Şimdi Ara

[Fenerbahçe 2017/2018 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu (1421. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85.284
Cevap
137
Favori
3.709.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
41 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • vay anam neler dönmüş serhat ya , deleted user yazısı yerine direk o mesajı kaldıramıyorlar mı acaba ?
  • Admin Kardeş Etli Ekmek'ten ne istedin bari kullanabileceğimiz kelimeleri yaz ona göre yorum yapalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mert mi burak mı kanka hangisi bi karar ver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • barış oruç gustavo gomez paylaşımı yapmış..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: surge Voltage

    Pepe yi hemen yargılamayın tek hatayla daha genç oyuncu pişer seneye satarsınız 40-50 milyona dedim. Bunu bile silmişler. Küfür yok hakaret yok. Aşağılamak uok. Latife bile değil.



    Nedir buna bahanen beyaz kurt profilli admin?

    Kişkirtiyorsun daha ne yapacaksin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 2 1



    Deleted userlandınnnn çık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: PetroGeologist

    barış oruç gustavo gomez paylaşımı yapmış..

    12 numara da resmini paylaşıp sildi ne saçma fantazileri var bunların da ha

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler BİZ ŞAMPİYONLUK OLACAĞIZ. Bırakın silsinler, sıkıntı yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum iyice saçma sapan bir hal almaya başladı ya

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Arfa garanti Fenerbahcede diye düşünüyorum.





    Kameni



    Isla - Skrtel - Transfer - 10 kişi oynasak da olur



    Souza Ekici ( Souza, Topal ve Ozandan nefret ediyorum)



    Dirar. Ben Arfa. Valbuena.



    Eto'o

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sevgili renkdaşlarım affınıza sığınarak beşiktaş atiker konyaspor maçını değerlendirmek istiyorum özellikle beşiktaş kanadını.

    Kısa bi özet değerlendirme olacak.

    Öncelikle maça konyaspor önde presle başladı buda beşiktaşı çok feci şekilde bozdu maçın başında oğuzhan stoperden top çıkarmaya falan çalışıyordu ilk yarı itibari ile üstünlük konyaspor daydı beşiktaşın daha net atakları vardı ama konya bağıra bağıra maçı alacağını gösteriyordu ve öyle de oldu. Maçın temposunu nasıl oynanacağını vs hep konya ayarladı birkere m.reşit akçay son yıllarda Türk futbolunun yükselen değerlerinden biri bu maçta şenol güneşten 1-2 gömlek daha iyi bi antrenörlük sergiledi maçta da bütün oyuncular gayet tempoluydu. Maçıda kazandılar. Benim asıl değinmek istediğim beşiktaş oyuncuları sistemi ve organizasyonları.

    Öncelikle beşiktaş takım olarak maça hiç hazır değildi ne taktik olarak ne de kafa olarak. Şenol hoca çıkın oynayın demiş siz zaten şampiyonsunuz falan filan diye gaz vererek çıkarmış maça başka izahı yok oynadıkları oyunun. İlk yarıda at quaresmaya topu bişiler yaparsa yapar diyerekten tek oyuncunun ayağına bakan bir takım vardı ikinci yarıda da bu aslında farklı oyuncular tarafından devam ettirildi.

    Beşiktaşın bence bu yıl zorlanacağı en önemli nokta çok fazla bireysel oyuncu ile dolu olması takımın. Bir yandan maçlarda kilit açma açısından iyi görünse de çok büyük handikaplarıda var. Özellikle ortasaha anlamında beşiktaş çok büyük sıkıntı yaşadı maçta Atiba kesinlikle çok ama çok formdan düşmüş ve pekte kolay düzelceğini sanmam bu yaştan sonra beşiktaşın uyguladığı transfer politikasında ki hata da bu zaten öndeki oyunculara baktığımızda hatta atibanın yanındakilere baktığımızda doğru düzgün savunma yapacak oyuncusu yok beşiktaşın bütün savunma olayı atibada bitiyor atiba bittiğinde de beşiktaşın gardı düşüyor bu maçta görüldüğü üzre.

    Şenol hoca oyunculardan verim almasını biliyor bu herşekilde belli bugün quaresma nın hırsı 18 yaşındaki futbolcularda yok 90 dk gayet verimli oldu ama şurda bi sorun var Şenol hoca sistemden verim almayı bilmiyor. Kesinlikle modern bir futbol oynatmıyor ve bunun ceremesini de bu sene çekecek gibi duruyor.

    Hücum oyuncuları savunmaya yardıma gelmiyor savunma oyuncularıda sürekli hücumda çok geniş alanlar bırakıyorlar bu maçta konya az ayağa oynasa maç muhtemelen 3-4 farkla biterdi o kadar geniş alanlar bıraktı ki beşiktaş golü yiyince konyaya hayret ettim konyanın farkı 2 ye taşıyamamasına.

