Canlı Yayın
Apple yeni iPad’leri tanıtıyor - Türkçe Simultane Çeviri ile Canlı Yayın
Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (4151. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.178.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41494150415141524153
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alprn46

    Hayır size cevap olarak yazmadım.

    Göztepe 10. Dk da halısahada atamayacağı bir golü attığı için topla oynadık.İnsanlarda Erol'un oyun anlayışını değiştirdiği için kaybettiğimizi iddia ettiler onlara istinaden yazdım.

    Benim Erol Bulut'la bir problemim yok,kadro kalitesi kötü olduğu için Emre sportif direktör olduğu için bu takımın başarısız olduğunu iddia edenler futboldan bir halt anlamıyor benim gözümde.

    Beşiktaş en güzel örneği,Sergen ders verdi herkese.Yönetimle ters düştü Vida,Ljacic gibi oyuncuları kadro dışı bırakıp adam etti,elindekilerden sonuna kadar faydalandı.Necip'e 5 yıl sonra, Nsakala'ya ilk golünü attırdı hemde Kadıköyde helal olsun ! Erol Bulut'da sağ bekte Gökhan'ı oynattı.Mecbur bırakıldıysa ve karakterliyse istifa eder , böyle bir durum yoksada kaybetmesi normal kafası basmıyor der geçeriz.

    hocam haklı olduğunuz yerler var da göztepe maçına zaten farklı bir oyun anlayışıyla çıktık ki?Golden önce Altay hariç bütün oyuncular rakip yarı sahadaydı(hurra yüklenmişiz) önceden böyle bir şey hatırlıyor musunuz?Hop kolay bir kontra ve golü yedik .Ayrıca golden önce adamlar bir tane daha çok net buldu yine kontrayla onu da Altay çıkardı.Erol bulut önceki maçlarda takımın boyunu çok uzattığı için eleştiriliyordu maçın başında da aksine kısalttı ve gol yedik.Hocanın da ortası yok ona katılıyorum ama adamın bildiği oyun az pozisyon verip sağlam durup hızlı çıkarak gol aradığın oyunsa sen o adama bir şey diyemezsin ki?Getirmeseydin madem derler.

    Ha ama kadroya kötü demem lig için fazlasıyla yeterli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Be4die kullanıcısına yanıt
    Puan durumundaki pembe tablo kaybolunca nasıl savunacaksınız acaba ?
    Erol iyi bir insan ama her haliyle ben küçük takım hocasıyım diye bağırıyor işte.
    Bu işlerde erken tedavi hayat kurtarır, 2 maç daha kaybettikten sonra hayrını gör.
    Yukarıda yazdığın Göztepe maçına farklı bir taktikle çıktık demen bile olayın kanıtıdır, sen çıkar takır takır topunu oynarsın, Göztepe şu bu sana önlem alır, büyük takım budur. Anadolu takımı gibi top oynuyoruz başından beri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 23 Şubat 2021; 14:21:46 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rwenzori

    Puan durumundaki pembe tablo kaybolunca nasıl savunacaksınız acaba ?
    Erol iyi bir insan ama her haliyle ben küçük takım hocasıyım diye bağırıyor işte.
    Bu işlerde erken tedavi hayat kurtarır, 2 maç daha kaybettikten sonra hayrını gör.
    Yukarıda yazdığın Göztepe maçına farklı bir taktikle çıktık demen bile olayın kanıtıdır, sen çıkar takır takır topunu oynarsın, Göztepe şu bu sana önlem alır, büyük takım budur. Anadolu takımı gibi top oynuyoruz başından beri.

    Yemişim pembe tablosunu ben bunları yazınca erolcu gibi oluyorum ama alakam yok zaten 4 senedir ersuncu oldum erolcu oldum aykutçu oldum Fenerbahçe taraftarı doğru hamle yapacak zamanı bilmiyor yönetim de taraftarın ağzına bakmaya devam ediyor.Geçen yıl gelecekti yabancı hoca o treni çoktan kaçırdık biz.Ben niye şampiyonluk yolunda tek umut diyorum çünkü yeni hoca takıma getirilene oyunculara alışana kadar 1 ay geçer o sırada da bjk ya da gs hangisi şampiyon olacaksa aradan sıyrılır gider...

    Neyse izleyelim görelim erol bulutun da öyle mükemmel bir hoca olmadığının herkes farkında ama asıl sorun taraftarın kafa yapısında bu kafa yapısı değişmedikçe bir şey olmaz bizden.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • porsux P kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Be4die kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum zaten karar verenlerde problem var.Erol Bulut'u tanımam etmem ama Beşiktaş,Galatasaray,Konyaspor,Yenimalatya,Hatayspor,Karagümrük,Denizlispor o kadar çok rezalet varki soğudum bu donuk adamı kenarda görmekten.Maçtan sonrada saçma sapan,insanı irrite edici konuşuyor.

