Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu| 19.07 Dünya Fenerbahçeliler Günü (4963. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109.867
Cevap
120
Favori
6.437.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49614962496349644965
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • KingOfShadows kullanıcısına yanıt
    Doğru haber ise güzel bir iş olmuş biz de kısa bir süre önce konuşmuştuk burda zaten Sanki Scout ekibi biraz sağlam oluyor bu sene şu TFFnin dediği rezerv takım için bayağı genç yerli oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyormuş şuan da güzel işler olucak gibi bakalım

    Bu arada Bjelica sesleri çok yükselmiş ama ben şuan gelmeyeceğini düşünüyorum sezon sonuna kadar tdsiz kalırız muhtemelen ama inşallah gelir en azından takımı da tanımış olur.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingOfShadows

    Devamı varmış daha




    Alıntıları Göster
    Bu sözüyle bizim için biçilmiş kaftan olduğunu kanıtladı.
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle Kuyt ah Uefa kupası gelseydi varya neler neler olurdu Fenerbahçe adına gelmiş geçmiş en büyük isteyeceğim şey o turu geçmemiz olurdu muhtemelen
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

    Bu sözüyle bizim için biçilmiş kaftan olduğunu kanıtladı.

    Alıntıları Göster
    Golü bulacak kalitemiz var ama defans yapamıyoruz, resmen Fenerbahçe'yi şampiyon yaparım demiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • artik hucum futbol tamlamasini duymak bile istemiyorum. fenalasiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol bolumune aylardır yazmıyorum.Hakem vs tamam bir sebep olabilir ama GS dan daha iyi top oynayan ve Basaksehir macından sonra sampiyon olabilir miyiz diye duusndugumuz zamanda TS ve GS maclarında da 1 0 onde iken , Basaksehir macı ile sezonu kapatan futbolcular hem milyonları uzdu hem de Ali Koc u iyice zor durumda bıraktı.Hepsine bravo diyorum sayelerinde icimizdeki futbol askını oldurduler.
  • huso kullanıcısına yanıt
    Bizim taraftar bu yüzden çıldırdı. Şubat ayının başında şampiyonluğun en büyük adayı, Mart ayında 7. sırada teknik direktörü istifa etmiş bir takım. Sadece bir ayda 30 gün 5-6 maç...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Loserlığın kitabını yazmışız şu son 10 yılda resmen. İnsan aklına geldikçe üzülüyor. Dediğin gibi 2006 diğerlerine göre çok vurucu değil. Sonuçta 2 senedir şampiyon oluyorduk ve üstüne 100.yılı da aldık ondan sonra. İlk olarak tabiki 2013 isterdim. Öyle bir başarıyı bir daha yakalamak çok zor ama finalde karşılacağımız winner bir Chelsea faktörü vardı. Eğer takımda sakat cezalı sayısı fazla olmasaydı ben %55-45 görürdüm o finalde şansımızı. Kazanabilirdik belki de. Ama dediğim gibi 2013 çok zor olduğu için (özellikle sakatlar, cezalılar falan son maçlara doğru) 2012 kesinlikle. Öyle bir sezonda yedi düvele karşı mücadele edip o kupayı alamamak çok koydu. Ayrıca GS’nin eline psikolojik üstünlük gibi bir koz verdik maalesef o günden itibaren. Olsaydı çok anlamlı olacaktı o kupa. UEL hariç diğerlerinin o kadar önemi yok 2012 kadar. 2018’de ise şampiyon dahi olsak Aziz giderdi bence ve belki de bu kadar kötü durumda ve sürekli bir şampiyonluk baskısı altında olmazdık.

    Ayrıca eklemek isterim 2012’de şampiyon olsak dahi bizi ŞL’ye bir şekilde yollamazlardı ne yapıp edip. 2014-2015’te yaptıkları gibi.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • bir bekin ilk işi defans yapmaktır.Hasan Ali defans yapıp ofans yapamayan bir adam.Caner ise ofans yapıp defans yapamayan bir lakayıtsız.Adam savunma yapmayı bilmiyor.15 yaşındaki çoçuk daha iyi savunma yapar.Bir bekin önceliği nedir rakibin kanattan ceza sahasına girmesini engellemektir dimi.Caner bey napıyor rakiple beraber taaa kaleye kadar geri geri gidiyor.Lan adamı bir durdur orada.İkicni özelilğ ide rakibe kanattan orta açtırmaz.Siz canerin bunları yapabildiğini ne zaman gördünüz?

    Şimdi adamı delirtmeyin.Kafayı mı yedirteceksiniz?Hasan ali yerine caner istiyorsunuz.Caner dediğin adam braga maçında josue çöpünü bir kez bile tutamadı.Beşiktaşa yedirdiği gollerden video var.Gs derbisinde geriye koşmayışını da mı izlemediniz.

    Hepsini geçtim yetenek falan tamam.Adam Fenerbahçeyi en zor anında sattı.3 kulvarda giderken takımda olay çıkardı.Siz ne utanmaz ne yüzsüz bir taraftar gurubu oldunuz ya.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 3 Haziran 2020; 10:38:41 >




  • Hak > Caner
    Ronaldo > Messi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mandalorian -- 3 Haziran 2020; 13:44:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    4.yü okuduktan sonra okuduğuma pişman oldum zaten
  • The Mandalorian kullanıcısına yanıt
    sarışın esmer kısmı şakadır umarım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala aklım almıyor benim Başakşehire karşı Trabzona karşı sezonun en iyi oyununu hatta diğer takımların tüm maçları dahil en iyi oyunun oynandığı Fenerbahçe nasıl olur da şuan bu berbat duruma düştü sıkıntı gerçekten hocada mıydı yoksa takımda mıydı bunu bile anlamış değiliz apar topar Ersun hoca gitti 100 gündür td bile yok bunu başka bir takım yaşasa taraftarları desteklemeyi falan bırakırdı herhalde
  • Bu kadar vizyondan dolayı ağlamak istiyorum ya



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İrfan gibi avrupa klasında oyuncular ve mert çetin, ravil tagir gibi potansiyelli gençlerden başka bu kulübün kapısından yerli oyuncu girmemeli. Hele Anadolu kulüplerinden en ufak bir transfer dahi yapılmamalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 1234Rambo

    sarışın esmer kısmı şakadır umarım.
    Doğal ama?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 49614962496349644965
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.