Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (4215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.178.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 42134214421542164217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

    Sosyal medya da defansta Gökhan-Serdar-Tisserand-Szalai orta saha MHY-Sosa önlerinde Mesut solda Pelkas, sağda Osayi, forvette Valencia olduğu yazılıyor dünden beri hayırlısı bakalım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian



    Alıntıları Göster

    İrfıncın ı fıtığrıfı 3 ay ınce ıttı. Gızümün ınınde ıldı abi ılay.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Akşam farklı kazanırız. Gecenin adamı da Samatta olur.  

  • Mhk son kozunuda oynayarak var hakemi olarak cüneyt çakırı atamış. attığımız goller iptal, penaltılar yok hükmünde olacak

  • Bu gruba İrfan da dahil olduysa,bu grubun başı net Emre'dir.
  • tachyon kullanıcısına yanıt
    O adam kendi maçını bile izlemiyor , Sen MM yi izlediğini mi sanıyorsun ? Ya da izlese anlayacağını ? Zaten aklı selim olanlar yorumunu yapmışlar burada onunla ilgili , arkadaşı da ciddiye almamış hiçbiri, tavsiyem siz de almayın .
  • bir futbolcu transfer edildiğinde onun karakterine laf edenlere "evinize damat mı alıyorsunuz" diyenler şimdi neler hissediyor. futbol oyuncu gücünün kafasının üstünde yazdığı bilgisayar oyunu değil. hatta en başta karaktere bakacaksın. erol'un şamar oğlanı yapılacağı 2 yardımcıya izin verilecek vs. olaylarında belliydi. bunlar hep yazıldı. bir arkadaş inatlaşmaya gerek yok demiş. doğru, tüm kadroyu gönderecek halin yok da, yeni getirdiğin hocaya da aynısı olursa ne olacak? nereye kadar inatlaşmaya gerek yok? balık baştan kokar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vitor kalsaydı en azından 1 tane daha şampiyonluğunuz vardı. Fenerin oyunundan tek çekindiğimiz sene o seneydi. 74 puan toplayan monacoyu nerdeyse eleyecek adamı neden gönderdiler anlamak güç. Vitora potansiyelli gençleri ver deli gibi top oynatır bu ligde. Volkan şen yerine basit oynayan daha akıllı bir adam olsaydı o sene şampiyon olacaktı. Vitorun oynattığı oyun bugünkü fenere en az 4 5 atar.

  • Orta saha çok kaliteli ama oyuncuların birbirleriyle uyumu 0.


    Gustavo-İrfan-Mesut oynasa kim koşacak? Oyuncu tipi olarak Emre-Gustavo-Kruse orta sahasından farkı yok. Elek oluyorduk. Mesut kariyerinin zirvesinde, Real Madrid gibi bir takımda bile arkasında 2 ön liberoyla oynuyordu.


    Gustavo-Ozan-Mesut/Pelkas oynasa Mesut'a topu kim ulaştıracak?


    Gustavo-Ozan-İrfan çıkacak en uyumlu orta saha olur. Bu durumda Mesut niye alındı, Pelkas'a ne olacak?


    Orta sahalar temposuzsa başarı elde etmek çok zor artık. Eğer Mesut bize Avrupa'da maç kazandıracak seviyeye gelebilecekse arkasına 11-12 km koşacak adamlar lazım. Ligde sorun olmaz da Avrupa'da Josef gibi bir adam gelir, tek başına döver orta 3lümüzü.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımda gruplaşma varsa Başkan gerekeni yapmalı a dan z ye kim varsa ismine vs bakılmadan gönderilmeli yeter bu takimin abilerden çektiği.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Skor tahminleri alalim
  • 3-1 yeniliriz.
  • Ben bu inadı anlamıyorum ne hocanın arkasında duruyorsun ne de karşısında duruyorsun. Ya kov hocayı ya da bu çeteyi kim varsa kadro dışı bırak. Ts maçı da bence büyük bir hezimet olacak. Sırf kötü yönetimden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam kazanır mıyız kaybeder miyiz bilmiyorum. Kaybetmemiz daha olası görünüyor. Kazanmamız için büyük şans lazım. Açıp izleyesim de yok.

    Sakatlar iyileşince takım düzelir diye ümitlenmiştim ama caner sağolsun takımda çıkardığı kaos ile daha büyük bir sorunu önümüze bıraktı. Kaybedersek eğer maç sonunda caner , mhy, volkan ve emre ile yollar kesin ayrılmalı.

