Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (3109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.178.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 31073108310931103111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rarels kullanıcısına yanıt

    cezalı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rarels

    Ozan neden yoktu? Sakat mı?

    Cezalıydı sevgili Karen Gillian.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: scanh

    Hocam aylardır anlatmaya çalışıyorum ama taşlıyorlar. Bunların her hocaya sezon sonuna kadar sabredilmesi kafası yüzünden 6 senedir şampiyon olamıyoruz. Irmağı geçerken bal gibi de at değiştirilir. Senin atının ayağı sakatsa, sekiyor topallıyorsa, ırmakta boğulma ihtimalin varsa seve seve o atı değiştireceksin.

    Aynen kardesim sonuna kadar haklisin bu erol geldginden beri takima hic bi katki vermedi


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sergen effect gerçekten doğruymuş takıma ne biçim top oynatıyor. Karbonat ta takımı ateşleyecek taşıyacak kapasite yok.


    Caner le Ozan la makara kikiri ile olmaz bu işler. Samimi ortam oluşturmak ayrı enseye şaplak g.te parmak gibi takılıyorlar. Otorite lazım.

  • geçen gün samatta ligin en iyi forveti diyen larinden falan hepsinden daha iyi diyen vardı burada mı o dahi ? samatta sezon sonu 15 gole ulaşırsa kendisi için başarıdır.Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 

  • Sosa o ağarmış saçlarıyla Fargo'daki seri katile benzemiş. Boyamış mı naapmışsa artık.

  • Logosuz troller türemiş yine. Bloklayıp geçiyorum bunları. Sizde hiç uğraşmayın.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-AB1E07F87

    Cezalıydı sevgili Karen Gillian.



    Alıntıları Göster

    Teşekkürler cevap için. Karen aşkımdır. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 


    Diğer cevap verenlere de teşekkürler. Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 





  • Eksi 10 derecede maç yaptık. Ozan da yoktu. Epey eksiğimiz olan bir karşılaşmaydı. Sivas gibi bir deplasmandan kötü sayılmayacak bir skorla ayrıldık. Bu kadar abartılmasın daha lig daha çok uzun. Trollere kulak asmazsak şampiyon da oluruz

  • Sivas deplasmanında 1 puan normal tek anlam veremediğim nokta Mert Hakan ne yaptı da bu kadar süre oyunda kaldı. Bu arada Samatta elde patladı geçmiş olsun.

  • Baslarım stoperıne falan

    SANTRAFOR İSTİYORUM
    GOL İSTİYORUM
    GOL ATACAK FORVET İSTİYORUM

    BIKTIM ARTIK BÖLE İŞTEN

    FORVET FORVET FORVETTTTTTT

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-400988AF7

    geçen gün samatta ligin en iyi forveti diyen larinden falan hepsinden daha iyi diyen vardı burada mı o dahi ? samatta sezon sonu 15 gole ulaşırsa kendisi için başarıdır. 

    sence larin samattadan iyi mi gerçekten :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takımın ihtiyaçları: Sağ kanat, ofansif orta saha ve kesinlikle santrafor. Ofansif orta ihtiyacının Mesut ile giderildiğini düşünürsek; Cisse, Samatta, Nazım ve Thiam'ın gönderilmesi gerekiyor. Oyun hep sağdan oynandı, sağ taraf ölü olmasına rağmen. Gökhan'ın eksikliği kesinlikle hissedildi. Gökhan ve Ozan olsaydı maç daha farklı sonuçlanabilirdi. Gustavo'nun kondisyonu yaşına göre çok iyi ve yaptığı müdahelelerle maçın belkide kaybedilmesini önledi.

  • Ya şimdi de bu Larin sevdalıları türedi. Kardeşim adam tutmadı diye başka takıma kiralandı zamanında o zaman da diyor muydunuz Larin çok iyi diye? Sergen hoca adam etti geldikten sonra Samatta’nın kalitesi tartışılmaz zamanında neler yaptığı görülüyor hocanın dokunuşu lazım o da bizimkinde yok maalesef.
  • yönetim azıcık vizyonluysa Aykut Kocaman'ı getirir ve kenara çekilir o zaman kupaya sahip olur.

  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]




    TROLLERE İNAT SENCİYİZ HOCAM

  • Abi bu takıma gol kaçırdığı için hüngür hüngür ağlayan Sow'lar, topu ısıran Kuyt'lar, sahada kendini parçalayan Webo'lar geldi gitti. Vedat'ı zaten yazmıyorum bile aynı şeyleri papağan gibi yazmaya gerek yok. Gittiğinde de demiştim bu adamın en çok hırsını, aidiyet duygusunu özleyeceğiz diye. Bu mevki olmuyor abi işte hırs yapacaksın, inat edeceksin, basacaksın. Onları gerektiriyor. Yoksa bu saydığım isimler Ronaldo, Lewandowski falan değildi yani yetenek anlamında. Samatta geldiğinden beri aynen dediğin gibi ruhsuz gibi dolaşıyor sahada garip bir şekilde. Hep iyi gözle bakmak istiyorum, hadi diyorum geçen maç iyi oynadı şimdi açılacak falan hep kötüye gidiyor isimler. Cisse - Ademi yazmaya gerek bile yok. Takımda forvete yazabileceğin 4 tane adam var. En çok golü atan Ozan Tufan falan. BJK'de Larin ile Aboubakar kapışıyor gol kralı olmak için. Bu kadar fark olmamalı abi. Şampiyonluğa oynuyoruz forvetlerimizin şimdiye kadar verdiği verim 0. Yahu 2 maç oynayan Perotti bile 6 puan aldırdı. Samatta'nın Karagümrük maçı hariç aldırdığı maç yok. Cisse'nin keza aynı şekilde.


    Onun dışında kesinlikle şu takımın kanadına en azından top tekniği yüksek adam ve iyi pas yapabilen adam lazım. Valencia iyi niyetli ama hakikaten teknik ve pas özürlü. Thiam yine bir şeyler yapmaya gayret ediyor ama sezon boyu ilk 11'e yazılabilecek adamlar değiller.





  • Olcaysson kullanıcısına yanıt

    ayağına gelen 10 topun 8 ini daha faydalı kullanıyor. samatta kaç topu faydalı kullanıyor ? mevcut şartlarda daha iyi ve katkılı.

  • 
Sayfa: önceki 31073108310931103111
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.