Şimdi Ara

Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] (2872. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114.229
Cevap
118
Favori
4.178.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
202 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 28702871287228732874
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ersin Sezer en geniş videoyu yapmış görmeyen bakabilir.


  • Bu malum takım ; istanbulda bulunan bır lısenın takım degılmı ?


    o zaman taraftarları cıkıp nıye lıseden kurtulmak lazım falan dıyor. Tuttukları takımın nerenın takımı oldugunu mu bılmıyorlar acaba ?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Teddy Death 1

    ömer faruk beyaz ı son zamanlarda yakından takip etmeye başladım eğer bu çocuk 1 yıl alman disiplini ve fiziğini yerse net geleceğin superstar adaylarından birisi o yüzden gelipte boş yorumlar yazmayın eğer schalke yle anlaşmamışsa büyük takımlar peşine düşecek çocuğun dortmund-bayern-barca bunlardan birisine giderse kimse şaşırmasın her takımın scout ekibinin gözü bu çocukta olacak bu yaz

    Instagram'dan takip ettiniz galiba yakından derken Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU] 


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hala Merih Demiral diyorlar. Merih Demiral olayı futbol tarihinde 10 kere falan yaşanmıştır. Takımının maaşını beğenme Portekiz liginin garip bir takımına git oradan İtalya Türkiye sonra Juventus.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bahsi geçen 1.seçildiği anket burada, öyle bi anlatılıyor ki sanki listedeki sıralama oyuncuları kalitelere göre ayırmış. İşsiz Brezilyalıların ve Türklerin yüklendiği bi anket işte, en çok oy bunlardan gelmiş.


    Amad Traore de misal sonlarda ama Manu 21 milyon € bonservis saymış adama, hiç iş bilmiyorlar, bu listeye göre topçu alsalarmış keşke.


    Bu anketi referans gösterip şöyle böyle demek saçma.


    https://footballtalentscout.net/2019/12/24/wonderkid-of-the-year-2019//




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkish_styler -- 14 Ocak 2021; 9:4:0 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: adjustik

    sözleşmesi bitecek olan dorukhan için serdarı vermek büyük bir hata olur serdar sakatlık yaşamadığı sürece bu takımda 1.stoper olarak oynar 1 tane stoper alırsak yanına direk serdarı koyarım sakatsa tisserand yada sadık oynar eğer 2 tane baba stoper alırsak serdarı yine dorukhan için vermezdim sezon sonu bedavaya almak varken illa gözden çıkarıldıysa serdar satarsın 3-4 e gider

    lemos gönderilmeli evet



    Alıntıları Göster

    Hocam Serdar'a Avrupa'dan hiç bir kulüp bonservis vermez. Çünkü maaşı yüksek. Birde istikrar problemi var. Yazın elden çıkarmak istedik kendisini ama maaşını karşılayan kulüp çıkmadığı için bizde kaldı. O zaman da bjk haberleri vardı. Bjk bile maaşının 750 bin €'luk kısmını veriyordu. Tabii Serdar'da ayrılmak istemedi. Eğer Çin veya Arap yarımadası' ndan bir teklif gelirse bir ihtimal diyeceğim ama demek ki oradan da teklif yok. Serdar ve Lemos'dan çıkıp Sokratis - Szalai yapsak on numara olur. Lemos'un maaşı düşük olduğu için laligadan teklifler varmış. Muhtemelen kiralık olarak gidecek kendisi.


    Dorukhan meselesine gelecek olursak malum başkanın babası koyu bir bjkli. Bizim başkanında bundan dolayı bjk ile arası iyi. Zaten dün kaptan da açıkladı bjk ile aramız iyi diye. Üstelik Dorukhan'ın sözleşmesi bitmeden anlaşma yapamıyoruz. AB'de ki kural burda yok maalesef. O yüzden takas gündeme gelebilirmiş diye duydum. Belki Serdar olmaz başkası olur. Tabii Ozan'ın durumuna bağlı. Dün kaptanın açıklamalarından çıkardığım Ozan'ın bir ihtimal olsa da satılabileceği. Eğer böyle bir şey söz konusu olursa o zaman Dorukhan şimdi ki transfer dönemi gündeme gelebilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Fenerbahçe 2020 / 2021 Sezonu [ANA KONU]

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: volvox7

    Ersin Sezer en geniş videoyu yapmış görmeyen bakabilir.