    Başkanı da ne kadar sevsem de bu işi bilmiyor. Takımı ayağa kaldıracak bir başkan lazım. Hoca bulunduğu an erol ile de yollar ayrılmalı. Galip gelsek bile erol emre caner ve volkan 4lüsü bu takıma zarar veriyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-82AD9505E

    1 yıldır oynamıyor. Oynayabilecek durumdaysa neden Avrupa'dan bir tane bile teklif gelmedi? Bırakın Allah aşkına. Yıllardır aynı şekilde kandırılıyorsunuz. Zamanında bunu Aziz Yıldırım iyi yapıyordu, Ali Koç da başladı. Atıyorlar ortaya içi geçmiş yıldız, sizi küçük çocuk gibi oynatıp uyutuyorlar. İlk geldiği hafta burası fotoğraflar ile doldu. Bunu kendine yakıştıran insanlara yazık.

    mesut özilin geçmişte neler yaptığının, ne kadar iyi kariyeri olduğunun benim için de önemi yok...hatta benim için 1 yıl oynamadan değil... oynamış olarak da gelseydi farketmezdi ben sahaya bakarım fenerbahçede neler yapabileceğine


    sizi bu kadar isyan ettiren şans bulduğu maçlardaki durumu mu? mesutun tekniğinde, gücünde ve oyun zekasında bi gerileme mi hissettiniz? o yüzden mi ?





  • quote:

    Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

    Berat tek başına ezer bu ortasahayı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alpha Centauri kullanıcısına yanıt

    Mhy ve sosa ikilisi orta saha da oynayacaksa maçı izlemeye gerek yok. En az 4 gol yeriz tarihi hezimet yaşarız... Bu kadar ....ca bir kadro tercisi olamaz ya şuna bak 3 tane 10 numara ile kadro mu kurulur? Çıkar alpyapıdan birini koy ön liberoya ya. Göztepeye yenildik. Genç bir ön libero ile oynasaydık ne kaybedecektik. Göz göre göre mağlubiyet kadroau yapılmış  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse sana haaland dan iyi forvet demedi. 23 yaşında parlak bir çocuk. Avrupa'nın en iyi oyuncusu sözünü ne ben kullandım ne de kimseden duydum.
    Ben konuyu artık fazla uzatmayacağım. çok çeşitli özellikleri olan kaliteli bir futbolcu. Sana göre belesci ( aslında senin kucumsedigin bu özellik gole yakın olmak, golü hissetmek, topa yakın olmak diye kaliteli oyuncular için kullanılan bir tabirdir. Kimse belesci demez yukarıda yazdıklarımı kullanırlar.) ama kalitesini takdir ediyor herkes.
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt

    Gustavo ve Ozan yazın ayrılacaklardır. Yerlerine 1 tane as 1 tane de yedek olmak üzere iki tane box to box getirirler artık diye düşünüyorum ama herşeyden önce takımın hocasının kim olacağı önemli, çünkü oynayacağı oyun stiline o karar verecek. Eğer bu belirsizliği transfer dönemine kadar sürdüreceksek demekki transferleri hoca değil sportif direktör kendi kafasındaki duruma göre yapacak. Bunu senelerce yaptık pek verim alamadık. Eğer merkezde Gustavo'nun yerine daha çok koşan baskı kurabilen top alabilen bir oyuncu getirirsek. Transfer-İrfan ve önlerinde Mesut iş yapacaktır. Çünkü İrfanda Mesutta teknik kapasitesi yüksek oyuncular ve İrfan da o kadar durağan-temposuz bir futbolcu değil. Bizim için önemli olan durum İrfan'ın yanına koyacağımız arkadaşın tek düze bir oyuncu olmaması, hem koşacak fiziki mücadele edecek hem de pas atabilecek. Ben bunu Gustavo ve Ozan'ın ayrılacağını varsayarak yazıyorum.


    Pelkas konusunda ise yapacak bir şey yok. Yedek kalma ihtimalini yüksek görüyorum. Tabi gelecek hoca bu kanatta olur ben bunu iyice işlerim daha da iyi hale getiririm sürpriz bir kanat yaratırım derse ona bir şey diyemem. Kısacası her şeyin sonu hocaya bağlanıyor. Bu sezonu da şimdiden kapattığımızı düşünüyorum. En azından yeni hocayı erken getirirsek o kadar hızlı yeni sezon planlaması- transfer planlaması yapılacaktır.


    Bu konuştuğumuz konularda stoperlerin kim olacağı forvetin kanatların kim olacağı da çok önemli eğer iyi bir plan kurulursa İrfan ile Mesut'un aynı anda sahada olması bize bir zarar sağlamaz. Galatasaray'ın da merkezi fiziki olarak kuvvetli değil ama elde orta seviye işleyen bir plan var. Güzel de bir santrafor getirince oynamaya başladılar.





  • 
Sayfa: önceki 42134214421542164217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.