    Oyuncu oyuncu değerlendirim.
    Fabri : pek iş düşmedi
    Pepe : Maç sonunda kritik hata yaptı oda penaltıya mal oldu pepe pek tutarlı bi oyuncu değil bizim alves in real madrid görmüş hali.
    Tosic : Maçta bir hata yapmadı ama saatli bomba
    Adriano : Resmen yaşlanmış geri dönüşleri çok kötü geriye dönemedi maçta bütün hücumlar o kanattan geldi
    Andreas beck : Vasat bi oyun sergiledi zaten genellikle vasat
    Atiba : Bu adam beşiktaşın Melo su arkadaşlar bu adam varsa beşiktaş var yoksa yok. Ve bu maçta yokları oynadı geçen sezonun sonlarına doğru da böyle silik oynuyordu. Özellikle ilk dönemlerdeki hırsı falan kalmamış eskiden koştuğu topların hiçbirine koşmadı maçta.
    Oğuzhan : Bu çocuk küçük maçların topçusu buna maestro falan denmesi alex hagi snijder görmüş ligde inanılmaz komik duruyor ve 10 numara verilmiş 10 numarayı sırtına geçirmiş ama uzaktan yakından alakası yok maç boyunca stoperlerin arasından top çıkarıyordu.Sebebi ne bilmiyorum ama geçen yıl kaleye daha yakın oynuyordu inanılmaz etkisizdi. Geleceğin selçuk inanı.
    Tolgay : Maç boyunca çok efor sarfetti allahı var beşiktaş kadrosundan fenerde görmek istediğim yegane oyuncu Tolgay. Çok bişi yapmadı maçta genel olarak takımla beraber oda çöktü
    Babel : idare eder oynadı ama yoruluyor her halinden belli
    Quaresma : Ayağına top geldiği anda tehlike oluşturuyor beşiktaşı bu sene kurtarırsa ne lens ne talisca ne de başkası bu sene bu adam kurtarır.
    Cenk : maçın adamıydı bana göre çok verimli oynadı
    Dipnot Fırat Aydınus : Kusura bakmasınlar beşiktaşlılar ben kesinlikle olabildiğince objektif bakarım rakip takımlara da ama fırat aydınus maçta inanılmaz taraflı yönetti maçı konyaspor u biçti maçta resmen ki ne kadar sevmesem de Erman TOROĞLU da bas bas bağırdı tv de


    Beşiktaşın büyük sistem sorunları var ve olacak bağıra bağıra geliyor bunu önceden de söylemiştim bu kadar yaşlı tecrübeli hücumcu ile savunma yapmak çok ama çok zor olur. Göstermelik savunma ve pres yaparlar buda defans ile hücum hattı arasında büyük boşluklar yaratır bunu bu maçta da net görmüş olduk.
    Beşiktaşın oyun sistemi de çok değişmiş sürekli kanattan hücum deniyorlar attıkları golde sıradan boş beleş bir goldü açıkçası sistemli 1 atağı bile yoktu beşiktaşın. O tika takalar falan fişman artık zor görünür.

    Beşiktaşın savunması takım oyunuydu takım savunmasıydı ama artık bitmiş gibi görünüyor. Yıldızların ayaklarına bakıyor bütün takım.

    Aslında yazılacak çok şey var ama bunu zamanla göreceğiz beşiktaş transfer hamlelerinde çok yanlış işler yaptı kadro planlaması harika harika deniyor ama bana burdan baktığımda hiçte harika görünmüyor. Özellikle avrupa maçlarında çok net görünür bu. Bu takım bariz bi şekilde yorgun hem fiziken hemde mental olarak yorgun. Olcay şahan gibi bir oyuncuya çok net ihtiyacı var takımın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NakeBenihime -- 7 Ağustos 2017; 0:54:22 >




  • Ben arfa olmuyormuş kaynak Ali yıldırım
  • Unbelievable7 kullanıcısına yanıt
    Trollemişdir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • guillano kim ? orta saha oyuncusuymuş iyi diyolar ?
  • Adam bu yola resmen kefeniyle çıkmış. İyi dalga geçiyorlardır bizim adminle. Elin admini yan gelir yatar, bizimki gecenin 1'inde mesai yapıyor.

    Sanki dünyayı bu kurtaracak. Hiçbir bölümün admini uymuyor işte kurallara, kimsenin umursadığı da yok, belli ki forum yöneticilerinin de hoşuna gidiyor bu durum ki admin değişikliğine gitmiyorlar.

    E sana ne oluyor? BJK'li adam şurada saatlerce küfür etti, zar zor yollattık adamı. Biz adamların konusuna gideriz 2 paragraf yazı yazarız 10 dakika geçmeden silinir, adamlar hem bizim konumuzda hem kendi konularında demediklerini bırakmıyorlar Fenerbahçe'ye...

    E bilader bırak da kendi konumuzda tartışalım be?
  • Eto'nun geldiğninin kaynağı nerede

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Lens'te ne biçim oyuncuymuş ya yok gerçekler acıtır falan demiş.Bu adam başarılı falan olamayacak bence.Gereksiz davranışlarda atar giderlerde bulunmuş yazık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 7 Ağustos 2017; 0:49:34 >
  • Sen 35lik adam için şube kapatırsan, kazma santrafora 5m maaş verirsen, sırf çalım olsun diye çempiyınşip oyuncusuna milyonlar bayılır, 35lık atibadan medet umarsan böyle alırlar havanı

    Çok yükselmiş, çok küstah hale gelmişlerdi son dönemde. İyi oldu bu mağlubiyet

    Artık her hafta ne şaklabanlık yapsak diye değil, ne oyun oynasak diye düşünürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • admin abi işiniz gücünüz yokmu , tele-kulak mısınız acama

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Arfa transferini istediğimi söylüyordum. Hatta yerine kim alınabilir isim söyleyin demiştim. Şu an önümüze Giuliano fırsatı çıktı. Giuliano için Ben Arfa'dan vazgeçerim. Zenit 6 milyon euro gibi komik bir rakam istiyor. Isla nasıl fırsat transferiyse Giuliano'da öyle. Anında çökmek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 14191420142114221423
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.