    Adam ısrarla Gökhan Gönül'ü oynattı sezon başı Beşiktaş maçını verdi.Necip'ten Nsakala'dan gol yedirtti.Pelkası ezberlemiş gibi sürekli 70 de çıkarıyordu dalga geçtiler en kötü oynadığı kupa maçında oyundan almadı.Bu adam teknik direktör falan değil benim için.Takımda kadro dışı bırakılan biri bile yok.

    Erol bulut Galatasaray'ı elemeseydi geleceğinide düşünmüyorum zaten.Camianın içinden Fatih Terim bulmaya çalışmaya gerek yok.Hele Avcı'nı yetiştirdiği adamı hiç getirmem bana kalsa iş.Odana astığın fotoğrafla böyle rezil olursun işte.

    Taraftarda sıkıntılı dediğiniz gibi Erol gelecek Fatih kaçacak falan diyorlardı komedi.Şimdide istifa diyor aynı kişiler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  •  

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

    Yaw ne var bunda boyle akrabasi olanin sirti yere gelmez diyoruz. Kaldiki kuzeni Volkan da Fenerbahcelidir. Fatih Terimde kizini fanatik Fenerli Volkana vermistir. Yasi biraz ileri olanlar bilir ki Fatih Terim de Galatasaray a imza atana kadar Fenerlidir. Fenere imza atmak istemistir ama olmamistir bugun vedat mert hakan vs olaylari gibi. Bu arada 60 li 70 li ve 80 li yillarin sonuna kadar yani derwall gelene kadar. Fenerbahcenin taraftar sayisi Galatasaray in 4-5 kati vardi Benim gibi nadirdir Gs nin basarili olmadigi zamanlarda Gs li olan kisi sayisi.



    Alıntıları Göster

    Ortalık zaten karışık, sen geliyorsun Emre'nin Fatih Terim'in kızının ailesine hediye ettiği ev haberinin resmini atıyorsun. Senin bu yaptığına hedef göstermek denir. Kendi konunda paylaş ne de olsa taptığınız Fatih Terim'in kızına hediye etmiş yani sizi de ilgilendirir. Paylaşmayın, sizden gelecek hayır gelmesin.. kendi konunuzda ne paylaşıyorsunuz paylaşın...





  • Çare şudur Ozan'ı satıp ondan gelen tüm parayı yabancı Teknik Direktör getirip ona ve ekibine harcayacaksın 1,5 yılda yani diğer sezon sonunda anca şampiyon oluruz.


    Bu sene şu Trabzon maçında 3 puan harici bir sonuçta biter, şu an da bitmiş gibi bir hava var ama oynanan futboldan umudu kestiği için yoksa yarışta takım. Ama benim de umudum yok. Trabzon maçındaki futbola göre netleşir olaylar.

  • Be4die kullanıcısına yanıt
    Erol ile şampiyon olunamayacağı maalesef o kadar bariz ki. Futbolcular bile buna inanmıyor, lig sonuncusu bizden daha coşkulu, isteklidir.

    Hata zaten Erol ‘ un tercih edilmesi, Anadolu takımında başarılı olan herkes büyük takım hocası olabilir mi.

    Lige alışma, oyuncuları tanıma diye bir şey yok. Bunlar hoca değişiminin önünde engel değil. Birde ligi tanıyana kadar diye bir şey var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 23 Şubat 2021; 14:39:37 >
  • Arkadaşlar okuduğunuzu anlamıyor musunuz? Kimse Emre gelsin falan istemiyor, diyoruz ki hocayı kovdun, düzgün bir hoca ile anlaş mesela Favre, Spaletti boşta bir sürü hoca var bunlardan biriyle anlaş, iyi bir antrenör ekibi kur ama yok sen bunu yapmayacaksan sadece Erol Bulut'u kovup başka hoca getireceksen değişen bir şey olmaz. Topçular Spaletti'yi de yer, Favre'yi de yer ya komple değiştirsinler ya da hocayı kovup Emre'yi getirsinler görelim.


    Çok basit. Kimse Emre gelsin istemiyor, bunları okuyunca anladığınız bu mu gerçekten? Emre gelmesin, antrenöründen, sağlıkçısına herkes kovulup iyi bir hoca ve ekiple anlaşılsın.

