Şimdi Ara

⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
110.081
Cevap
96
Favori
4.061.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
183 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adjustik

    malesef yapacak bir şey yok o konuda transfer yapmak için sattığın kadar al kriteri elimizi kolumuzu bağlıyor bu yetmezmiş gibi birde tff nin saçma limiti ile uğraşıyoruz


    yada adam satmayıp tamamen kiralama yada serbest oyuncu alacağız


    bana kalsa altayı szalai yi satmam ozan pelkas satarım lemos sinan gg novak gustavo(maaş yüzünden) cisse samatta dan kurtulurdum buradan açılan limit ve ozan pelkas bonservisiyle bir şeyler yapmaya çalışırdım



    Alıntıları Göster

    Harun ve Oytun'un sözleşmeleri bitiyor bence sözleşme uzatılmamalı. Ortalama seviyede 2.kaleci ve altyapıdan 3.kaleciyle devam edilmeli.


    Defans hattında Tisserand, Lemos, Sadık, Novak ile yollar ayrılmalı.


    Orta sahada Ozan'a iyi teklif varsa satılmalı ama ortalama bir teklif gelirse satılmamalı çünkü yerini dolduramayacağımıza eminim. Gustavo konusunda tamamen katılıyorum. Sosa ve MHY ile de yollar ayrılmalı.


    Thiam, Ferdi, Sinan ve Samatta bu kulüpte oynayamaz. Ferdi ne kadar fizik olarak kendini geliştirmiş olsa da çok çabuk parlayıp sönüyor. İyi bir yedek olur ama Ferdi'ye yazık olur.


    En kemik kadro bizde diye düşünüyorduk ama çok eksiğimiz var. Yine sil baştan kadro kuracağız.





  • The Unforgiven T kullanıcısına yanıt

    @The Unforgiven Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum. ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵 

  • Fenerbahçe’nin kiralıktan dönecek oyuncuları


    Zanka

    Frey

    Berke Özer

    Barış Alıcı

    Kemal Ademi

    Allahyar Sayyadmanesh

    Oğuz Kağan

    İsmail Yüksek

    Nabil Dirar

    Murat Sağlam

    Barış Sungur

    Serhat Ahmetoğlu

    Muhammed Gümüşkaya


    Berke, Oğuz Kağan, İsmail Yüksek harici çöp. Allahyar'ın bizde kalacağını düşünmüyorum, muhtemelen transfer olur.

    Frey, Fenerbahçe kadrosunda yer almak istiyorum diye açıklama yapmış. Eski takımına dönen bir futbolcudan farklı açıklama yapması beklenemez zaten.





  • meşazım bulunsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Unforgiven T kullanıcısına yanıt

    o kadar yap boza gerek yok bence

    harun gider

    tisserand yedek olarak kalabilir bence sadık lemos novak gitmeli

    gustavo gider yüksek ihtimal

    ozan 15m altına satılmamalı

    sosa-mhy-ferdi konusunda kararsızım belki kaliteli bir hoca ile fark yaratırlar bilemeyiz ferdi üstelik gelişime açık daha

    thiam sinan samatta cisse ile yollar ayrılmalı

    pelkas 12-13m üstü teklif gelirse satılmalı


    ozan-pelkas dan en az 25m euro gelir elde edebiliriz gitmesini istediklerimizi de eklersek güzel bir maaş boşluğu açılıyor


    kalan takımda şöyle oluyor


    gk / altay

    stp / tisserand szalai serdar

    bek / nazım caner

    mos / irfancan sosa mhy

    oos / mesut

    sağ / osayi

    sol / ferdi perotti

    kanat/santrafor valencia

  • adjustik kullanıcısına yanıt

    Tisserand'ı yedek olarak kabul edebilirim ama hiçbir zaman güvenemem. Ligimize göre çok yumuşak ve hamlesi yok. Serdar'ın kadro dışı bırakılacağı, gönderileceği konuşuluyor ama ligimizi ele alırsak gayet yeterli bir stoper.


    Sosa'yı ilk 11 olarak düşünmemeliyiz. İyi oyun açıyor, top dağıtıyor ama yaşından dolayı da ağır işleri kaldıramayacağını hepimiz biliyoruz. Genç birisini bulmalıyız.


