ferdi'yi beğenmeyip her maç İrfan'ı kanat olarak izlemek isteyeni mi ararsın herkes var burada. Ozan Avrupa'ya gitmesin direk Beşiktaş'a gitsin, bizim taraftarın istediği de bu zaten çok bir şey bekliyorum.


    Biz burada başkanı değiştirelim, daha iyisini getirelim diyoruz. Adamlara bak ya boşa kürek çekiyoruz. Ali Başkan iyi dayanmış bu taraftara ben de diyorum 3 sene de niye böyle başarısız olduk. Twitter kapanmalı falan diyorlardı siyasetten dolayı bir ara ama iş futbola da yansımış. Bence derhal kapanmalı. Taraftarı dinleyen genç bir başkanımız var. Rakiplerin başkanları daha yaşlı ama taraftarı dinlemiyor. Saran'da genç o da gelse ilk iş taraftarı dinleyecek. Ali Koç bu taraftarı dinlemeden Giroud'u getirsin, ilk sene gol kralı olur, Mesut ise onunla beraber asist kralı olur.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hesy-Ra kullanıcısına yanıt
    Bu 11’in yapacakları kısıtlı. Fizikli ve hızlı takımların bizi baya zorladığını gördük mesela ama iyi kapanamayan kötü takımlara karşı baya iş yaptı.

    Kesinlikle sol kanada Valbuena, Perotti gibi bir oyuncu lazım mesela.

    Sol bek belki idare eder ancak sağ bek yetersiz. Gökhan’ın fit hali lazım mesela. Hem pas oyununda etkili olacak hem de hızlı olacak.

    Kesinlikle A kalite stoper lazım. Kjear tarzında bir stoper Szalai’ye çok iyi partner olur.

    Son olarak olmazsa olmaz tartışılmayacak bir santrafor lazım. Saf golcü lazım.

    Yani toplamda: 1 stoper, 1 sağ bek, 1 sol açık, 1 santrafor.

    Bu transferler nokta atışı olursa çok rahat ederiz. Ayrıca ihtiyaç dışındakilerin de elden çıkarılması lazım.

    Onlar da: Lemos, Tisserand, Ferdi, Sinan, Cisse, Thiam, Samatta, oynamayacaksa Gustavo, oynamayacaksa Novak, oynamayacaksa Gökhan.

    Bunlar haricinde para getirebilecek oyunculardan da: Ozan, İrfan, Szalai, Altay, Pelkas çok iyi teklif gelirse ve satılırlarsa yerleri tartışılmayacak isimlerle doldurulmalı.




  • Kaybedenler kulübünün yeni sezon forumuna hoşgeldiniz.

  • La Haine kullanıcısına yanıt

    Abdi İbrahim'in sahibi Nezih Barut .. Kişisel serveti 20 milyar dolar.. Koç Holding'in toplam serveti 3.5-4 milyar dolar.. Bu adam Ali Koç'a sadaka verir.. Fanatik Fenerbahçeli, öyle ki oğlunun adı bile Kanarya.. Camianın bir araya gelip bu adamı başkanlık için ikna etmesi lazım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEHET -- 16 Mayıs 2021; 23:57:14 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ribas0

    Sürekli bir şeyleri değiştirmeye çalışmak, adaptasyon için zaman tanımamak ahmakça. Fenerbahça başarıya aç ve muhtaç. Kendi büyüklüğünü unuttu, biz unuttuk. Ekonomi düşünecek dönem değil. Sen Muriqi vs satmayacaksın dikiş tutan herkesi 1 sezon oynayıp satamazsın abi..


    Emre Belözoğlu.. Adam bıçak sırtında aldığı takımı ilk deneyimini böyle yaşamayı o da istemezdi ama 10 maçta 7g, 2b, 1m.. Daha n'apsın? Kimi istersiniz? Erol, Aykut.. Bu ülkede motivasyon bağırma çağırma önemli bu ikisi de çok pasif. Emre B.'nin ikili diyaloğu da futbol bilgisi de iyi. Hem de yeni modern hocalar gibi basın toplantısında futbol yorumlarını da beğendim.


    Ona mı sabredicez buna mı diye diye.. Abi siz sabretmiyorsunuz ki ama seve seve 7-8 senedir kupanın k'sini bile göremiyorsunuz bu tez canlılık sizin büyüklüğünüzü götürdü.


    Şu şartlarda Şenol Güneş gelemiyorsa Emre Belözoğlu en iyi seçenek demiyorum tek seçenektir. Aynen getir oradan bi yabancı o alışana kadar yine bi sezonu heba et sonra tekrar değiş sakfjkasjf.. Çok garip çok.. Türkiye halkı zor..

    Yazdıklarınızın altına imza atarım hocam.kac senedir böyle bir taraftar ahlakı türedi.eylul den basliyor teknik direktör istifa etsin muhabbeti.rakip taraftarlar organize ediyor diye düşünüyorum.bizimkilerde alet oluyor.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi universty3 -- 17 Mayıs 2021; 0:6:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

    35 yaşındaki Biglia'i isteyen şuan ki belirsiz Teknik Direktörümüz mü? Yoksa alo ben emre abin mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: FurkanCoban



    35 yaşındaki Biglia'i isteyen şuan ki belirsiz Teknik Direktörümüz mü? Yoksa alo ben emre abin mi?

    sosa gidici anlaşilan

  • karagümürkten bigliayi değil karagümrüğün hocasini al emre

  • -ÖZEL | Fenerbahçe, Lucas Biglia’yı kadrosuna katmak için girişimlere başladı.


    -Emre Belözoğlu, Fenerbahçe yönetiminden resmi teklifi bekliyor. Sivasspor maçı öncesi 3 yıllık sözleşme planlanıyordu. Sivasspor maçından sonra resmi bir gelişme yaşanmadı. Yakında durum netleşir.


    -Filip Novak’ın sakatlığı tam anlamıyla düzelmedi. Uzun süredir fit hale gelemedi. Milli takım öncesinde yurtdışındaki doktoruna muayene olacak. Yeni sezonda teklif gelirse Novak ayrılır.


    @Yağız Sabuncuoğlu

  • FurkanCoban F kullanıcısına yanıt

    Emre TD olarak kalacak diye açıklasın da hesabı çizeyim 1 seneliğine

  • Ruhsuz ve bazı yaşlı futbolcular gitmeli, defans, kaleci ve forvet sil baştan ....alex teknik kadroda olmalı, takım yabancilari ayni milli takımdan olmalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TEHET kullanıcısına yanıt
    Biglia yaşlı değil mi ne yapacaz onu zaten Sosa ve Gustavo var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Emre’ye 3 yıllık sözleşme he? İyiymiş.
  • emreye 3 senelik kontrat teklif edeceklermiş böyle bir şey olursa yazıklar olsun
  • sosa gustavo ayrılacak muhtemelen. ali koç başkan olup yine bu seneki gibi 1 yıllık kadro kuracak bence. şampiyon olamazsa olağanüstü kongreye gidip bırakacak gibi.

  • FurkanCoban F kullanıcısına yanıt
    Yahu ne Biglia'sı. Sosa'dan akıllanmadılar mı yeter artık takımda 30 yaş üstü emeklilik ikramiyesi için gelecek futbolcu görmek istemiyorum. Ortada td yok, başkan seçilmemiş saçma sapan transfer hamleleri yapılıyor. Kanser sebebisin fenerbahçe

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.