    Bu videodan yaptığım çıkarım Szalai gelecekse yanına Sokratis'in de şart olduğu. Bence mevcut kadrodan 2 stoper gönderip 2 stoper almak en mantıklısı. Ama hocanın aklında üçlü oynamak da varsa o zaman 1 stoper gitsede yeterli olabilir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu işe liste olarak bakarsanız, Daum'un vs olduğu Almanya'da ki eğitimi/okulu Yılmaz Vural 1ncilik ile bitirdi. 😁
    Şaka bir yana, çok karışık bir durum. Dün ilk duyduğumda Ömer Faruk'a çok giydirdim ama düşününce çocuğa da hak veriyorum, kulübede hak veriyorum.
    Geçen sene pandemiden sonra o vasat takımda çok fazla şans bulmasına rağmen ooo bu çocuk neymiş böyle dedirtmedi. Hatırladığım kadarıyla gol ve asisti olmadı. Duygusal anlamda önemi yüksek olan maçta Emre bizzat kaptanlığı Ömer'e taktı. Yönetim üzerine titredi bildiğim kadarıyla. Kupa maçlarında şans buldu. Orda da ooo bu neymiş dedirtemedi.
    Yetenkli bir kardeşimiz, umarım yolu açık olur. Kesinlikle kulüp burada doğru yol izlemeli ve kendine yakışanı yapmalı. Oyuncuya kızgında olunsa, yönetim ve medya kesinlikle oyuncuyu kötülememeli. Hatta 1-2 milyon bile olsa bu dönemde elden çıkarılmalı artık. Gitmek istiyorsa zorla tutamazsın adamı yapacak bir şey. Yolu ve bahtı açık olsun.




  • Gerçekçi olmak lazım özil gelecekse maaş yükü yüksek olan bir oyuncu daha kısa vadede gelmez. Szalai devre arası gelirse ki bence o gelecek yanına lider stoper en erken yazın alınır. Hem limit konusu var hemde başkan kademeli olarak giderleri her sezon düşürmek istediklerini bir çok kez dile getirmişti. Biz sezonu takım savunması yaparak bitireceğiz bunun artık ötesi berisi yok. Bize bu iki transferden sonra sadece ciğersiz, eli yüzü düzgün fizikli bir kanat lazım. Tabi olurda 3 4 tane topçu şimdi gönderilebilirse kiralık bi forvette güzel olacaktır.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Efsanelerölmezunutmayın

    Daha yeni geldi çocuk. Elif elmas ada herkes ilk sezon aynını söyledi. Tüm bunlara rağmen iyi para kazandırdı çocuk. Merak etme seneye ademiyi de son 10-15 dakka oynatır, peşinden satarız.



    Alıntıları Göster
    Hocam sen bu işlerden anladığına emin misin? Ben anlarım demiyorum mesela. Ama forumda anlayan arkadaşlar var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt

    Adama asgari ücret teklif edip a takıma da alınmayacağını söylersen profesyonel sözleşme imzalamaz. V. Pereira onu kadro da düşünmüyordu. Merih'e düzgün bir kariyer planı çizilseydi devam ederdi bence.

  • Bi fırsat transferi çıkmazsa karşımıza muhtemelen Mesut, Szalai transferi yapacağız sadece.
    Giden oyuncu olursa belki düşünebilirler ama şu an bence sadece 2 isim ve 2 bölge üzerine yoğunlaşmış kulüp.

    - Altay (Harun)
    - Nazım (Gg)
    - Serdar (Tisserand,Lemos)
    - Szalai (Sadık)
    - Caner (Novak)
    - Ozan (İsmail)
    - Gustavo (Sosa)
    - Valencia (Ferdi)
    - Pelkas (Sinan)
    - Mesut (Mert Hakan)
    - Samatta (Thiam,Cisse,Ademi)

    Takım bu şekilde şekillenecek gibi. ( Ademi ve Lemos kiralanmalı bence. )
  • Futbolda sadece 1 tane doğru yok herkesin fikrine saygılı olmak zorundayız. Sonuçta taraftarız ve amaç takımımızın başarılı olduğunu görmek. Mesut transferine gelirsek diğer yapılan otuz yaş üstü yıldız transferleri gibi beni korkutuyor çünkü bir tane bile böyle bir transferden verim alabilmiş değiliz. Kişisel olarak da mesut özil'i sergen yalçından daha yetenekli bulmam açıkçası hep düşünürdüm sergen yalçın alman milli takımında oynayan gurbetçi bir türk olsaydı nasıl bir kariyeri olurdu diye

  • quote:

    Orijinalden alıntı: gfblugano35

    Bi fırsat transferi çıkmazsa karşımıza muhtemelen Mesut, Szalai transferi yapacağız sadece.
    Giden oyuncu olursa belki düşünebilirler ama şu an bence sadece 2 isim ve 2 bölge üzerine yoğunlaşmış kulüp.

