Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (4964. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.437.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49624963496449654966
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCellad

    4.yü okuduktan sonra okuduğuma pişman oldum zaten
    Eksik yazdım, her genç oyunce ve her yaşlı moruk değil tabi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    renk işi ırk işine karışabilir. şaka bile olsa komik olmaz hocam. belki ben alınganlık yapıyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erol Bulut gelmesin. Taraftar akıllanmamış hala demek ki. Ben diyorum Erol Bulut gelince defans oynatıyor, biz hücum istiyoruz diye gitmeyecekler yine maçlara. Adam GS, BJK deplasmanlarında rakibinden üstün oynadı, bizi 3lük yaptı ama bir sözü üzerinden defansçı oldu. Sözü yanlış olsa neyse. Yunanistan'a yaşınız yetmiyordur belki de daha 4 yıl önce Portekiz normal sürede sadece 1 maç kazanarak Euro 2016'yı kazandı. Fransa 2 stoper bozması bek ve sol açıkta defansif yönü ağır basan orta saha oynatarak dünya şampiyonu oldu. CL'de Atletico her yıl Bayern, Barcelona, Liverpool eliyor. Çok övülen kelin takımı çeyrek finali geçemedi daha. Gördüğünüz gibi defans turnuva kazandırıyor. Bu ligde de defansın iyi olmayınca 2018'de Skrtel-Isla-Neustadter'in hataları yüzünden 2 puanla şampiyonluğu kaçırıyor, 2008'de Edu yüzünden liderliği veriyor, 2020'de stopere Jailson koyup hurra hücum yapınca da biz iyi oynuyorduk neden 7. yiz ki diyorsun.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 3 Haziran 2020; 13:30:37 >




  • Valla hocam resmi facebook hesabında daha geçenlerde bu dediklerinizin aynılarını yazdım. Koskoca Fenerbahçe klübü nasıl oluyor da 3 aydır hocasız kalabiliyor dedim linç yedim yobazlardan :))

    Hoca yok diye desteklemicekseniz hiç desteklemeyin diyorlar da, biz zaten kaç senedir o kadar kötü olmamıza rağmen hep destekledik görmüyorlar.

    Ben tamamen artık yönetimi suçluyorum, maddi konular falan hikaye geçsinler onu. Herşey parayla değil, yıllardır alt yapıdan bi tane oyuncu çıkaramıyoruz. Eldekileri de oynatamıyoruz. 2 yıldır saçma sapan bi transfer politikamız var, orta sahaya adam doldurduk ama bi tane sol bek alamadık. Bu tamamen yönetime yazar. Bence Ersun hoca bu kadroyla iyi bile iş yaptı. Kadromuz ligin en berbat kadrolarından bence.

    Beşiktaş ve Başakşehir maçları bizi yanılttı, büyük maçlarda oyuncular kendini kasıyor oynamak için, ama diğer maçlarda o kadar da önemsemiyorlar. Bu da hocaya yazar tabii ki.

    Bu sene de geçtiğimiz 2 senenin transferleri gibi saçma sapan politika izlenir ise şampiyonluğun önünden bile geçemeyiz. Ali Koç’u da kimse tutamaz o koltukta kanaatindeyim. He tabi Ali Koç’un da %100 suçu var diyemem, geldiğinde borç bataklığındaydık. Ama burada sorulması gereken neden nokta transfer yapmayı beceremiyoruz ? Bunu başardığımızda başarı da gelecektir.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1234Rambo

    renk işi ırk işine karışabilir. şaka bile olsa komik olmaz hocam. belki ben alınganlık yapıyorum.
    Sen alınganlık yapmışsın hocam. Sarışın > Esmeri ırksal üstünlük değil hocamızın kadın tercihi olarak algıladım ben. Üstünlüğe kalsa zenciler fiziksel olarak daha üstün zaten. Kimsenin tartışacağını sanmıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Sen alınganlık yapmışsın hocam. Sarışın > Esmeri ırksal üstünlük değil hocamızın kadın tercihi olarak algıladım ben. Üstünlüğe kalsa zenciler fiziksel olarak daha üstün zaten. Kimsenin tartışacağını sanmıyorum.