  • size tek bir soru soracagim. futbolcusun, basketcisin, matematikcisin vesaire. odana kimin resmini asarsin? alaninda en buyuk olanin , hayrani oldugun ornek aldigin kisinin resmini asarsin.


    fatih terim arsenalden kupa aldi gidin bakin bakalim fatih terimin odasinda arsen wengerli fotosu var mi? adam onlara kendini denk goruyor. fatih terim kendini moruinhoya guardiolaya denk goruyor ve kafasini kessen onlarin resmini duvarina asmaz. ha sen fatih terimi begenmeyebilirsin ama adamin bir durusu var.


    erolun tum vizyonu hayali ufuk noktasi fatih terim ve onu yenebilmekmis meger. adamin olay ufku bu. otesi yok iste.


    dusunsene fatih terim ya da zidane gitse city yense gidip guardiolaya boyle edepsiz hareket yapar mi? yapmaz . velev ki hareket kazara oldu yanlis anlasildi bunun resmini odasina asar mi?



    hani ucuncu ligten bir takim galatasarayi yener kupada da adamlar icin bu extrem bir durumdur bunun resmini klupte bir yerlere asarlar. eyvallah assinlar.


    erol falan daha cok coluk cocuk. fatih terimin karsisinda diz cokup tovbe isteyecek adam erol. gelmis burda erol buyuk takim hocasi mi diye konusuyorsunuz ya. tam komedi.





  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    Emre gelirse birdaha gitmez. Önümüzde Kocaman örneği var.. bu yüzden kimse istemiyor. Aynısı Volkan içinde geçerli ki o zaten tetikte durmuş bekliyor. Abi kültüründen bıktı millet artık

  • İsmail Yüksek yine yedek.

    Bu takıma (başarısız,plansız,umutsuz) hiç bir yabancı gelmez, gelse de bahanesi çok olur sonuç alınmaz.

    Rebrov, Bjelica bir şeyler başarıyor ama kimse izlemiyor. Yarın takımın başına gelseler bu nasıl hoca diye homurdanan çok olacak belki.

    Ali Koç maalesef başarısızdır. Kulube maddi katkısı çok oldu biliyoruz ama 3 dönemde alacağı bir şampiyonluk çok çok daha büyük fayda sağlayacaktı.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TD adayı için ipucu olabilir


    Fenerbahçenin kalması için tekrar ömer farukla görüşmeye başladığı konuşuluyor.... TD adayının Favre olduğu ihtimalini güçlendiren bi durum, Favre futbolcuların yaşıyla ilgilenen bi TD değil

  • quote:

    Orijinalden alıntı: porsux

    Emre gelirse birdaha gitmez. Önümüzde Kocaman örneği var.. bu yüzden kimse istemiyor. Aynısı Volkan içinde geçerli ki o zaten tetikte durmuş bekliyor. Abi kültüründen bıktı millet artık

    Kimse istemiyor ki.


    Ali Koç diyecek ki Sarri /Favre / Allegri / Jardim / Spaletti hocam artık hangi hocayla anlaşırsa, sen gel kulübe bizim şöyle böyle hedeflerimiz var. Paraysa para, imkansa imkan, özgürlükse özgürlük gel buraya yardımcılarınla bütün sorumluluk sende, Emre, Volkan bütün yardımcılar, sağlıkçılar hepsini kovacaksın, hoca kendi ekibini toparlayacak.


    Emre gelsin denmesinin sebebi bizim başkan gider bu isimlerle anlaşır yanlarına Volkan'ı falan verir, değişen bir şey olmaz. Hani böyle olacaksa Emre geçsin takımın başına başkalarına falan vermesin taktiği kendi koysun.






  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt

    mesut'a bir şekilde parasını vermeyi bulan adam istese çoktan yabancı hocayı da getirirdi.


    ali koç futboldan anlamıyor bütün mesele burada. bir başkandan çok taraftar/başkan gibi yönetiyor. sosyal medyasına söz geçiremiyor, taraftarına söz geçiremiyor, kendi iradesiyle karar alamıyor. hep bir yancı lazım ona karar alabilmesi için. örnek: comolli, şimdi de emre.


    ben bunların erol hocayı gönderip akıllı bir iş yapacağına inanmıyorum. giderler okan'ı vs getirirler. emre'nin kankası sonuçta.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi We Will Dominate -- 23 Şubat 2021; 14:58:34 >

  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: We Will Dominate

    mesut'a bir şekilde parasını vermeyi bulan adam istese çoktan yabancı hocayı da getirirdi.


    ali koç futboldan anlamıyor bütün mesele burada. bir başkandan çok taraftar/başkan gibi yönetiyor. sosyal medyasına söz geçiremiyor, taraftarına söz geçiremiyor, kendi iradesiyle karar alamıyor. hep bir yancı lazım ona karar alabilmesi için. örnek: comolli, şimdi de emre.


    ben bunların erol hocayı gönderip akıllı bir iş yapacağına inanmıyorum. giderler okan'ı vs getirirler. emre'nin kankası sonuçta.

    Para mara umurumda değil, biz para hesabı yapıyoruz adamlar üçüncü forvet alıp altı ay sonra kiralıyor. Beş kuruş para da vermem, sadece talep ederim.


    Madem hocadan memnun değiller kovsunlar ama sadece hoca değil hepsi kovulsun bir tane düzgün isimle anlaşılsın, getirsin ekibin de kursun. Şampiyon olmayalım sesimi çıkarmam bıktırdı yav, vizyon diyor vizyonun v si yok.





  • Seten ve tayfası gg..



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 41494150415141524153
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.