    Özil olduğu sürece Pelkas'a yazık olur. İyi bir sezon geçirmişken güzel teklif gelirse satılmalı. Özil'e bir şey olursa İrfan 10 numara oynayabilir.


    Bence sağ kanatta osayi olmaz. Açık oynayan Anadolu takımlarına karşı çok iş yapar ama kapanmayı bilen takım karşısında hiç oynayamıyor. Bitiricilik ve pas konusunda da çok başarısız. Sol kanatta Ferdi ve dönerse Perotti iyi iş yapabilir ama sağ kanattan hiç verim alamayız. Bize net 8 gol 8 asist yapacak sağ kanat lazım.

    ⭐⭐⭐⭐⭐ Fenerbahçe 2021 / 2022 Sezonu - [ANA KONU] 🟡🔵

    3 yılda yapılan transferler ortada. Bu kadar isim arasından tek tük başarılı adam seçebiliyoruz. Karambole yönetilen bir süreç var ve bu sezon da aynısı olacağına eminim. Yanlış transfer yapma şansımız artık yok.


    Adamların sakat diye aldığı Aboubakar bakar 29 maç 16 gol 5 asist

    Basketçi dedikleri Larin 44 maç 23 gol 6 asist

    Sakat dediğimiz Falcao 18 maç 9 gol 2 asist

    Mısır'dan geldiğinde tutmaz dediğim Mohammed 21 maç 11 gol


    Cisse 28 maç 5 gol 2 asist

    Valencia 35 maç 13 gol 5 asist

    Samatta 30 maç 6 gol


    Bunların üçünü topladığımızda Larin'den 1 gol fazla atmış oluyoruz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Unforgiven -- 16 Mayıs 2021; 20:2:33 >




  • La Haine kullanıcısına yanıt

    Hangi takımda?

  • The Unforgiven T kullanıcısına yanıt

    valla mesutlu sistem oynayacaksak mecburen 4231 4312 352 oynaman gerekiyor 4231 ve 4312 dede mesutun arkasında sosa irfan koyarsan orta saha adamlar elini kollunu sallaya sallaya geçer o yüzden gustavo kalacaksa maaşını indirmeli yada yollanıp yerine her türlü çapa 6 numara ile oynamamız şart mesela bak gs ye bjk ye çapa 6 no josef taylan oynatıyor bjk bu yetmezmiş gibi birde atiba oynuyor 8 noda bu adamda 6 no çapadan bozma ama işte hücumda fark yaratan oyuncu olduğu için göze pek batmıyorlar bizde fark yaratan oyuncu olmadığı için çok göze batıyor bizdeki 6 numaralar


    ben mesela 352 yi güzelce oynatacak hoca istiyorum


    altay

    serdar szalai transfer

    ciğersizkanatbek transfer irfancan ciğersizkanatbek

    mesut

    transfer(pivot) valencia

  • Sürekli bir şeyleri değiştirmeye çalışmak, adaptasyon için zaman tanımamak ahmakça. Fenerbahça başarıya aç ve muhtaç. Kendi büyüklüğünü unuttu, biz unuttuk. Ekonomi düşünecek dönem değil. Sen Muriqi vs satmayacaksın dikiş tutan herkesi 1 sezon oynayıp satamazsın abi..


    Emre Belözoğlu.. Adam bıçak sırtında aldığı takımı ilk deneyimini böyle yaşamayı o da istemezdi ama 10 maçta 7g, 2b, 1m.. Daha n'apsın? Kimi istersiniz? Erol, Aykut.. Bu ülkede motivasyon bağırma çağırma önemli bu ikisi de çok pasif. Emre B.'nin ikili diyaloğu da futbol bilgisi de iyi. Hem de yeni modern hocalar gibi basın toplantısında futbol yorumlarını da beğendim.


    Ona mı sabredicez buna mı diye diye.. Abi siz sabretmiyorsunuz ki ama seve seve 7-8 senedir kupanın k'sini bile göremiyorsunuz bu tez canlılık sizin büyüklüğünüzü götürdü.


    Şu şartlarda Şenol Güneş gelemiyorsa Emre Belözoğlu en iyi seçenek demiyorum tek seçenektir. Aynen getir oradan bi yabancı o alışana kadar yine bi sezonu heba et sonra tekrar değiş sakfjkasjf.. Çok garip çok.. Türkiye halkı zor..