    Alıntıları Göster
    @rambo34_orijinali Aynen bu tarz bir şeydi.
  • Mr.Prestige kullanıcısına yanıt
    +1 sonra kulüp alper gibi çöplerle doluyor hiç gerek yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Erol Bulut gelmesin. Taraftar akıllanmamış hala demek ki. Ben diyorum Erol Bulut gelince defans oynatıyor, biz hücum istiyoruz diye gitmeyecekler yine maçlara. Adam GS, BJK deplasmanlarında rakibinden üstün oynadı, bizi 3lük yaptı ama bir sözü üzerinden defansçı oldu. Sözü yanlış olsa neyse. Yunanistan'a yaşınız yetmiyordur belki de daha 4 yıl önce Portekiz normal sürede sadece 1 maç kazanarak Euro 2016'yı kazandı. Fransa 2 stoper bozması bek ve sol açıkta defansif yönü ağır basan orta saha oynatarak dünya şampiyonu oldu. CL'de Atletico her yıl Bayern, Barcelona, Liverpool eliyor. Çok övülen kelin takımı çeyrek finali geçemedi daha. Gördüğünüz gibi defans turnuva kazandırıyor. Bu ligde de defansın iyi olmayınca 2018'de Skrtel-Isla-Neustadter'in hataları yüzünden 2 puanla şampiyonluğu kaçırıyor, 2008'de Edu yüzünden liderliği veriyor, 2020'de stopere Jailson koyup hurra hücum yapınca da biz iyi oynuyorduk neden 7. yiz ki diyorsun.
    Hücum futbolu oynasak neyse de




  • Hakan.Kayikci34 kullanıcısına yanıt
    Hocam demek ki bu korona gündemi olmasa hocasız sezonu bitiricektik + olarak hocamız olmadığı ve belli bir taktiğimiz de olmadığı için kupadan da elenecektik yani koskoca Fenerbahçe dediğiniz gibi hala hoca yok bir de üstüne acele etmeye gerek yok demişler Başkanın kredisi azalıyor gibi her ne kadar mali açıdan kulübü rahatlatsa da bu onu kurtarmaz sportif başarı önümüzdeki sene şart
  • Spider-Man S kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız doğru fakat elimizde defans yapacak oyuncular yok ki defans oynayalım hocam ? beklerin stoperin eksik nasıl olacak böyle
  • Beşiktaş, Vodafone Park’ta seyircisiz oynanacak derbi için Fenerbahçe’ye tarihi bir jest yapacak. 'Ruhumuz Yeter' sloganıyla fotoğraflı maket taraftar kampanyası başlatan Beşiktaş, isteyen Fenerbahçeli seyircilerin de maketlerini misafir tribününe yerleştirecek. (Milliyet)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Wallcroft

    Loserlığın kitabını yazmışız şu son 10 yılda resmen. İnsan aklına geldikçe üzülüyor. Dediğin gibi 2006 diğerlerine göre çok vurucu değil. Sonuçta 2 senedir şampiyon oluyorduk ve üstüne 100.yılı da aldık ondan sonra. İlk olarak tabiki 2013 isterdim. Öyle bir başarıyı bir daha yakalamak çok zor ama finalde karşılacağımız winner bir Chelsea faktörü vardı. Eğer takımda sakat cezalı sayısı fazla olmasaydı ben %55-45 görürdüm o finalde şansımızı. Kazanabilirdik belki de. Ama dediğim gibi 2013 çok zor olduğu için (özellikle sakatlar, cezalılar falan son maçlara doğru) 2012 kesinlikle. Öyle bir sezonda yedi düvele karşı mücadele edip o kupayı alamamak çok koydu. Ayrıca GS’nin eline psikolojik üstünlük gibi bir koz verdik maalesef o günden itibaren. Olsaydı çok anlamlı olacaktı o kupa. UEL hariç diğerlerinin o kadar önemi yok 2012 kadar. 2018’de ise şampiyon dahi olsak Aziz giderdi bence ve belki de bu kadar kötü durumda ve sürekli bir şampiyonluk baskısı altında olmazdık.

    Ayrıca eklemek isterim 2012’de şampiyon olsak dahi bizi ŞL’ye bir şekilde yollamazlardı ne yapıp edip. 2014-2015’te yaptıkları gibi.
    o sezon tedbir mi koydurmustuk dava mi vardi ne o yuzden izin vermek zorunda kalmislardi. tarih ayni aksa o izini yine alsak belki CL gider orda 3. olur UEFAda yine final yoluna kalirdik. ki ben CL'ye gidersek kadronun daha guclenecegini o yüzden 2012-13'te de şampiyon olacagimizi dusunuyorum. 3 yil ust uste yapabilirdik. sonra 2013'te yine Avrupa cezasi gelince doymusluk da eklenince 2014'te olurdu galatasaray belki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: MrCellad