    - Altay (Harun)
    - Nazım (Gg)
    - Serdar (Tisserand,Lemos)
    - Szalai (Sadık)
    - Caner (Novak)
    - Ozan (İsmail)
    - Gustavo (Sosa)
    - Valencia (Ferdi)
    - Pelkas (Sinan)
    - Mesut (Mert Hakan)
    - Samatta (Thiam,Cisse,Ademi)

    Takım bu şekilde şekillenecek gibi. ( Ademi ve Lemos kiralanmalı bence. )

    Ademi, Lemos kiralık gönder, Dirar ile karşılık fesih yap. Bir tane her iki kanatta da oynayabilen sprinter kanat al abi. Sosa, Szalai ve Özil sonrası çok işimize yarar. Savunma arkasına atılacak toplar, kontraya çıkarken felan lazım bize sprinter bir adam. Onyekuru, Ahmed Musa gibi.


    Edit : Perotti de var daha gidecek. O yüzden sprinter bir kanat şart. Teknik kanat/oyun kurucu Pelkas ve Ferdi var zaten. Sağ da oynayan iki tane kanat-forvet de mevcut. Valencia ve Sinan. Sola acil bitiriciliği iyi bir sprinter kanat şart.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 14 Ocak 2021; 10:11:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Haklısın, aynı fikirdeyiz.
    Fakat sanırım bu dediklerini yapamıyorlar. Ademi, Lemos ve Dirar kaldı sanırım takımda. Alıcı çıkmıyor gibi.
  • gfblugano35 kullanıcısına yanıt

    Samatta (Thiam,Cisse,Ademi) yerine forvet transferi yapılmayacak ise Thiam (Frey) olmalı

  • quote:

    Orijinalden alıntı: thewolfamongus

    Barcelona'da 11 çıkan Ansu Fati'nin 5. olduğu listede 1.olan Ömer Faruk'a hala Mesut'un yanında öğrensin, şurada öğrensin, bunu yapsın deyip duruyoruz. Bu çocuğun çoktan oynamaya başlaması gerekiyordu, kariyeri için doğru kararı vermiş. Umarım Fenerbahçe'de bu tarz kayıplar zihniyet değişimin başlangıcı olur.

    17 yaşındaki Messi'nin aldığı süre 238, 25 milyon değeri olan ve Ömerle aynı ay doğan Cherki'nin (üstelik Lyon gibi oyuncu yetiştirmesiyle ünlü kulüpte forma giyiyor) geçen sezon aldığı süre 161 dakika. Biz 16 yaşındaki Ömer'e 144 yaşında şans verdik. O yaştaki oyuncular ne kadar oynuyorsa o kadar oynadı. Oynamayı çok istiyorsan kiralık yollarız da denmiş zaten. Gitmek istiyorsa kendi bileceği iş. Kulüp de hatasız değil elbette. Mevkimde 3 adam varken üstüne Mesut peşinde koşulsa ben de gitmek isterim. Alacağı o maaşla Mesut futbolu bırakmadan oynaması imkansız. Yolu açık olsun. Umarım istediği yerlere gelir.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: fbyram

    Adama asgari ücret teklif edip a takıma da alınmayacağını söylersen profesyonel sözleşme imzalamaz. V. Pereira onu kadro da düşünmüyordu. Merih'e düzgün bir kariyer planı çizilseydi devam ederdi bence.

    Merih'i beğenip as takıma çıkaran Vitor'du. Buna rağmen sezon sonu Vitor hala takımın başındayken Portekiz'e gitti. Belki onun menajeri akıl vermiş, Merih'in menarejiyle birilerini buluşturmuş bile olabilir. Gerçekten çok üzülüyorum bu çocuğu gördükçe. Son 10 yılda altyapıdan çıkan en azından rotasyon olabilecek isimler belediye kalecileri, Semih, FB düşmanı Olcan. Koskoca Juventus'un geçen sezon ara ara 90 milyonluk De Ligt'i kesen stoperi FB altyapılı ama 1 kez forma giymişliği, 1 kuruş para kazandırdığı yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 28702871287228732874
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.