  • Şey mi dostum Yine yangınlar yine biz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda Fenerbahçe taraftarı açık ve net olarak kelle istemektedir. Takımdaki çöpler gitmeden ve Emre'nin yanında Volkan, Aurelio kimi adamlar olduktan sonra, yönetimin taraftarı dikkate almadığını bile bile niye destek vereceğim ki.


    1- Takımdaki çöplerin durumu , Satılma potansiyeli olan oyuncuların iyi değerlendirilmesi vs.

    2-Emre kalırsa yanındakiler kim olacak, ( bence gitmeli ) giderse komple ekibiyle beraber yabancı bir TD.

    3-Ne oynadığı hangi mevkide oynadığı belli olmayan pozisyonsuz oyuncuların transferinin durması


    Gibi durumlar devam ettikten sonra bu takımı kim tutarsa erken yaşta kanser olmaya ant içmiştir.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Lawagolem

    meşazım bulunsun

    Burada hocam



    eski bir forum esprisidir vurmayın

  • adjustik kullanıcısına yanıt

    Mesutsuz bir kadro düşünmek imkansız. Kadronda bu kadar büyük yeteneği ve beklentisi olan adam varsa takımı onun üzerine kurmalısın. Mesut eski günleri kadar olmasa bile biraz hareketlense bu ligde üst düzey işler yapar.


    Türkiye şartlarını düşünürsek yine 4231 oynayacağımızı düşünüyorum. Bence bu saatten sonra Gustavo'dan faydalanamayız. Aylar önce Lyon haberleri vardı keşke o zaman satsaydık, 6m euro gibi rakamlardan bahsediyorlardı.


    En büyük eksiğimiz skorer kanat ve net bir forvet. Valencia ciğersiz olduğu için 352'de pivotu çok rahatlatır. Vedat'ı kiralarsak ve uyum sağlayabilirlerse güzel skor üretirler diye düşünüyorum. Tekli forvete geçtiğimiz maçlar olursa kanat veya yedek forvet olarak da değerlendirebiliriz.


    Visca'nın geleceğini söylüyorlar. Uzun süre sonra elimize geçen skorer bir kanat olur. En büyük eksiklerimizden birisi kanatlardan hiç katkı alamıyoruz.





  • Çok fazla transfer yapmak vs ahmaklık olur.


    Altay; Nazım, Szalai, Tisserand, Caner; Ozan, İrfan, Mesut; Pelkas, Valencia; ?


    Şu kadronun bi' tane forveti eksik.. O olsa şu an 20. şampiyonluğu kutluyorduk. Fanteziye gerek yok kemik kadroyu bozarsa yine satıp almalar başlarsa daha da takip filan etmem bu takımı.

  • Hesy-Ra kullanıcısına yanıt

    Tisserand kadroya bile almam,yaptığı hataların haddi hesabı yok


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

    Serdar'dan iyi. Yeniden stopere para vermenin aramanın arayışa girmenin mantığı yok, Tisserand'a güveneceğiz. Böyle kolay adam harcama huyundan da vazgeçeceğiz. Tabuları kırmak için son şansı Ali Koç'un. Tribündür sosyal medyadır efendime söyleyeyim yok serdar ali bilmem ne tırışkadır hepsine kulak tıkanacak abi..

  • quote:


    Transferde Anderlecht, Genk, Hamburg ve Osasuna ile adı anılan Michi Frey, "Belçika'da özgüvenim yeniden yerine geldi. Hayalim hala Fenerbahçe'de ilk 11'in düzenli bir üyesi olmak." ifadelerini kullandı.

    Frey, "En acil ve en büyük dileğim, Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte şampiyonluk kazanmak. Ben futbol oynamak ve eğlenmek isteyen biriyim. Ancak, böylece mutlu olabiliyorum. Sıkı çalışma ve sabırla her şeyin mümkün olacağına inanıyorum."




    32 maçta 17 gol 4 asist yapmış.
    Bu adamın ilk 11 oynaması bizde zor ilk 11 de oynamazsa etkili olamayacak gibi. 2-3 milyon veren varsa satsak iyi olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mesut'u kim istiyorsa alsın bu takıma kendini kanıtlamak için oynayacak adamlar lazım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sezon fakirin ekmeği

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.