    Yazdığınız doğru fakat elimizde defans yapacak oyuncular yok ki defans oynayalım hocam ? beklerin stoperin eksik nasıl olacak böyle
    Ben defans oynayalım demiyorum ki. Savunmayı sağlam tut diyorum. En basitinden elinde hızlı stoper yoksa orta sahaya çekmezsin savunmayı. Ersun da Zanka'yı yavaş bulduğu için Jailson'u çekti stopere. Savunmayı geride kursaydı, Zanka çok kötüyse Sadık'ı kullansaydı. Gustavo'yu stoperde deneseydi. Yediğimiz goller hep savunmanın arkaya yetişememesinden ya da Jailson'un hatasından geldi zaten. Kalanı da duran toptur. Hücumda da düzgün bir planımız olmadığı, bireysel yeteneklerin eline baktığımız için yediğimizden fazlasını atamadık. Farklı kazandığımız maçlarda attığımız goller ya duran top ya uzaktan şutlar. Hiçbir organizasyon yoktu. Biz bunu gördük ama skora aldanan çok oldu. Mesela Garry Rodrigues sağ kanatta çok iyi performans sergiliyordu ama Başakşehir maçından sonra sola koymaya devam etti. Adamın kazma olduğu belli at sağa en azından yerden sert orta yapsın Vedat'a. Ersun'un hiç yedek planı yoktu. Gol lazım olunca Deniz sol beke Mevlüt de forvete geçiyordu ama takım 1-0 gerideyken de 4-0 öndeyken de aynı oyunu oynuyordu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spider-Man -- 3 Haziran 2020; 14:14:30 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: PayneKillers

    Beşiktaş, Vodafone Park’ta seyircisiz oynanacak derbi için Fenerbahçe’ye tarihi bir jest yapacak. 'Ruhumuz Yeter' sloganıyla fotoğraflı maket taraftar kampanyası başlatan Beşiktaş, isteyen Fenerbahçeli seyircilerin de maketlerini misafir tribününe yerleştirecek. (Milliyet)
    Dur, sen yazma ceza alırsın ben yazayım: Kardeş yaptık len.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    Dur, sen yazma ceza alırsın ben yazayım: Kardeş yaptık len.

    Alıntıları Göster
    Bir takım şampiyon olunca altındakiler kardeş olur zaten bu hep böyle olmuştur :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingOfShadows

    Bu kadar vizyondan dolayı ağlamak istiyorum ya


    Şunların yerine altyapıdan genç çıkar en az bunlar kadar katkı verirler.
  • İsterse yabancı yasaklansın yine de karşıyım. TS'nin kadrosunda Kamil, Doğan, Bilal ve Yusuf dışında altyapı harici Türk yok. İkisi yurt dışından diğerleri de bedelsiz zaten. Alacaksan Altay'ı, Ferdi'yi, Gökhan Gönül'ü, Serhat Akın'ı başka takımlardan örnek verirsek Dorukhan, Okay'ı alacaksın 23 yaşının altındayken. Risk almak istemiyorum diyorsan da gurbetçilere bakacaksın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Spider-Man

    İsterse yabancı yasaklansın yine de karşıyım. TS'nin kadrosunda Kamil, Doğan, Bilal ve Yusuf dışında altyapı harici Türk yok. İkisi yurt dışından diğerleri de bedelsiz zaten. Alacaksan Altay'ı, Ferdi'yi, Gökhan Gönül'ü, Serhat Akın'ı başka takımlardan örnek verirsek Dorukhan, Okay'ı alacaksın 23 yaşının altındayken. Risk almak istemiyorum diyorsan da gurbetçilere bakacaksın.
    Korkum Alper Potuk gibi Anadolu futbolcularının değer görecek olmasından.

    1 milyon euro bile etmeyecek futbolculara 3-5 milyon euro verilecek olmasından.
  • Nedense şampiyonluğu Şubat ayında kaybettiğimiz gibi bir algı var, Fenerbahçe hiç ilk iki hafta dışında lider olamadı ki, ta sezonun başından beri bu takımın deplasman formunun kötü olduğu söylendi, ileride bu takımın deplasman probleminin sıkıntı çıkaracağı söylendi hatta buna cevap olarak "diğer takımlar da iyi değil" bile dendi. Benim anlamadığım dalga mı geçiyorsunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: The Mandalorian

    Nedense şampiyonluğu Şubat ayında kaybettiğimiz gibi bir algı var, Fenerbahçe hiç ilk iki hafta dışında lider olamadı ki, ta sezonun başından beri bu takımın deplasman formunun kötü olduğu söylendi, ileride bu takımın deplasman probleminin sıkıntı çıkaracağı söylendi hatta buna cevap olarak "diğer takımlar da iyi değil" bile dendi. Benim anlamadığım dalga mı geçiyorsunuz?
    Ersun'u Beşiktaş maçı sonrası gönderselerdi daha iyi konumda olurduk.
  • 
Sayfa: önceki 49624963496449654966
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.